Kilo almamin bir yolu var mi lütfen yardımcı olun 😔 ?

Dicleronahi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
16
1
16
22
En son baktığımda 44 kiloydum 4 kilo verip 40 olmuşum. 22 yaş 157 boy. Doktora ve diyetisyene gittim hiç bir çözüme ulaşmadm. Yemekte yiyorum onda sıkıntı yok. Ama kilo alamıyorum bu halimden bıktım. Kilo almanin bana daha iyi hissettireceğinden eminim. Bana yardımcı olabilecek bilgi ve deneyiminiz var mı

Merhaba, bahsettiğiniz durumu lise zamanlarımda kısa bir süreliğine ben de yaşadım bu yüzden kilo alma konusunda iyi kötü tecrübem var. öncelikle kilo alabilmek için günlük almanız gereken kalori miktarı ne ise onun en az 500 kalori üstüne çıkacaksınız, yer fıstığı ezmesi, zeytinyağı gibi kalorisi ve besin değeri yüksek gıdalar neyse ona yöneleceksiniz. Yemek yemenizde bir sıkıntı olmadığını belirtmişsiniz ama buna rağmen kilo alamama durumunuz varsa gluten hassasiyeti, çölyak gibi başka bir rahatsızlığınız da olabilir bunlar için doktora göründünüz mü bilmiyorum ama gitmediyseniz mutlaka görünün. Ayriyeten kilo almak isteyenler için spor yapmayı da tavsiye ediyorlar, kilo alma sürecinizde daha sıkı ve atletik bir fiziğiniz olur böylece keşke ben de kilo almaya çalıştığım zamanlar spor yapabilseydim zamanım ve maddi imkanım olmadığı için yapamamıştım sınava hazırlandığımdan dolayı

Back