- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
-
Kansizlik ve d vitamini eksikliği kilo yapar ve kilo verilmiş engeller...Arkadaslar benim sorunum kilomla evlendigimde 45 kiloydum simdi oldum 72 kilo.Sporada gidiyordum son zamana kadar 1 senede sadece 5 kilo verebildim.Calıstıgımdan dolayı günde sadece 2 sefer yemek yiyebiliyorum.İşiö geregi sürekli hareket halindeyim son zamana kadar haftanın 5 günü 1.5 saat spor salonunda spor yapıyordum.bu ara işimin yogunlugundan spora gidemiiyorum.Bidahaki hafta gene başlıcam spora baska ne yapmamı tavsiye edersiniz?Bir hastalıgım yok ama d vitamini,b12 ve demir eksikligim var bunun için dönem dönem ilaç kullanıyorum.
bende polikistik overimPcos um var. Diyetisyene gittiğim halde zorlanıyorum kilo vermede. Direniyor vücudum. Yavaş oluyor ama oluyor. Önce bir dahiliye uzmanına, onun yönlendirmesiyle diyetisyene gidin. Ben uzman desteği olmadan sağlıklı kilo veremiyorum. Sizin vücudunuzda böyledir belki.
Diyetisyenede gittim metobolizmam yavas calısıyormus.Hergün 30 dk yürüyüs ve 6 ögün önerdi azar azar.Ama zamanım yok 6 ögün yemek yemege.Tiroidimde bisey cıkmıyo insülin direncimde yok anlamıyorum ya kilo vermek neden bukadar zor.Gecen spor salonunda özel tartı vardı yagı falan gösteren onda tartıldım metobolizma yasım 40 cıktıdiyetisyene gidiyor musunuz metabolizma yaşınıza baktirin bi ben 24 yaşındayım metobolizma yaşım 29 çıktı metabolizmamı şaşırtıp hızlandırmaya çalışıyoruz b12 ve demir benim de düşük ama ben ne zaman diyete başlasam b12 im ve d vitamin düzeliyor çünkü bol yeşillik fındık ceviz yumurta bunlar iyi geliyor bunlar Birde kabızlık varsa çözmeniz lazım
Masa başı mı çalışıyorsunuzDiyetisyenede gittim metobolizmam yavas calısıyormus.Hergün 30 dk yürüyüs ve 6 ögün önerdi azar azar.Ama zamanım yok 6 ögün yemek yemege.Tiroidimde bisey cıkmıyo insülin direncimde yok anlamıyorum ya kilo vermek neden bukadar zor.Gecen spor salonunda özel tartı vardı yagı falan gösteren onda tartıldım metobolizma yasım 40 cıktı
Diyetisyenede gittim metobolizmam yavas calısıyormus.Hergün 30 dk yürüyüs ve 6 ögün önerdi azar azar.Ama zamanım yok 6 ögün yemek yemege.Tiroidimde bisey cıkmıyo insülin direncimde yok anlamıyorum ya kilo vermek neden bukadar zor.Gecen spor salonunda özel tartı vardı yagı falan gösteren onda tartıldım metobolizma yasım 40 cıktı
yazdığın her 2 vitamin eksikliğide kilo verememe sebebidir...Arkadaslar benim sorunum kilomla evlendigimde 45 kiloydum simdi oldum 72 kilo.Sporada gidiyordum son zamana kadar 1 senede sadece 5 kilo verebildim.Calıstıgımdan dolayı günde sadece 2 sefer yemek yiyebiliyorum.İşiö geregi sürekli hareket halindeyim son zamana kadar haftanın 5 günü 1.5 saat spor salonunda spor yapıyordum.bu ara işimin yogunlugundan spora gidemiiyorum.Bidahaki hafta gene başlıcam spora baska ne yapmamı tavsiye edersiniz?Bir hastalıgım yok ama d vitamini,b12 ve demir eksikligim var bunun için dönem dönem ilaç kullanıyorum.
Diyetisyenede gittim metobolizmam yavas calısıyormus.Hergün 30 dk yürüyüs ve 6 ögün önerdi azar azar.Ama zamanım yok 6 ögün yemek yemege.Tiroidimde bisey cıkmıyo insülin direncimde yok anlamıyorum ya kilo vermek neden bukadar zor.Gecen spor salonunda özel tartı vardı yagı falan gösteren onda tartıldım metobolizma yasım 40 cıktı
Hayır bilmiyorum bu konuda tavsiyeniz varmı?Metabolizma hizlandirici yiyeceklere hakim misiniz?
Hayır sürekli hareket halinde oldugum bir işte calısıyorum bir tek molada oturuyorum.gerisi hep hareket.Masa başı mı çalışıyorsunuz
Evet banada acayip geliyor bu durum gittigim doktorlardamı sorun var anlamıyorumMetabolizma 40 çıkıpta insülin direnci olmaması tuhaf değilmi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?