Arkadaslar 64 kilo ile hamile kaldim.dogumagitmeden bir hafta once tartildigimda 100 kiloydum.doktor bile artik beni tartiya cikarmiyodu.ailem cok kiziyodu ama ben bir kere ipin ucunu kacirinca bida toparlayamiyorum.neyse dogurdum eve geldim 95 kiloyum.sanki hic dogurmamis gibi.emziriyorum.1 hafta daha yemeye devam ettim.zaten sezeryan oldugundan duzgun harekette edemiyodum.sonra basladim.ciddi bi diyet yapmadim.kahvaltimi 10 civarinda yaptim.kepek ekmeginden tost.yanina elma suyu falan.saat 3 gibi 2 incir bi gun 3 ceviz bi gun 8 badem.arada kayisi falan.ilk 4 ay gunde iki kere spor yaptim.mesela kosu bandinda yarimsar saat iki kere yuruyus.hizida zamanla arttirdim.4 ile basladim.4 ayin sonunda 72 kiloydum.yaz oldu sabahlari yuruyus arti kosuya basladim.2 ayda falan 66 olddum.basta ayda 8 kilo veriyodum bu durum her ay degisti tabi kilo azaldikca verdigin miktar azaliyo.sonra eylul ayi oldu ise basladim.gunde bir kere yuruyus ve hiraz dikkat ettim.sonra 60 a kadar dustum.razaman geldi oruc falan derken ipin ucu kacti ve 68 e ciktim.tekrar basladim tam 64 olmustumki 9 gunluk kurban bayraminda yine aldim.offf oyle cabuk aliyorum.bu aradaoglum 19 aylik hala eemziriyorum.simdi yine basladim.karatay diyetini yapmaya calisiyorum.kendimi daha olayin icine tam alamadim.burada insallah basaricam ama basarmak.icin bu sefer benimle bunu paylasacak arkadaslara ihtiyac var.hamilelik kilosu olanlar yeni dogum yapmis olanlar emzirenler buyrun konusalim birbirimiza yardim edelim.ben gunde bir kere toplam 4 km yuruyus bandinda yuruyorum.su 2lt su icmeyi bi basaramadim.