• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verip verip ..hoooppp tekrar geri alıyorum :(

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
Aynen başlıktaki gibi kızlar ..binbir emekle kilo verdım yazın 86 dan 77kilo ya düştüm ..karatay diyetıyle .
Amma velakiinn hopp ,bi 20günklük tatil ,yeme düzeninin değişmesi +iştahımın açılması ...derken 85im şimdi ...ne kadar karar versemde tekrar başlayamıyorum diyete ...
Iyice kendimi saldım ,ozaman aldığım kıyafetler artık olmuyor :(tekrar başlamaya üşeniyormuyum ,cesaretimmi yok ,bilmiyorum ama dağıttım iyice ...ne evi toplayanım nede kpss ye çalışadım var (yenı başladım gibi ...istikrarlı değilim )
Benim sorunum galiba ertelemek ...habire erteliyorum herşeyi ve bundada birtürlü vazgeçemiyorum
Eminim içinizde benden daha düzenli ,kararlı ,istikrarlı arkadaşlar vardır ...
Bana verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum ;)şimdiden çoook sağolun

Çok sıkı diyetler yapmayın esnek olsun
öğlen çok yerseniz akşam az yiyin
ve yürüyüş yapın
diyet sonrası kilo korumak içinde epey zaman devam etmek gerekiyor
hedefime ulaştım deyip yerseniz tekrar kilo alırsınız

Çok sıkı diyetler yapmayın esnek olsun
öğlen çok yerseniz akşam az yiyin
ve yürüyüş yapın
diyet sonrası kilo korumak içinde epey zaman devam etmek gerekiyor
hedefime ulaştım deyip yerseniz tekrar kilo alırsınız
Ah işte o rahatlamadan sonra kilo verdim diye salıyorum ...:KK11:Bu bnm için

Diyet yapma. Beslenme şekli oluştur. Bende de aynı sorun var.

Kısmetse yarın gerçek anlamda zararlı yiyecekleri çıkarıyorum hayatımdan. Spora başlıyorum. Ama diyet yapmayacağım. O diyetler mahvetti beni, verdim verdim geri aldım.

Beslenme şeklin yanlış demekki benim gibi. Onu düzeltmen lazım.

Evett ;)kafamı taşlara vurasım geliyo :KK43:Sen okadar ver sonra homini ye :KK20:Kendimden sıkıldım valla

Diyet yapma. Beslenme şekli oluştur. Bende de aynı sorun var.

Kısmetse yarın gerçek anlamda zararlı yiyecekleri çıkarıyorum hayatımdan. Spora başlıyorum. Ama diyet yapmayacağım. O diyetler mahvetti beni, verdim verdim geri aldım.

Beslenme şeklin yanlış demekki benim gibi. Onu düzeltmen lazım.
Cnm ya ,bna karatay okadar iyi gelmiştiki ...piko var B'nde ,,kişilerim azalmıştı ...hafiflemiştim ,enerjim yerıne gelmişti ,ama saldım sonra ..galiba bnm beynim aldığım kararlara reste atıyor arada :KK57::KK43:o_O

Yavas yavas zayiflarsaniz boyle bir anda almazsiniz. Hizli verilen kilo,hizla aliniyor :)

Diyet yapamam asla yemeedikçe daha çok yiyesim gelir :110:
sekeri kolayi cips azaltman faydali olabilir belki.ama once bir diyetisyen e git tahlil yaptım belki hormonal bir sorun vardır kilo almaya sebep?:KK51:

20 günde 8 kılo almak ıçın ne yedin çok merak ettim..
Yok canım 20gün içinde değil :KK43:20gün tatil ..sonrası 2ay kadar ...yaklaşık 2,5ayda aldım malesef ...
Karatayda şeker yasaktır ,ekmek makarna vs de yasak ..tabi diyeti rafa kaldırımda aldım

Diyet yapamam asla yemeedikçe daha çok yiyesim gelir :110:
sekeri kolayi cips azaltman faydali olabilir belki.ama once bir diyetisyen e git tahlil yaptım belki hormonal bir sorun vardır kilo almaya sebep?:KK51:
Şekerli şeyler yiyorum ama ,cips ,kola falan yemıyorum ...diyetısyenlerı sevmiyorumben :kk77::KK17:Kafamda bitiremıyorum ..üşenmeden bi karar versem devamı gelecekte ...

Hani bayanlar her pazartesidiyet e başlarya;);)bnm hergün :KK11:Başlıyorum bitiriyorum

Aynen başlıktaki gibi kızlar ..binbir emekle kilo verdım yazın 86 dan 77kilo ya düştüm ..karatay diyetıyle .
Amma velakiinn hopp ,bi 20günklük tatil ,yeme düzeninin değişmesi +iştahımın açılması ...derken 85im şimdi ...ne kadar karar versemde tekrar başlayamıyorum diyete ...
Iyice kendimi saldım ,ozaman aldığım kıyafetler artık olmuyor :KK43:tekrar başlamaya üşeniyormuyum ,cesaretimmi yok ,bilmiyorum ama dağıttım iyice ...ne evi toplayanım nede kpss ye çalışadım var (yenı başladım gibi ...istikrarlı değilim )
Benim sorunum galiba ertelemek ...habire erteliyorum herşeyi ve bundada birtürlü vazgeçemiyorum
Eminim içinizde benden daha düzenli ,kararlı ,istikrarlı arkadaşlar vardır ...
Bana verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum :KK66:şimdiden çoook sağolun
Psikolojik destek almayı deneyin:kk77:

Leslie Sansone videolarını indirin.Mil mil ilerleyeceksiniz.İlk mil 20,2. mil 30,3.mil 45 dk sürüyor.
Zorlayıcı hiçbir hareket yok.
Ekmek yiyeceksiniz ama çavdar,kepek vs...Dönüşümlü...Sürekli aynısını yemeyin.
Tatlı isteğiniz olursa yoğurda biraz tarçın serpin.Ara öğün olarak yiyebilirsiniz.
Emin olun bıçak gibi kesecektir o isteği.Denedim ve faydasını gördüm.
Haftada bir gün kaçamağınız olsun.Ama abartmayın.
Aslında kilo vermek kolay.Her şeyden yiyeceksiniz ama porsiyonlar küçük olacak.
Ben bu şekilde 4 ayda 6 kilo verdim geri de almadım şükür.

Back
X