kilo verebilmek için kocamla iddiaya girdim...:)

desire547

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
3
0
16
slmlar.... bir ayda 5 kilo vereceğime iddiaya gidim kocamla.8nisan-8 mayıs arasında 5 kilo veremezsem istediğimi takım elbiseyi alcam ona :(
karatay diyetini temel almayı düşünüyorum... tamamen ekmek şeker vs kesip günde en az 2.5 lt su. akşam 7 den sonra meyve dahil hiç bir şey yemeyerek ve günde 1 saat yürüyerek... umarım veririmmm.... bu iş artı guru meselesine döndü. veremezsem hem 300-400 tl gidecek hemde benimle dalga geçecekkk :)
61 kiloyum boyum 1.58 56-55 kiloya düşmek istiyorummmm ....

Merhaba ,bende hazirana kadar kilo vermeliyim, haziranda tatile gideceğim ve eşim kilo veremezsem istediğim kıyafetleri alamayacağımızı eğer kilo verirsem ne istersem onu alacağımızı gibi bir iddiada bulundu , alış veriş herbayan gibi benim için de bir tutku ve tatilde eski kıyafetlerimle dolaşmak istemiyorum ..ve eşim kilo veremeyeceğime inanıyor .. aslında her türlü imkanım var kilo vermek için fakat azmim yok :( b-fit üyesiyim fakat işten eve gelince spor yapmak zor geliyor ,evimde yürüyüş bandım var ,ama kaplı hlde duruyor :( yani sanki zayıflamamak için herşey bana bir bahane oluyor.. bu konuda birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm , eğer yememek konusunda birbirimizin azmini artırabilirsek bu yaz kazanan olabiliriz :)

bu arada başka ne yapabilirsin yeşilçay ve biberiye metabolizmayı hızlandırıp ,yağları yakıyormuş, fakat bunları kendin karıştrarak çay yapmanı öneririm .

Back
X