Kilo veremiyorum (Cesitli yiyemiyorum)

Sayestem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
46
7
28
Eskişehir
Mrb kizlar, Diyet yapmak istiyorum ve diyet yapmamin sebebi ise basenlerim genisledi, ama hic bir diyet bana uygun degil, Cok secici biriyim. ve Vejeteryanimda Diyebilirim... Hayatim makarnalarla, peynir gibi sut gidalarinla geciyor, bikmadim degil cok biktim ama baska cesitli tur de yiyemiyorum, migdem kabul etmiyor etsede tiskinirim sevmedigim yemek turunden, ornek vereyim biz turklerin Olmazsa olmazlarindan birisi yaprak sarmadir onu bile yemiyorum dusunun artik gerisini, Eminimki benim gibisi az bulunur, varmi bir cagre fikri olan, veya benim gibisi olupta bir cagresine bakan....?

Simdiden tesekurler ..

Anladığım kadarıyla bu durumda herkesin uyguladığı klasik diyet listelerini uygulamanız imkansız gibi görünüyor. Bu nedenle de bence geriye tek bir seçenek kalıyor, o da diyetisyen. Ne yiyip ne yemediğinize bakarak size özel bir beslenme programını ancak uzman biri yapabilir. Umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız :)

bu kadar seçici olup da kilo fazlası olanı da duymadımdi hiç:44:
diyetisyen anlar seni tatlım liste yaparsın şunları yiyemiyorum diye o da tecrübesini konuşturur artık.:15:
umarım eritirsin dal gibim kalırsın :16::54:

Anladığım kadarıyla bu durumda herkesin uyguladığı klasik diyet listelerini uygulamanız imkansız gibi görünüyor. Bu nedenle de bence geriye tek bir seçenek kalıyor, o da diyetisyen. Ne yiyip ne yemediğinize bakarak size özel bir beslenme programını ancak uzman biri yapabilir. Umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız :)
Insallah canm :-(

bu kadar seçici olup da kilo fazlası olanı da duymadımdi hiç:44:
diyetisyen anlar seni tatlım liste yaparsın şunları yiyemiyorum diye o da tecrübesini konuşturur artık.:15:
umarım eritirsin dal gibim kalırsın :16::54:
Insallah ama henuz ayniyim, spora basladim bakalim hayirlisi :-(
Diyetisyene gitsem doktorda ayni recete yazmaz mi bana cunku yedigim cesitler cok kisitli :-(

Back
X