Kilo, kilo kilo...

son aylarda şişmeler başlıyor.ondan kilo almışsınız gibi olabiliyor.ayaklarımın resmini koysam içiniz rahatlar inanın.sebebinide öğrendim oturamayan bir yapım var ondanmış:) en son yani geçen hafta 9 ila 10 kilo almıştım toplamda.ama şimdi tartılsam 15 olmuşum gibi hissediyorum okadar yani ağarım.oturup kalkamıyourm desteksiz.ayrıca alınan kiloların hepsi kilo değil kızlar tahminen 6 kilosu bebek olacak ortalama en az 3 kiloda şişlik desek aranızda ödem olanda var elbette.oh 9 kilo gidecek doğumdan 2 hafta sonra.e kalanınında yarısını kırkı çıkana kadar veriyormuşsun zaten sezeryan olunursa 2 hafta sadece çorba içiyormuşsun.ammaaannn dert değil valla.bu kilolar yerleşik kilo değil.yerleşmemeside sizin elinizde.doğumdan sonra hemen gireriz bi kampa olur biter.sıkmayın canınızı.

inşallah normal doğum yapabilirz kızlar.. normal doğum olunca ne güzel kilolar hemen gidio.. arkadaşım 22 kilo aldı ve normal doğum yaptı.. doğurduğunda 15 kilom gitti dedi..

kizlar size bisey soyleyeyim kimseyle kiyaslamayin kilo almanizi vermenizi..inanin bu bunyeden bunyeye degisiyor..hamilelikte yediklerinizi abartmazsaniz,sonrasindada sut olsun diye yemeklere dalmazsaniz iradeli oldugunuz takdirde verirsiniz...ben hamile kalmadan once cevremdeki 2 arkadasim dogumlarindan sonra 40 lari cikmadan patir patir verdiler kilolari...aa dedim iyiymis yaa hemen gidiyor..ben hamile kaldim 18 kilo aldim ama 40 im ciktiginda giden sadece 9 du..ustelik dogumdan 1 hafta sonra yuryuse ve duzenli beslenmeye baslamistim..nasil moralim bozulmustu onlar gibi olacagim sandim...ama 4 ayda eski kiloma donmustum...sonra 2. hamileligimde cok dikkat ettim..son aylarda her hafta 1 kilo aliyorum ben nerdeyse..o yuzden ilk aylar cok cok dikkat ettim.18. haftalikken 1 kilo 22 haftalikken 2 kilo aldigimi hatirliyorum detaylar tam aklimda degil.30 haftalikken 7 kilo almistim..14 kiloyla bitirdim ama dogumdan sonra evimde degildim kendi duzenim olmadigi icin istedigim gibi yapamadim bazi seyleri.herkes karisti sen sut veriyorsun ye ye ye diye...40 im ciktiginda 6.5 kilo verebilmistim sadece...4 aylikken 9.5 verebilmistim...4 aylikken evime gecebildim o zaman karisan kimse olamdigi icin rahat verdim..kimse yememe sporuma laf edemedi.. 5.5 ayda kurtuldum hepsinden..hamilelik oncesi kiloma dondum..sonra 2 ay icinde 3 kilo daha verdim.simdi kizim 1 yasina girecek ayniyim....ben asla kendiliginden veren sansli kesimden olmadim.hep caba sarfetmek zorundayim..verirkende korurkende...almaya musait yapim var malesef...cevrenizdekilerle kiyaslamyin asla...yasayip goreceksiniz..ayrica ben 2 dogumuda yasadim ilki normaldi gobegim kalmamisti..yani fazladan gobek diyeyim cunku ayva gobegim hep vardi...2.de sezeryan oldum yine eskiye dondu..disardan belli olmuyor hic ama ben biliyorum gobegimin ayvaligini:52:

selam canlarım sizlerle aynı duyguları yaşamak ne güzel:) ben daha 20.haftamdayım 2 kilo aldım şuana dek. bencede dikkat etmek lazım ama demişsiniz ya 5.aydan sonra alınıyor zaten die çok doğru acayip iştahım açıldı doymuyorum sanki gebelikten önce 64 tüm şimdi 66 yım :( üzülüyorum ama normal olduğununda farkındayım.yeterki bebeğim sağlıklı olsun diyorum ama tedbiride elden bırakmamak lazım canım benim sana tavsiyem kesinlikle güde 45 dk yürüyüş yap ben yapıyorum.bu nedenle fazla almadım.kendime 75 kg ya kadar izin verdim :) 4 ayım kaldı bu 4 ay içinde 8 kilodan falza alınır mı acaba onuda bilmiyorum? beliki kullandığın ilaç varsa kan gibi falan onlarında etkisi oluyordur ama spor çok önemli

Merhabalar, ya benim şu sıralar kafama taktığım birşey kilo. 26. haftadayım. 2 hafta önce tartıldığımda 6 kilo almıştım. Çok hızlı kilo alıyorum gibime geliyor. Çünkü ilk alarda kilo almadım. Bu kilolar 5. aydan sonra alındı. Ne yapsam bilemedim. Çok fazla da yemiyorum. Normalde zayıf biriyimdir. Şu an gene aynı gözüküyorum. Neremden kilo alıyorum, onu da bilmiyorum. Çok moralim bozuluyor tartılınca. Görüntüm değil, basküldeki sayı can sıkıcı yani. Var mı formda kalmayı başarıp, bunun sırrını vermek isteyen???

ben hep bebeği besleyen gıdalar yedim
54 kilo ile başladım
22 haftayken 4 kilo almıştım,son 2,5 ayda 2 kilo
toplamda 11 kilo aldım.65 le doğuma girdim.4 kilo bebiiş doğdu.
doğumda sadece 5 kilo gitti.eve geldiğimde 60 kiloydum.
10 gün sonra dr a konrtole gittiğimde eski kilomdaydım 54...

mutlaka çorba içiyordum
ceviz- fındık
3 lt su
peynır yumurta- kaşarlı tosttttt
ekmeği kesmiştim
balık hiç yemedim.
meyve çok yedim karpuz çilek

not:doğumda nasılsa 10 kilo gidiyor diye düşünmeyin.4 kilo bebeğim doğdu.doğumda 5 kilo gitti.sonra hüsran yaşamayınnnnn...

bol sebze meyve su bebeğe çok faydalı...

bu arada kızımı 2 sene emzirdim...ve searyen olmuştum. kilo falan kalmadı 10 gün içinde...

Son düzenleme:
Back
X