Kilo, özel spor hocası, motivasyon sorunu :(

asli0282

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
574
498
18
43
Kızlar selam,

Sizlere birşey danışacagım.

Benim eşim kendine çok bakar çok özen gösterir. Sporunu asla aksatmaz yemek konusuna çok dikkat eder. Ben evlenmeden once oyleydım ama son zamanlarda kendimi iyice saldım, işyerindeki pozisyonum yukseldi, sorumluluklar stres derken kendimi tatlıya vererek, 7-8 kg aldım. Evet bu kesinlikle bir bahane dııl onu da biliyorum.

Ve esim cok fit ben de silkelen artık dedim kendime. Kendisi asla bana kılo aldıgımı soylemez hıssettırmez ama ben rahatsızlık duyuyorum kıyafetlerım olmuyor.

Gecen hafta bir hoca ile derse başladım, 1 saat 15 dakıka felan calıştık ve ucreti 150 tl. Yaptırdıgı hareketlerın hepsını ben zaten biliyorum, ama motıvasyon eksikliğim var bu yuzden de hoca benı motıve eder dıye dusundum ama bir yandan da o parayı vermek sacma geldi. Kendisi bana haftada 2-3 calısmalıyız birlikte dedi.

Bana akıl verin lütfen ne yapayım mantıklı mı boyle birşey ya da nasıl motıve olabilirim.

Personal trainer sanirim senin hoca ama bu kadar para vermek bencede cok sacma...imkanin varsa eger spor salonuna yazil,yada evine bir eliptik,kosu bandi bir alet al oda olmadi bir spor programi edin...ben bir senedir fitness blender yapiyorum tavsiye ederim iyi bir programdir

Personal trainer sanirim senin hoca ama bu kadar para vermek bencede cok sacma...imkanin varsa eger spor salonuna yazil,yada evine bir eliptik,kosu bandi bir alet al oda olmadi bir spor programi edin...ben bir senedir fitness blender yapiyorum tavsiye ederim iyi bir programdir

Fıtness blrnderı ilk cıktıgı zamanlar yapıyordum hem cok sempatık bır kız o.

Oturdugum yerde spor salonu var ama gıtmıyorum, evde de yurume bandım var ama yapmıyorum ınanılmaz bahaneler uretıyorum kendıme :(

Spor salonlarında da zayıflayabilirsiniz.
Bence çok fazla.
Ayrıca eşiniz dikkat ediyorsa siz de aynı onun yediği yemekleri yemiyor musunuz? İkiniz de aynı şekilde beslenin,bide extra spor salonuna yazıldığın zaman gayet zayıflarsın diye düşünüyorum.

Spor salonlarında da zayıflayabilirsiniz.
Bence çok fazla.
Ayrıca eşiniz dikkat ediyorsa siz de aynı onun yediği yemekleri yemiyor musunuz? İkiniz de aynı şekilde beslenin,bide extra spor salonuna yazıldığın zaman gayet zayıflarsın diye düşünüyorum.

Canım yemekte sorun yok aynen dedıgın gıbı hep saglıklıdır ana ogunlerımız zaten benım sorunum yedıgım cıkolatalar araba kullanırken bıle benzınlıkteb alıyorum 3-4 tane yıyorum eve gelene kadar yani :(

Kişisel hoca ünlüysen spor salonuna gittiğinde üstüne yığılıcaklarsa lazım.
çHaftada 3kez 450 tl 3 ay devam etsen böyle 5400 yapar akıl işi değil.

O paraya tüm vücuda lenf drenaj yaptırırsın hem selülit yağ hepsi gider hem sıkılaşırsın.

Stres atıyım zayıflıyım vücudu toplıyım dersen zumbaya git . Bununiçin ya dans okuluna gidixeksin yada spor salonuna yazılıp stüdyo derslerinede ek gşrşceksin.

Fıtness blrnderı ilk cıktıgı zamanlar yapıyordum hem cok sempatık bır kız o.

Oturdugum yerde spor salonu var ama gıtmıyorum, evde de yurume bandım var ama yapmıyorum ınanılmaz bahaneler uretıyorum kendıme :KK43:
Bu imkanlarin varsa degerlendir derim...kilo alamk ciddi bir sorun bir kilo ile bitmiyor dikkat edilmediginde kendini yuksek kilolu biri olarak bulabilirsin o yuzden simdiden onemini al derim

Kişisel hoca ünlüysen spor salonuna gittiğinde üstüne yığılıcaklarsa lazım.
çHaftada 3kez 450 tl 3 ay devam etsen böyle 5400 yapar akıl işi değil.

O paraya tüm vücuda lenf drenaj yaptırırsın hem selülit yağ hepsi gider hem sıkılaşırsın.

Stres atıyım zayıflıyım vücudu toplıyım dersen zumbaya git . Bununiçin ya dans okuluna gidixeksin yada spor salonuna yazılıp stüdyo derslerinede ek gşrşceksin.

Iste bana da cok gereksız bır para gıbı geldi. İlk defa hayatımda kılo aldım ben de nasıl yapaam bılemedım bır de motıvasyon eksık :(

Bu imkanlarin varsa degerlendir derim...kilo alamk ciddi bir sorun bir kilo ile bitmiyor dikkat edilmediginde kendini yuksek kilolu biri olarak bulabilirsin o yuzden simdiden onemini al derim

Aynen sımdı fazla gıbı gozukmeyebılır ınsanlar boyum 172 kılom 66 ama 1-2 kg derken bu kıloya cıkıvermısım :(

Iste bana da cok gereksız bır para gıbı geldi. İlk defa hayatımda kılo aldım ben de nasıl yapaam bılemedım bır de motıvasyon eksık :KK43:

Zumba konusunda ısrarcıyım hem stres atıcaksın hem eğleniceksin hem sıkılaşıcaksın hem zayıflıyacaksın .
Bazı dans okullarında haftada 4gün oluyo gördüğüm enyüksek ücret aylık 300 lira 4gün için

2 gün olanlar çok daha ucuz . İş çıkışı gidebilirsin 1er gün arayla ben inanıyorum verdiğin kiloları bacaklarını göbüşünü gördükçe çikolata reyonuna tiksinerek bakıcaksın.

Ben anneme eşlik etmek için 2ay önce başladım göbeğim basenim yoktu lakin 2ayda löp löp kas oldular . Annen uzun süredir diyet yapıyo çok kilo verdi fakat göbekte kollarda ciddi sarkma vardı hepsi toplandı . Biz haftada 3gün gidiyoruz 1er saat diğer günler evde sabah yarım saat akşam yarım saat yapıyo

Zumba konusunda ısrarcıyım hem stres atıcaksın hem eğleniceksin hem sıkılaşıcaksın hem zayıflıyacaksın .
Bazı dans okullarında haftada 4gün oluyo gördüğüm enyüksek ücret aylık 300 lira 4gün için

2 gün olanlar çok daha ucuz . İş çıkışı gidebilirsin 1er gün arayla ben inanıyorum verdiğin kiloları bacaklarını göbüşünü gördükçe çikolata reyonuna tiksinerek bakıcaksın.

Ben anneme eşlik etmek için 2ay önce başladım göbeğim basenim yoktu lakin 2ayda löp löp kas oldular . Annen uzun süredir diyet yapıyo çok kilo verdi fakat göbekte kollarda ciddi sarkma vardı hepsi toplandı . Biz haftada 3gün gidiyoruz 1er saat diğer günler evde sabah yarım saat akşam yarım saat yapıyo

Cok tesekkur ederım bakıcam saatlerı uyarsa baslarım

Canım yemekte sorun yok aynen dedıgın gıbı hep saglıklıdır ana ogunlerımız zaten benım sorunum yedıgım cıkolatalar araba kullanırken bıle benzınlıkteb alıyorum 3-4 tane yıyorum eve gelene kadar yani :KK43:

Ayy canım ya yapma öyle.
Kan tahlillerini yaptır şekerine baktır belki onla alakalıdır. Bitter ye 1 tane ufak yersen keser çikolata isteğini

personal trainer ile çalıştım ben geçen sene. kilo vermek için değil hafif six pack istediğim içindi. haftada 3 kez 2 şer saatten saat başı 100 tl gibi bir rakamdı. 3 ay gittim gayet de neler yapmam gerektiğini öğrendim sonra ayrıldı yollarımız. hoca harika biriydi ve zaten başlarken bana neler yapman gerektiğini öğrenince bırakalım boşa para verirsin demişti...

daha sonra o sevdadan vazgeçtim aletli plates yapıyorum şimdi. bilinen bir spor salonuna gidiyorum ve o personal trainer denilen olaya vakit ve para harcadığım içşn pişmanım.

her açıdan aletli plates personal trainerı döver...

Ayy canım ya yapma öyle.
Kan tahlillerini yaptır şekerine baktır belki onla alakalıdır. Bitter ye 1 tane ufak yersen keser çikolata isteğini

Sevgılı jameya ben de suphelendım baktırdım aclık tokluk kan sekerı ınsulın dırencı hepsı normal cıktı sadece d vıtamınım eksık cıkmıstı onu da vıtamın alıyorum sımdı ondan olur mu bılemıyorum?

personal trainer ile çalıştım ben geçen sene. kilo vermek için değil hafif six pack istediğim içindi. haftada 3 kez 2 şer saatten saat başı 100 tl gibi bir rakamdı. 3 ay gittim gayet de neler yapmam gerektiğini öğrendim sonra ayrıldı yollarımız. hoca harika biriydi ve zaten başlarken bana neler yapman gerektiğini öğrenince bırakalım boşa para verirsin demişti...

daha sonra o sevdadan vazgeçtim aletli plates yapıyorum şimdi. bilinen bir spor salonuna gidiyorum ve o personal trainer denilen olaya vakit ve para harcadığım içşn pişmanım.

her açıdan aletli plates personal trainerı döver...

Hoca cok durust bırıymıs benımkı bana dedı ki en az 1 sene bırlıkte calısmalıyız..

Aslında aletlı pılates evımın yakınında var onun saati 100 tl imiş ama paket alınca 80 e gelıyormus bır arkadasım gidiyor

Sevgılı jameya ben de suphelendım baktırdım aclık tokluk kan sekerı ınsulın dırencı hepsı normal cıktı sadece d vıtamınım eksık cıkmıstı onu da vıtamın alıyorum sımdı ondan olur mu bılemıyorum?

Çok emin değilim sanki bir yerde d vitamini eksikliğinin tatlı yeme isteğini arttırdğını okudum diye hatırlıyorum hatta kk kulübünde olabilir.. ama dediğim gibi emin değilim.

Hoca cok durust bırıymıs benımkı bana dedı ki en az 1 sene bırlıkte calısmalıyız..

Aslında aletlı pılates evımın yakınında var onun saati 100 tl imiş ama paket alınca 80 e gelıyormus bır arkadasım gidiyor

burda isim vermem doğru olur mu bilemedim ama ben büyük bir spor salonunda yapıyorum tek başıma çünkü aletler güvenli,annem özel hocayla aletli plates yapıyor hocanın kendi salonunda. çok memnun. illa bilen birisi olsun diyorsanız öyle bir imkan varsa düşünün derim.