• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Kaybediyorum, Sağlıklıyım Ve Daha Hoş Görünüyorum...

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Bilinç Altı Ne düşünüyorsan Onları Yapmaya Yönelik Oldugundan Dolayı Kendimi Olumlamalar İle Başlattım :)

Ben Tartıda 65 Leri Gördüm Şuan 93 Kiloyum :) Nişanlandım Evlendim Derkennn Aldım Başımı Gidiyorum..

İşi Bıraktıgımdan Bu Yana Bir kilo Aldım Hatta Bir Değil Onlarca Kilo Aldım :) :) :)

Yeni bir işe girdim ve bu benim için bir fırsat :)

Şimdi Büyük Bİr Azimle Kilo Vermeye Karar Verdim. Çünkü Daha Sağlıklı Ve Güzel Olmak Hoşuma gidiyor..

İlk Olarak Hafif Bir kahvaltıyla Başlacagım güne. Bir Yumurta yemek istiyorum Çünkü Yumurta beni tok tutuyor Öglene Kadar
Abur Cubur Yemiyorum. Arada Acıkırsam Sekersiz Biskuvi Tarzı şeyler Yiyeceğim.

Yalnız Öglen Galiba tavugu Eksik edemeyeceğim çünkü hergün Döner dürüm yiyorum hayatımdaki Tek ekmek öglen yediğim döner dürüm olsun O da Zaten Lavaş Ekmek olacak.

Akşamlarıda Hafif Şeyler Belki Bir mısır Gevregi Süt Karışımı Yada Bir yogurt Olacak diye Düşünüyordum ama Kan Grubu Diyeti Yapmaya Karar Verdim. Süt - Yumurta Tarzı Şeyler Yiyemediğimi Ögrendim.. :)

Saat 6 da İsten çıkıyorum Kesinlikle Ağır Şeyler Yemeyeceğim.

İlk Olarak Evde Karın Egzersizleri yapmayı Deneyecem. Bel bölgemi incelterek bu işe başlıcam.. Uzun sürecek istediğim kiloya ulaşmak
ama daha kötü olmadan bir yerlerden başlamak gerek..

Herkese Sağlıklı Günler :)

Yarın İlk Gözlemlerimi Size belirteceğim..

İnternetten Örnek Diyet Listesi Buldum..

İşte Kan Grubu O olanlara uygun örnek diyet listesi :
Sabah: 2 dilim mısır ekmeği, tereyağı ya da fındık ezmesi, 180 gram sebze suyu, 1 adet muz, 1 fincan yeşil çay
Öğle: 180 gram dana eti (haşlanmış olacak şekilde hazırlayın), ıspanak salatası, 1 adet elma, 1 adet soda
İkindi: 1 dilim elmalı kek, 1 fincan yeşil çay
Akşam: Az yağda kızartılmış kuzu pirzola, haşlanmış brokoli ve patates, 1 kase meyve salatası (mevsim meyvelerinden oluşacak), isteğe göre 1 kadeh şarap, 1 bira veya 1 bardak meyve suyu

Son düzenleme:
Bugünü SAglıklı olmamın ilk günü olarak kabul ediyorum.

Bugünki Menüm :

1 Dilim EKmek
4 zeytin
3 kuru kayısı
Şuan Yeşil Çayımı içecegim daha Yeni aldım :)
Sabah Ilık Su İle Sirke içecektim ama Vaktim olmadı İşe Yetişemeyecektim.

Öğlen Klasik Döner yiyeceğim Bir Döner 556 Kalori

Acıkırsam ikindi 2 kayısı yerrim ve yeşil çayımı içerim.

Akşamda 250 gram kadar Haslama tavuk 259 Kalori
Haşlama Patates ( Bol Sumaklı ) 76 Kalori Yiyeceğimm :) Hergün kendime Kalori Hesaplamasiyla Akşam Menüsü Hazırlıcam :)
Kendime inanıyorum Akşamda Egzersiz Yapacagımm Bel çevresi İçin. :)

Son düzenleme:
Bugün 2 günüm Sabah 2 tane kayısı 5 tane Çekirdekli Kuru Üzüm yedim
Küçük bir dilim Peynir
4 zeytin yedim..

Şu an yeşil çayımı içiyorum :)

Öğlen Klasikleşmiş Dönerimi Yiyeceğim :)

Akşam 1 Porsiyon Mercimek Çorbası
1 Porsiyon Kıymalı Yumurta
1 Dilim Ekmek
Marul Salata

Bugün Sabah Yeşil Çay ile başladım güne.

Sabah 1 Simit Yedim.

Öglen döner yiyecegim.

Arada Yeşil Çay Ve 3 Litre su içiyorum

Akşam Çorba , Salata, Haşlama Patates..

Son düzenleme:
Bugün Sabah Yeşil Çay ile başladım güne.

Sabah 1 Simit Yedim.

Öglen döner yiyecegim.

Arada Yeşil Çay Ve 3 Litre su içiyorum

Akşam Çorba , Salata, Haşlama Patates..

merhaba :16:

şu an kaç kilosun , iş yerinde diyet listesini nasıl uyguluyorsun :44::44:

merhaba :16:

şu an kaç kilosun , iş yerinde diyet listesini nasıl uyguluyorsun :44::44:

93 kiloyum. Pek zor olmuyor Her öglen dÖner yiyorum. İnternetten bir siteden Kalorimi Hesaplıyrum Ona göre yemekler Seçiyorum Mesela Sabah Simit Yediğim için Çok Kalori Aldım Akşamı Hafifletiyorum :)

Bugun 4. Günün başlangici ve ben 2 kg kaybetmişim. Bunu 3günlük diyete degilde 2 haftalik 7 de uyanip 10da uyuma serüvenime bagliyordum ki, ama işten ayrildim ve evdeyim. Ilk gunun verdigi aliskanlikla 8 de uyandim. Is bulana kadar devam etmeye calişacagim.
Ilk olarak 5i 1 yerde ça
3 tane kayısı
5 zeytin
1Dilimden az peynir.

Yesil ca

1 tane ekle

Öglen tantuni kendim yapacagım

Yeşil çay

Akşam çorba
Yersem 1tane şekerpare..
Buraya yazinca kesinlikle listeye uyuyorum. Bu yönden erken yazıyorum. Telefondanda zor oluyor.

Isi biraktiktan sonra yazamaz oldum gercekten telefondan zor oluyor. Hatta douetide bosladim ne de guzel 2kg vermistim.

HErgun buraya yazamasamda tekrar basliyorum ayni sisteme yarin itibariyle.

Bir aradan sonra merhaba. Bugun sabah 5i 1 yerde cayimi ictim. Kayisi ve uzum yedim. Suan aklimdan gecen genel bir yiyecek yok cunku evde birsey kalmamis belki bir salata yada peynir zaytin yiyecegim ama aksama firinda balik yapmayi dusunuyorum.

bende evlenırken 64 tum.şimdi doğum yaptım 85den ınemıyorum:ssz: bırde işi bıraktım evde nasıl verıcem bılmıyorum canım çok sıkılıyor

Back
X