Kilo ve Tüpbebek

umutlubekleyisim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
18
Merhaba kızlar başarısız iki kez tüp bebek denemem oldu yumurtalarda hiç döllenme gerçekleşmedi bu durum kilomla da ilgili olabilir mi 170 boy 100 kg civarındayım bu kilolarla embriyo elde edebildiniz mi yoksa bizde daha mı derin bir sorun var anlamaya çalışıyorum.. 3. Tüp bebekte hedefim 75 kilo ile yaptırmak..

Boy kilo oranına baktığımda benimde senin kadar fazlam vardı sağlıklı embriyolar elde ettik ve ilk denememde pozitifi gördüm darısı başına olsun önemli olan burda doktorun tecrübesi ve lab kalitesi

Merhaba sizin durumdayken hem sağlıklı embriyom oldu hem de sağlıklı bir doğum yaptım. ama kilo ne kadar az o kadar iyi. yeni tedaviye başlamadan önce temiz beslenin, sağlıklı şeyler yiyin ve bolca yürüyüş yüzme gibi egzersizler yapın. işinizi şansa bırakmayın.

Chate sorduğumda oda kilonun çok etkisi yok diyor acaba benim yumurtalarım neden döllenmiyor bi tedavisi var mı acaba benim yumurtalarımdan kaynaklıysa eşimin değerleri gayet güzel çünkü

kilonun nasıl etkisi yok gayet var kilo arttıkça risk artar malesef obezite içindesin hamile kalıp doğuran yok mu var ya da zayıf olup infertilite yaşayan da var. biraz sağlıklı beslenmeye çalış bi süre. yaşın daha 33 10 kg bile fark edecektir. doktor yorum yapmıyor mu

Chate sorduğumda oda kilonun çok etkisi yok diyor acaba benim yumurtalarım neden döllenmiyor bi tedavisi var mı acaba benim yumurtalarımdan kaynaklıysa eşimin değerleri gayet güzel çünkü
44 kiloyum nasıl kalitemi etkiliyorsa sizin de etkiliyordur. İyonofor calsium diye bi şey varmış ikinci opu da onu kullandılar 2 blast elde ettik 6 yumurtadan buna da şükür

Muhtemelen hayatınızda karbonhidrat fazla. Hayatınızdan onları çıkarıp tam glütensiz beslenmeye geçin. Gluten kaliteyi düşürüyormuş. Bir de her şeyden önce kendi sağlığınız için kilo vermeniz daha iyi olur. 100 kilo da gebelikte zor olur. Allah yar ve yardımcınız olsun

Sigara ve alkol kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kesinlikle bırakmalısınız. Bana şişli memorialdaki embriyolog demişti. Diyetisyen desteği ile sağlıklı beslenmek, kilo vermek, spor yapmak ve gerekli takviyeleri almak yumurta kalitesi için önemli. Bunun yanında tedavi olduğunuz yerdeki kullanılan yöntemler, embriyologlar ve laboratuvar da önemli diye düşünüyorum.

`