• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verememe problemi?

Diyete ac kalma olarak bakmayin. Oncelikle bunu kabullenmek gerekir. Ben hep soyle dusunurum ben bu zamana kadar sagliksiz beslendim artik saglikli beslenip vucuduma gereken kiymeti verecegim. Yani goruntu kismini 2. Planda tutun. Ve en onemlisi kendi hayatim icin bunu yapmaliyim baskasi icin degil.

Bende basladım diyetisyene veremiyordum kilo.aslında instagramdan buldum bir diyetisyen. Yesem de yemesem de veremıyordum. İf de yaptım neler yaptım en fazla ıkı kılo sonra hoopp gerı aldım. Şimdi aylık 180 tl ödüyorum . Ucuncu haftam bitti ve su an 7 kılo verdim nasıl verdım anlamadım. Spor falan da yapmadım. İsterseniz siz de arastırın. Ya da ben yazayım size özelden listeyi deneyin bir hafta.

Canım 25 yaşımdayım dört senedir kilo verme problemi ile uğraşıyorum pcosluyum kilo yüzünden hamile de kalamıyorum en son vucudum tartmadı beni hastalıklarım ve fıtıklarım oldu ağrılarıma dayanamadım ama yine de veremedim bir kilo versem on kilo olarak geri aldım. İnsanın önce psikolojik olarak aşması gerekiyor bu sorunu. Destek alma isteğiniz çok doğru olmuş ama insülin direncinize baktırdınız mı hiç? Benim 8.8 çıktı matofin kullanıyorum tatlı krizlerim sıfıra indi 94 ile başladım şuan 87 kiloyum. Umarım sende başa çıkabilirsin. Vücudumuzu genç yaşta çok hırpalıyoruz en sağlıklı olmamız gereken yaşları hantal hasta ve tembel Olarak geçiriyoruz. Hem sağlığımızdan hemde zamanımızdan çalıyor bu kilo. İnşallah başarırsın sağlıcakla kal.

Denedim dediğiniz 1,2 gün yapıp onda da free vermisseniz tabi ki güzel bir sonuc bekleyemezsiniz. Eve dahil abur cubur almayın, yememeniz gereken ne varsa onu almayın cünkü gördügünüz an dayanamıyorsunuz. Öncelikle kafanızda bitirin diyetisyene harfiyen uyun, spor programları uygulayın. Ve inanın kendini programa sokan bir insan elbette kilo verebiliyor. :KK6:

Canım bende aynı durumdayım, seni benden daha iyi kimse anlayamaz. Yemeklerden önce meyve yiyip soda içmeyi düşünüyorum ve tabiki spor. Ben yüzünce hiç bir şey yiyemiyorum şu an pandemi sebebiyle gidemiyorum öyle nir imkanın varsa dene.

Yemeklerden önce meyve yerseniz kan şekeriniz yükselir diyo doktorlar. Özellikle meyveyi azalttım önceden kilo veremiyorum meyve sağlıklı diye çok yiyormuşum şekerimi yükseltiyormuş maalesef

Ben de 1.69 um ve 54.65 kiloyum. Bir iki hafta önce 2 kilo daha fazlaydım ve anlamsız bir şekilde vücudum şişiyordu. Pandemi dolayısıyla da yürüyüş vs yapamıyordum, hastanede çalışıyorum çünkü. Pazartesiden beri 12-8 arası yemek yiyorum sadece, istediğim kadar yiyorum. Az yemeye özen gösteriyorum ve ara öğün yapıyorum. Vücudumdaki şişlik indi ve 5 günde 700 gr kadar verdim. Yakın zamanda da yanına spor eklemeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak. Bu arada diyet yapmıyorum, sadece daha orantılı yiyorum, gereksiz şeyleri yemiyorum. Siz de bir araştırın bence.

Bende biraz once yuruyuse cıktım sonra şekerım dustu ve 1 paket biskuvı yedım.Adetım başlamak uzere .Diyetısyen çok onemlı kenfı başımıza yaptıgımız şeylerde de kılo verılıyor ama ben saglıklı oldunu dusunmuorum.

Back
X