Kilo verip sıkılaşmak

Hedeaa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
72
35
8
Kızlar merhaba,bu başlık altında birbirimize motive edip yaptıklarımızı yazalım diyorum.Özellikle deneyimliler varsa aramızda çok daha güzel olur.Benim kilom 75 hedef 60, basen ve bacak inceltmek için de önerileri olan varsa süper olur 🌻

selam canim ben en buuyk ornegim gecen sene 72 den 54 e dustum diyet ve sporla, benim gorenler zayifladinmi degil sana nolmus dediler :) he hos 1.5 sene sonra cpgunu aldim spor yapmadim ve cok cok yedigim icin. Chloe ting videolari, grow with jo, hatta turk bir kiz var ad bugce kondakci, oda zamaninda cok kilo vermis, ozellikle bacak bolgesi tum vucut cok guzel seviye seviye videolari var senle birlikte yapip baya motive ediyor seni. google ya yazidign anda bugce kondakci bacak zayiflatma videolari cikiyor :)

Ben de geldim. Kilom gittikçe arttı. 90 kiloyum idealim 60 mış ama çok uzak görünüyor 🥴

Pilatese başladım iyi geldi ama rejim fikrine o kadar uzağım ki.

selam canim ben en buuyk ornegim gecen sene 72 den 54 e dustum diyet ve sporla, benim gorenler zayifladinmi degil sana nolmus dediler :) he hos 1.5 sene sonra cpgunu aldim spor yapmadim ve cok cok yedigim icin. Chloe ting videolari, grow with jo, hatta turk bir kiz var ad bugce kondakci, oda zamaninda cok kilo vermis, ozellikle bacak bolgesi tum vucut cok guzel seviye seviye videolari var senle birlikte yapip baya motive ediyor seni. google ya yazidign anda bugce kondakci bacak zayiflatma videolari cikiyor :)
Selam canım Süper bunlara bakmakta fayda var desene :)

Nasıl diyet yapmıştınız

Back
X