Kilo vermek zorundayım! :(((

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar..

Benim bi sorunum var :((

Hamileligimden sonra kilo aldim ..

ve vermek istiyorum veremiyorum sütüm kacıcak diye yiyorum iciyorum..

ama bebegim 6 aylık olduktan sonra bu işe baslamak istiyorum ALLAHin izniye o zamana kadar bi care bulmam lazim nasil zayıflamam gerektigini..

Ben bundan 2 sene önce akapunkturcuya gitmistim orda 15 kilo verdim 2 ayda süper iştah kesti igneler..

Simdi gidemem evlendim tek başima başarmam lazım eşimin ruhu duymadan :((

Hergün ne kadar kilo aldigimi söyleyim sinirlerimi bozuyo bende yiyorum durduramiyorum saftırık gibi kendimi :((

Nolur bana yardım edin kızlar hem istahımı kesmeliyim hemde zayiflamalıyım eşim ha bire ne kadar tombikleştigimi söylüyor..

Bana yardım edin kızlar tek başima beceremiyorum :(((

Cok mutsuz oluyorum :((

Bu Bayanlarin derdi hic bitmezmi :(((

bunu çok kafaya takma derim ben de aynı dertten muzdaribim. doğumdan sonra vücudum paspallaştı kilo aldm göbeğim hele felaket bi an önce spor yapıyım diyetle asılıp zayıflıyım dedm. bi hafta sıktım ama hemen sütüm azaldı. psikolojim bozuk kilolarım yüzünden ama bi yandan da bebeğimi düşünmeliyim.misafirliğe gittik çocuğu susturamıyorum emiyor ama süt gelmediği için ağladı teyzem mama yapmıştı onu yer yemez uyudu anında bıraktım diyet felan.şu anda bebeğim yedinci ayını doldurmak üzere ve daha güçlü bi tane dişi çıktı çenesi kuvvetlendi ek gıda acayip destek bu konuda. o yüzden ek gıdaya geçmeden başlama derim.
ben de yeni başlıcam 1 martta start veriyorum
bu bir süreç sonuçta bir günde alınmış bir kilo değil moralini bozma...

bunu çok kafaya takma derim ben de aynı dertten muzdaribim. doğumdan sonra vücudum paspallaştı kilo aldm göbeğim hele felaket bi an önce spor yapıyım diyetle asılıp zayıflıyım dedm. bi hafta sıktım ama hemen sütüm azaldı. psikolojim bozuk kilolarım yüzünden ama bi yandan da bebeğimi düşünmeliyim.misafirliğe gittik çocuğu susturamıyorum emiyor ama süt gelmediği için ağladı teyzem mama yapmıştı onu yer yemez uyudu anında bıraktım diyet felan.şu anda bebeğim yedinci ayını doldurmak üzere ve daha güçlü bi tane dişi çıktı çenesi kuvvetlendi ek gıda acayip destek bu konuda. o yüzden ek gıdaya geçmeden başlama derim.
ben de yeni başlıcam 1 martta start veriyorum
bu bir süreç sonuçta bir günde alınmış bir kilo değil moralini bozma...

Cok sagol arkadasim icim rahatlattin :))

evet bende yemeyince sütüm azaliyor normalde benm bebegim zaten cok huysuz kimsede durmaz bende ek gidaya gecmeyi bekliyorum ayin 8inde 4 aylik olucak ALLAH izin verirse 2 ayımız kaldi insALLAH ama simdi böle yemeye aliştim sona ne olacak :((((

çocuk doğurabilen kadn herşeyi yapar diyorum . bebeğin sekz aylık olmadan başlama bence altı da erken çünkü hemen alışamıyor diş çıkarma süreci felan oluyor.
anne vücudu da yerine oturmuş oluyo tabi bu zaman zarfında ben hatırlıyorum yere basarken kemiklerim acırdı ev işi yaparken bile dayanamazdım ama şimdi daha enerjiliyim
emin ol diyet yapmaya da enerji lazım.

çocuk doğurabilen kadn herşeyi yapar diyorum . bebeğin sekz aylık olmadan başlama bence altı da erken çünkü hemen alışamıyor diş çıkarma süreci felan oluyor.
anne vücudu da yerine oturmuş oluyo tabi bu zaman zarfında ben hatırlıyorum yere basarken kemiklerim acırdı ev işi yaparken bile dayanamazdım ama şimdi daha enerjiliyim
emin ol diyet yapmaya da enerji lazım.

tmm cnm o zaman bnde 8 aylıkken baslarm insallah basarirm dedigin gbi cnm sagol

Back
X