Kilo hamila kalmaya engel mi?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Biraz kiloluyum arkadaşlar 10 aylık evliyim 3 aydır çocuk istemeye başladık ama sanki içim içime sığmıyor eşim acaba kilo etkili olur mu diyor? 3 ayda hamile kalamadım diye bile insan bir tuhaf oluyor bilen var mı yoksa daha erken mi? ALLAH nasip eder inşallah kendi mutluluğum için rejime başladım kilo vereceğim zaten ama bir yandan bebek de istiyorum hayırlısı bakalım.

Biraz kiloluyum arkadaşlar 10 aylık evliyim 3 aydır çocuk istemeye başladık ama sanki içim içime sığmıyor eşim acaba kilo etkili olur mu diyor? 3 ayda hamile kalamadım diye bile insan bir tuhaf oluyor bilen var mı yoksa daha erken mi? ALLAH nasip eder inşallah kendi mutluluğum için rejime başladım kilo vereceğim zaten ama bir yandan bebek de istiyorum hayırlısı bakalım.

Çok fazlaysa tabiki etken olabilir canım lakin öylede kalanlar var üstelik henüz 3 aydır deniyorsunuz umutsuzluğa düşmek için çok ama çok kısa bir süre ben ilk bebeğime 9 aylık deneme sonucu hamile kaldım. Çok fazla stres yapıp sürekli düşünürsen bekleme evresini dahada uzatır içinden çıkılmaz bir duruma sokarsın psikolojinı. Kafaya takmıyor allahtan hep hayırlısı diliyoruz. hz. Allah senin için ne zaman hayırlısıysa o zaman gobuşünu nurlandirir. Inşallah en kısa zamanda senin meleğinde yola çıkar. Dua ediyoruz kafaya takmıyor sağlıklı besleniyoruz.allah'a emanet ol.

Son düzenleme:

Canım üç ay erken bir dönem zaten ancak kilo tehlikeli ama kilonu yazmamışsın.eğer 80 kilo üzerindeysen biraz zayıflayarak dene çünkü bebeğe ve sana zararı olur.Gebeliğe engel değil diye biliyorum ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kiloluyum 2. Bebeğime ilk denemede hamile kaldım. Kilo sorun değil hamile kalmaya bence inş başka sağlık probleminiz olmasın zayıf bir çok insanda hamile kalamıyor. Ama zayıf hamile kalmayı tercih ederdim .... Bu Arda zayıflamayı deneyin

Çok teşekkür ederim kilo 84 rejime başladım ama bir yandan da bebek istemeye de başlayınca biraz fazla stres yapıyorum sanırım . Şansıma da çevremde herkes hamile :D Kilo vrerirsem daha sağlıklı bir hamilelik geçiririm bunun da farkındayım ALLAH herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin . Bilmiyorum eşim de çok araştıran bir adam bazı internet sitelerindeki konularda kilo da etken falan gibi cümlelerle karşılaşınca da acaba demeye başladık ama streste etkenmiş sanırım hamile kalmamaya artık ALLAH nasip ettiğinde ben de yazarım buraya hamileyim diye inşallah. Bir bebek bir atama bu insanoğlunun istekleri de hiç bitmez...

Denemeye basladiktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hemde oyle az bi kiloyla da degil. Gayet saglikli bir hamilelik geciriyorum. Simdiye kadar hicbir problemle karsilasmadim. Buna gebelik sekeride dahil. 25. haftamdayim ve sadece su ana kadar 3 kilo aldim.Bu birazcik bunye ile de alakali bence. Eger bir sorun problem yasicaksan zayifkende yasarsin. Vermek istiyosan ver tabikide ama kilolu hamile kalirsam diye de felaket senaryolari yaratma kendine.
İnternette yazanlarin hepsinin senin basina gelicegini dusunursen hamilelik zindan olur resmen.

Bence acele etme doktorlar ilk 1 yıl kesinlikle tedaviye geçmiyorlar doktora hiç gittinizmi bir sorun yoksa hamilelige engel bekleyin biraz en bastata stress yapmayinnnn

Ayni seyi bende dusunuyorum suan 70 kiloyum. Ama cok tanidigim var kiloluyken hamile kalan .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir tanıdığım 110 kilo ile hamile kaldı ve doğurdu
kiloyla alakası kilolarınızın size biyolojik olarak zararıyla alakalıdır bence.
ama 3 ay daha çok erken
mesela ben 2 sene bekledim olmadı
rabbim ne zaman derse o zaman oluyor
öncelikle kafaya takmamaya çalışın
rejim yapacaksanız önce ona odaklanın
kendinizi şu kiloya inersem hamile kalmam kolaylaşacak gibi odaklayıp olabildiğince şuan için takmamaya çalışın

Back
X