kilo verdikten sonra hayatınızda neler değişti? gelin birbirimizi motive edelim

nonfat2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
4
3
1
28
herkese merhaba
kendimi bildim bileli balık etli diye tabir ettiğimiz kısımdaydım zayıf olmadım ve bu duygunun ne demek olduğunu açıkçası bilmiyorum. sırf merakım yüzünden bile kilo vermek istiyorum.tabiki sadece bu değil hayatımda neler değişecek merak ediyorum ve hayal ediyorum. 165 boyum 72 kiloyum.çok şükür hayatım kötü değil ama kilo versem istediğim kıyafetleri alabilmek erkek arkadaşımla alışverişe çıktığımızda 36 bedenini getirir misn hayatım diyebilmek güzel bir fizikle ortamlara girmek vsvs.. kilolulardan bnu yaşayanlar vardır yeni tanıştığınız biriyle bu herhangi biri de olabilir sizin için önemli biri de kilolu olduğu gelir ilk aklına bi kaygıya bürünülür. kilonun verdiği özgüven eksikliği kompleks hep bunları yaşadım.
kilo verenlere sormak istiyorum kilo verdikten sonra hayatınızda neler değişti? eşiniz/erkek arkadaşınız size karşı daha özenli oldu mu bi değişiklik oldu mu davranışlarında ? özgüveninizin düzeyi değişti mi? kısacası hayatınızda neler değişti? güzel güzel şeyler konuşup birbirimizi motive edebiliriz diye düşündüm.söyleyeceğimz bir cümle bile bir kişiyi motive etse ne güzel olur :) ben de kendim adıma meraktayım..hadi bakalımm :KK200:

Son düzenleme:
Merhabalar N nonfat2 .... umarım en kısa sürede kulllanıcı adın gibi yağ kütlelerinden arınmış sağlıklı bir vücuda kavuşursun .

100 kilolarının dibini sıyırmış bir kadındım vakti zamanında ..
Burada motivasyonla ilgili çok yazılarım vardır .

Evet çok şey değişiyor , eğer kilonu kafana takıyorsan hele (ki takıyorsun)

Gardolap önünde ne giyeceğim şimdi , bu da olmadı ... bundan simitlerim fırladı , bu daha da kilolu gösterdi derdi bile başlı başına depresyon sebebi iken bundan kurtuluyorsun .

İnsanların hadsizce kilonla ilgili yaptıkları espri(!) lerden kurtulmak bile sihirli değnek teması gibi hayatına ...

Yürürken , koşarken ... bir yere yetişirken nefes nefese kalmıyorsun .. Ben bir anneyim ve oğlumla oynarken yaşadıklarımı şu an ile kıyaslamam mümkün değil.

Güzel hissediyorsun daha da kendini ... daha genç ... Mutluluk bunlarla beraber geliyor tabii .

Ha bu arada bunun 36 bedeni var mı demenin dayanılmaz hafifliği de var tabi:süslü:

40 yaşıma merdivenin son basamağı kala ... ilkokul kilomdayım .. tabii ki de insanı olumlu etkiliyor .. özellikle sporla yoğrulmuş bir sağlıklı beslenme :super:

Bu sene otura otura 27 kilo almış ve şu ana kadar 10unu vermiş bir insan olarak yazmak istiyorum
Belki daha serüvenimi tamamlamadım ama şimdiden geçen sene giyebildiğim kıyafetlerimin bazılarını giyebilmeye başladım
Özellikle spor yaptığım için insanlar 70 kilo olduğumu düşünmüyorlar
Dolayısıyla daha fit duruyorum
Ek olarak sporun etkisiyle kondisyonum arttı
Artık hoplaya zıplaya merdiven çıkabiliyorum, kardiyo ve ağırlık çalışabiliyorum
Daha dinç hissediyorum
Her gün spor yapmak istiyorum
Çünkü spor sonrası çok mutlu ve kendim için güzel bir şeyler yapmış gibi hissediyorum
Ek olarak abur cubur yemeyi kestiğimden beri hiç migren ağrısı çekmedim...
Artık karşı cinsin de dikkatini çekmeye başladım
Birkaç ay önce göbeğimi saklamak için çantamı önüme çeker yürürdüm
Veya otururken kucağıma paltomu koyardım
Şimdi omuzlarım dik, kalkmış totom dışarıda, salına salına yürüyorum
Bir 10 kilo sonra bir daha yazarım bakalım neler değişti :KK70:

Merhabalar N nonfat2 .... umarım en kısa sürede kulllanıcı adın gibi yağ kütlelerinden arınmış sağlıklı bir vücuda kavuşursun .

100 kilolarının dibini sıyırmış bir kadındım vakti zamanında ..
Burada motivasyonla ilgili çok yazılarım vardır .

Evet çok şey değişiyor , eğer kilonu kafana takıyorsan hele (ki takıyorsun)

Gardolap önünde ne giyeceğim şimdi , bu da olmadı ... bundan simitlerim fırladı , bu daha da kilolu gösterdi derdi bile başlı başına depresyon sebebi iken bundan kurtuluyorsun .

İnsanların hadsizce kilonla ilgili yaptıkları espri(!) lerden kurtulmak bile sihirli değnek teması gibi hayatına ...

Yürürken , koşarken ... bir yere yetişirken nefes nefese kalmıyorsun .. Ben bir anneyim ve oğlumla oynarken yaşadıklarımı şu an ile kıyaslamam mümkün değil.

Güzel hissediyorsun daha da kendini ... daha genç ... Mutluluk bunlarla beraber geliyor tabii .

Ha bu arada bunun 36 bedeni var mı demenin dayanılmaz hafifliği de var tabi:süslü:

40 yaşıma merdivenin son basamağı kala ... ilkokul kilomdayım .. tabii ki de insanı olumlu etkiliyor .. özellikle sporla yoğrulmuş bir sağlıklı beslenme :super:

merhaba teşekkür ederim umarım öyle olurr :) sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim :KK200: bir ara kilo vermiştim yine zayıf sayılmazdım ama kendi rekorumdu herkes çok zayıflamışsın diyordu kendime sevgim artmıştı resmen... şuan eser yok o halimden umarım mutlu olabileceğim kiloya ulaşırım ben ve benim gibi olan herkes:KK49:

Bu sene otura otura 27 kilo almış ve şu ana kadar 10unu vermiş bir insan olarak yazmak istiyorum
Belki daha serüvenimi tamamlamadım ama şimdiden geçen sene giyebildiğim kıyafetlerimin bazılarını giyebilmeye başladım
Özellikle spor yaptığım için insanlar 70 kilo olduğumu düşünmüyorlar
Dolayısıyla daha fit duruyorum
Ek olarak sporun etkisiyle kondisyonum arttı
Artık hoplaya zıplaya merdiven çıkabiliyorum, kardiyo ve ağırlık çalışabiliyorum
Daha dinç hissediyorum
Her gün spor yapmak istiyorum
Çünkü spor sonrası çok mutlu ve kendim için güzel bir şeyler yapmış gibi hissediyorum
Ek olarak abur cubur yemeyi kestiğimden beri hiç migren ağrısı çekmedim...
Artık karşı cinsin de dikkatini çekmeye başladım
Birkaç ay önce göbeğimi saklamak için çantamı önüme çeker yürürdüm
Veya otururken kucağıma paltomu koyardım
Şimdi omuzlarım dik, kalkmış totom dışarıda, salına salına yürüyorum
Bir 10 kilo sonra bir daha yazarım bakalım neler değişti :KK70:

merhabaa :) bi kere gitmiş o 10 kilo 2.si kesinlikle gidecektir eminim ve sizi de tebrik ederim spor olayı çok önemli doğru diyorsunuz ve eveeeeeet o kucağa palto çanta koyma durumu bende hep var :(

merhabaa :) bi kere gitmiş o 10 kilo 2.si kesinlikle gidecektir eminim ve sizi de tebrik ederim spor olayı çok önemli doğru diyorsunuz ve eveeeeeet o kucağa palto çanta koyma durumu bende hep var :KK43:

Bir kadın neden kendini istediğini giymekten mahrum etsin ki
Ben tekrar o kalem eteklerimi topuklu ayakkabılarımla şıkır şıkır giyebilmek istiyorum açıkçası
Güzel görünmeyi hak ediyorum
Aynaya bakınca iyi hissetmeyi hak ediyorum
Aynı şekilde sen de :)
Bu tamamen senin seçimin
Şu an kararını verip bundan 3 ay sonra fıstık gibi bir kız da olabilirsin veya şu an gidip abur cuburlara dönüp bu hayata devam da edebilirsin
Burada sonunda hedefime ulaştım diyen yazılarını görmek dileğiyle :halay:

Bir kadın neden kendini istediğini giymekten mahrum etsin ki
Ben tekrar o kalem eteklerimi topuklu ayakkabılarımla şıkır şıkır giyebilmek istiyorum açıkçası
Güzel görünmeyi hak ediyorum
Aynaya bakınca iyi hissetmeyi hak ediyorum
Aynı şekilde sen de :)
Bu tamamen senin seçimin
Şu an kararını verip bundan 3 ay sonra fıstık gibi bir kız da olabilirsin veya şu an gidip abur cuburlara dönüp bu hayata devam da edebilirsin
Burada sonunda hedefime ulaştım diyen yazılarını görmek dileğiyle :halay:

ne güzel dedin öylee :KK45: ayy inşallah incecik oluruzz :21:

Back
X