• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almak isteyenler ama iştahsız olanlar siz de deneyin

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
daha önceleri de konu açmıştım. kiloda almıştım ama tekrar eski kiloma dönmüştüm.

fazla uzatmayayım. A. İbrahim Saraçoğlu'ndan duymuştum denemek istedim denedim ve şuan 56kiodayım.

normalde 45kilodaydım. 2. hamileliğime 45kiloda hamile kaldım 54kiloyla doğum yaptım doğumdan 2 ay sonra tekrar 45 e düşmüştüm.

sabah aç karnına 2 yemek kaşığı dut pekmezi için zorlansanız da için. öyle bir iştahınız açılıyor ki anlatamam ne görseniz yemek istiyorsunuz ama siz şunları yiyin nasılsa iştahınız açıldığı için çok kolay yiyebiliyorsunuz.

1 günde 1 çorba kasesi tahin pekmez bitiriyorum.

------------------------------------------------
sabah kahvaltısında 3 haşlanmış yumurtayı önce zeytin peynire başlamadan önce yiyorum.
2 kibrit kutusu kadar pınar tam yağlı beyaz peynir.
10 tane zeytin
4 kibrit kutusu kadar tahin helvası
1 domates, 2 tane yeşil biber
1 kibrit kutusu kadar tereyağı
yarım çorba kasesi tahin pekmez
1 tane ekmek
1 bardak yağlı süt
1 pardak meyve suyu

masaya bunları hazırlıyorum ve hepsini silip süpürüyorum. ama şu şekilde önce ekmeksiz olarak yumurtaları peyniri zeytini biberi domatesi bir güzel yiyorum sonra 1 ekmekle tahin pekmezi, helvayı yiyorum üzerine hemen süt ve meyve suyunu içiyorum

öğlen

5-6 dilim börekle ,ayran, 1 bardak meyve suyu
8 kibrit kutusu kadar irmik tatlısı

ya da

kocaman bir porsiyon peynirli makarna
yanına ayran, 1 bardak meyve suyu
8 kibrit kutusu kadar irmik tatlısı

(irmik tatlısı yapmadığım zamanlarda da mozaik pasta yapıyorum bisküviden yapılan tabağıma ne kadar koyarsam koyayım hepsini yiyebiliyorum)

akşam da ne denk gelirse valla hiiiç üşenmeden hazırlıyorum yiyorum. pasta börek kek koca poriyonlar hazırlayıp kalan yarım kase tahin pekmezi de yiyorum.

gece yatarken de yarım ekmeğin içine kocaman bir dilim helvayı koyuyorum meyve suyu ya da sütle yiyorum. sonra cuuuuuuuuuuuup yatağa. ya da mozaik pasta yiyorum.

hesabıma göre 45kilodan 56 kiloya yaklaşık 2 ayda çıktım. yani 2 ayda 11kilo almışım.
:nazar:
:nazar:

inşallah bu dut pekmezi sizlerde de işe yarar. ama mutlaka her sabah aç karnına için ne olur hiç üşenmeyin. görün bakın nasıl iştahınız açılıyor.

kilo yemekle alınıyor arkadaşlar.

bu arada lütfen mekik çekmeyi unutmayın müthiş göbek yapıyor.

aaaaaaa unutmadan ben 1 ay akşam yatarken birde hamur mayasını yedim pekmezle ya da 1 çay kaşığı toz myayı yarım çay bardağı meyve suyunda eritip bir dikişte içip üzerine ya meyve suyu ya süt içiyordum.

alkolsüz biralar var onlardan da için.

arkadaşlar demir folic asit karışımı bir ilaç var ondanda içebilirsiniz. sabah aç karnına içilecek günde 1 tane.

ben nete fazla giremiyorum 4 aylık bebeğim var belki mesajlarınıza cevap veremem yanlış anlamayın arkadaşlar.

Back