Kilo almak istemiorum !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar hormonlarimda duzensizlik oldugu icin dogum kontrol hapi kullanmaya basladim 1 haftadir kullaniorum ama inanilmaz bi sekilde istahim acildi aklim fikrim hep yemekte doktoruma soyledim normal oldugunu bu tur haplarin kilo aldirdigini soyledi
baska bsy ver dedim baska cozum yok dedii
napicam benimle ayni dertte olanlar varmi?:sm_confused:

Benimde öyle olmuştu canım ben bekarken hiç kilo almazdım 1 yıl sonra ilaca başladım ve tekrar veremedim yani çok kötü durumda değilim ama 3-4 kilo fazlam var... bende hiç doymuyordum bu bünyeye bağlı bazıları zayıflar bazıları verir işte ama yasmin denilen ilaç kilo aldırmıyor diyorlar

oo haplar malesef aldırıyor bı kaç kılo alabılırsın, adı ne hapının m ıle mı baslıyor ?

ay ben yıllardır yasmin kullanırım ama hiç kilo aldırmadı...
ama geçen yıl bir sorun yüzünden antidepresan kullanmaya başladım
6 ay kullanmam gerekiyordu ama 1,5 ay içinde 2 kilo aldım
baktım bu kezde kilo yüzünden depresyona gireceğim hemen hapı bıraktım..
ama o iki ki kilo yapıştı resmen gitmiyor...

bende myralon doğum kontrol hapı kullanıyorum bir ay olacak kullanmaya başlayalı. kist için doktorum verdi. benimde iştahımı açtı bu hap. kontrole gittiğimde doktora söyleyecem bakalım. kendimi durduramıyorum yemeyeyim diyorum olmuyor, aklım fikrim yemekte..CADIARZU

eklemeyi unutmuşum .. tabi bu bünye ile alakalı .. her bünyenin ilaca karşı etkisi , tepkisi farklı olur...

Ben kilo almak istiyorum eski halime dönmek istiyorum d.kontrol hapi kullanmaya başladim iştahim açildi ama alamiyorum şimdi biraktim

Mcray bu tarz bişey 3 ay kullandim son kutuda bi kaçgün unuttuğum için kutuyu attim başka nasil başliyacağimi bilmediğim için başlamadim ama ben kilo almak istiyorum

Evlenmeden 1 ay önce kullanmaya baslamistim bende...
Bu haplar yüzünde 1 senede 10 kilo aldim...

Yaklasik 2 senedir kullanmiyorum artik biraktim bu yüzden...
O 10 kilo yerlesti kolay kolayda gitmiyor...
daha yeni yeni kilo vermeye basladim...5i hala duruyor ama...

Bünyeye bagli....baska bi tanidigimda acayip zayifladi ayni haptan...

Bende 2 sene Miranova kullandım ve hiç kilo almayam bünyem 6 kilo ile kilo almaya başladı:kızgın::kızgın::kızgın:

derhal dg haplarına başlamam lazım o halde :delphin:
ama bu bünyeye prakten supradin ve bilumum sporcu ilaçlari kar etmediyse o hiç etmez :delphin:

bi kankam kullanıyo kistinden dolayi
digeri ise evlendiginden oturu kullanıyo
ikisinde de gram kilo yapmadı
biri yasmin dieri diana 35 kullanıyo bu arada şutarafagitti

sanırım bu doğum kontrol ilaçları kişilerin bünyesine göre değişiyor genç kızlık donemımde bendede hormon bozuklugu olmuştu ve diane 35 vermıslerdı bir kaç sene kullandım geçici bir şişkinlik yapmıştı kullanırken vucutu su toplatıyor az bir kilo alması bende de yapmıştı ama ilaçları bıraktıktan sonra geçti iştahı acılanlarada doktorlar hemen çikolata pasta borek yemeyin efendim meyve ve sebze ile beslenin kilo almazsınız dıyorlar

Ben o hapi bir ay kullandim
2,5 aydir içmiyorum hala toparlayamadim kendimi
sanki hala içiyomuş gibi kilo aliyorum
ne yesem yariyo
doğum kontrol için asla tavsiye etmem
ama hormonlar içinde başka önerim yok

doğum kontrol haplarının herkezdeki yan etkisi farklıdır.iştahınızı kontrol edip kilo alımını dengeleyebilirsiniz.spor yaparak oluşan ödemi azaltabilirsiniz.

bende 3 yıl doğum kontrol hapı aldım tedavi amaçlı ama hiç kilo almadım.hep aynı kilodaydım ve iştahımda artmadı bünyeden bünyeye değişir etkileri.ama en fazla yapacağı şişkinlik 5 kilo kadardır gerisi psikolojik yani iştaha bağlı kilo onuda spor yaparak engelleyebilirsiniz

Back
X