Bebek Beslenmesi Kilo almayan bebeklere medine hurması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Suleelifsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
21
2
1
31
Merhaba emekci çalışkan bi o kadar da yorgun anneler... benim minik bir tavşanım var 11 aylık doğduğundan beri kilo problemi yaşıyoruz. 2700 doğdu miniğimve yapmadığım şey kalmadı kilo alması için annemin umreden gelmesiyle hurma yedirmeye başladım ve sonuç harika gunde ıkı hurmayı mamalarına muhallebısıne koyup yedırıyorum itirazsızda yiyo maşallah henüz tarrtırmadım ama kilo aldıgını hıssedıyorum kılo problemı yaşayan annelere tavsıye edıyorum umarım işe yarar...

Maşallah. DevMi gelir inşallah
Venim kizim da e yasinda hep zayıf bebekldu
Ama artık takmiyorum boyu iyi çünkü kilosu da varsın zayıf olsun. 1 gun iştahlı 2 gün iştahı oyle il bakalim

Bebişlerimize ilk önce saglık sonrada bol bol kilo diliyorum :) evet canım medıne hurması ve bısey daha fark ettım bağırsaklarını cok guzel calıstırdı kabız olan bebısınızede yedırebılırsınız aktarlardan temin edebılırsınız umarım benım fıstıgıma yaradıgı gobı sızın yavrularınızada yarayıslı olur kıloları ne bebıslerın

Back
X