Kilo veremiyorum😔

karbeyazi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
465
13
318
Aydın
39 yaşındayım bir gun diyet yapsam 10 gün bozuyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum iştahımı kapatamıyorum 95 kilo oldum

Ben de aynı 2 gün yapsam 5 gün tıkanırcasına yiyorum. Her defasında büyük bi motivasyonla başlıyorum sonrası fıssss.... yılbaşına kadar 10 kilo versek ne güzel olur

Herkesin bünyesine uyan birşey değil ama ben su diyeti yaptım. Çokta ağır tempolu çalışıyordum. Kilo vermem çok olmadı 4 kilo verdim. Ama hemen peşine gebe kalıp 9 ay kilo almadım aksine kilo verdim. Vücudum kilosunu korudu 9 ay boyunca. Haliyle hala daha da koruyor direnç kilosu olarak

Çünkü çok kısıyorsunuz, aç geziyorsunuz ,ondan oluyor.Oysa ,sürdürülebilir beslenme ye geçseniz ,ne zorlanırsınız ne de aç kalırsınız ,hem de kilo verirsiniz Bu tabii çabuk olacak bi şey değil ,sizin gibi aç kalarak 1 ayda vereceğinizi, tok ve sağlıklı beslenerek 3 ayda verecekseniz, üstelik kalıcı vereceksiniz.Diğer türlü yılbaşına kadar 10 kg verseniz ,kalıcı olacak mı sanki? Kendinizi salınca daha çok alacaksınız .
Öğün atlamayın
Gerekirse 2 ara Öğün yapın
Ekmek mutlaka olmalı ölçülü beslenmenizde
Ev yemeği olmalı sıklıkla
Ben 116 kg den ,77 ye düşmüştüm,boyum 170.Hiç aç gezmedim.Ölçülü karbonhidrat hep yedim.Yoksa bünye sabaha kadar tırmalıyor açlıktan.Yarım avuç kuruyemiş ,bitter çikolata kahve ikilisi hep oldu bende.Bu bilgileri Bursadaki ünlü bi diyetisyen den almıştım.Kendi fikirlerim değil yani.Yaparsınız ,nolucak.Gözünüzde büyütmeyin.

Back
X