kilo vermek isteyenler

Elf_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
263
193
83
arkadaslar son donemde cok fazla kılo aldım.ismini vermek istemediğim bir diyet yaptım ve yaklasık on kılodan fazla verdım. Ancak cok gecmeden 5 kılosunu gerı aldm kendımı frenlemezsem daha fazlası gerı gelcek.Nasıl bısey yapsam dıye dusunurken bı arkadaş kalorı hesbını ve kk yı onerdı anlıycanız yenı uyeyım .kalori hesabıyla kılo vercek arkadaslr arıyrm.Malum bole bı konuda destek cok onemlı.yalnız basıma cayarım dıye korkuyorum.

Merhabalar bende kalori hesabı yapmaya çalışıyorum bugun günlük yazmaya başladım ama birebir kalori değeri yazmıyorum ayrıca clutch'ın yolculuğu günlüğüne bakabilirsin bende onu takip edeceğim.Öncelikle alman gereken kalori miktarı ne kadar,ne kadar kısman gerekiyor bi hesaplama yapmak gerek bilgilerini paylaşırsan birbirimize bildiklerimizi anlatır yardımcıoluruz inş.:)

Inş cok sevındım hemen bakıyorum bende duzgun bı sıte arıyodum bakıp tekrr donucm :))))))))

hemen inceledim ve geri döndüm :))clutch ın yolculuğu sayfasında bu hesaplamalarla ilgili bi bölüm göremedim o yuzden baska bı sıteden yaptım sunda 79.5 kıloyum ve normalde almm gereken kalori 2001 01.12.2012 tarıhıne kadar 70 kılo olmak içinde 1116 kalori almm gerekıyomus yorumlarınızı beklıyorm ii geceler :)))))))))dun basladım sabaha inş bi kaç gram gitmiş olur :)

Back
X