- 15 Aralık 2018
- 161
- 62
- 48
- 26
- Konu Sahibi Angelswimmm03
3 ay içinde tek öğün beslenerek 19 kilo verdim 55-54 arası gidiyorum ama 1 aydır 50 kiloya yakın düşmeyen çalışıyorum gram oynamıyor napmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğim çok teşekkür ederimDuraklama döneminde vücudunuzu şaşırtmanız lazım. Tek öğün besleniyorsunuz ya o öğünün saatini 1 saat geri veya ileri alın. Ya da 2 öğüne çıkarın. Suyu az içiyorsanız artırın. Spor yapıyorsanız gününü artırın. Yani standart şeylerden çıkın belli bir süre. Vücudunuzu şaşırtmanız lazım.
şok diyet uygula hala olmuyorsa bir gün istediğin herşeyi ye tekrar sil baştan başla metabolizma şaşırtmalısın3 ay içinde tek öğün beslenerek 19 kilo verdim 55-54 arası gidiyorum ama 1 aydır 50 kiloya yakın düşmeyen çalışıyorum gram oynamıyor napmam lazım
Hm şok diyet aklıma gelmemişti teşekkür ederim bende dediğiniz gibi akşamları bazen abur cubur felan yiyorum vücut şaşırsın diye fark olmadı dediğiniz gibi 1 gün boyunca yiyeyim :)şok diyet uygula hala olmuyorsa bir gün istediğin herşeyi ye tekrar sil baştan başla metabolizma şaşırtmalısın
3 ay içinde tek öğün beslenerek 19 kilo verdim 55-54 arası gidiyorum ama 1 aydır 50 kiloya yakın düşmeyen çalışıyorum gram oynamıyor napmam lazım
kiz nasıl ayakta kaldin tek öğünle? Ben şok... 3 ayda 19 kg efsane başarı tebrikler.
[/QUOTE hehe Sagol teşekkürler tabi ilk başlarda vücut alışgın olmadığı için baş dönmesi göz kararması yaşadım da alıştıktan sonra geçti özellikle nescafe ve 3 lt su içtiğim için iştahi kesiyor zaten :)
Merhaba tek öğün derken3 ay içinde tek öğün beslenerek 19 kilo verdim 55-54 arası gidiyorum ama 1 aydır 50 kiloya yakın düşmeyen çalışıyorum gram oynamıyor napmam lazım
Merhaba tek sabah kahvaltısı yapıyorum ya 12 buluyor yada 10 gibi çünkü ben peynir zeytin sevmiyorum ya yumurta yedim yada çorba tüm gün öle durdum :) 3 lt su nescafe Türk kahvesi içtim bol bolMerhaba tek öğün derken?
Mutlaka 3 lt suyumu içtim :) eklemeyi unutmuşumTek öğünde neler yediniz
7 kilo fazlam var benimde
Ramazan ayında sahur yapmayarak hepsini vermiştim
Tekrar aldım
Pazartesi günü yine başladım bu şekilde ama grip oldum bırakmak zorunda kaldım
Bende az az sık sık yiye yiye bol bol su içe içe 20 kg verdim 5-6 aydaMerhaba tek sabah kahvaltısı yapıyorum ya 12 buluyor yada 10 gibi çünkü ben peynir zeytin sevmiyorum ya yumurta yedim yada çorba tüm gün öle durdum :) 3 lt su nescafe Türk kahvesi içtim bol bol
56 ya kadar indim daha da inemiyorumBende az az sık sık yiye yiye bol bol su içe içe 20 kg verdim 5-6 ayda![]()
Süper tebrik ederim en sağlıklısı ben sağlıksız olanı tercih ettim çünkü Doğum sonrası istediğim kıyafetler olmadı hızlı vermek istedim :))Bende az az sık sık yiye yiye bol bol su içe içe 20 kg verdim 5-6 ayda![]()
Size de masallah bu hırs zaten bizde ki bu hırs olmasa asla kilo veremezdikSüper tebrik ederim en sağlıklısı ben sağlıksız olanı tercih ettim çünkü Doğum sonrası istediğim kıyafetler olmadı hızlı vermek istedim :))
Elma sirkesi içiyorum sabah akşam etkili diyorlar bide spor ekle istersen yada yemeni azalt olmadı bünye alışıyormuş düzene şaşırtmak lazımmış :) bende 50 olamadım bir türlü 54-55 arası gidip geliyorum56 ya kadar indim daha da inemiyorum![]()
Çok teşekkür ederimValla harika kilo vermişsin iz tebrikler :))
Evet bide üst üste sezaryan geçirdim :) Doğum yaptım 3 ay sonra tekrar gebelik yaşadımSize de masallah bu hırs zaten bizde ki bu hırs olmasa asla kilo veremezdik ☺
sezaryan mı oldunuz?