kilo vermem durdu :(

Muzeyyen008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
215
0
26
Eskişehir
slm kızlar
bn 36 gündür diyetteyim 4.6 kilo verdim ilk başlarda çok ii gitti ama bi haftadır gram oynamadımm günde bi saat sporda yapıorum ama naptıysam bi haftadır gram eksilmedim yardım ediin

canım tabi durur durmasa bı sorun vardır zaten. bu durma vucudunun savunma mekanızması. ne oluyor lan diyo bünye git gide daralıyoruz. 2 3 hafta daha diyete devam ettiğin halde kılo veremeyebilirsin. sakın endişelenme. aynen diyete devam. vücudun kötü bişey yapmadığını sadece diyet yaptığını anlayanana kadar kendini kilitleyecek sonra yok lan bişey boşa endişelenmişiz bizim kız diyetteymiş diyip tekrar yağları atmaya başlayacak vücudundan. bu zmana zarfında diyeti bırakırsan en başa dönersin. devam diyete

diyetisyenimin söylediği; vücudu şaşırtmak lazım. 2-3 gün diyetinizi bozacaksınız, diyette değilmiş gibi yiyeceksiniz. böylece vücudunuz yemek geliyor düşüncesiyle eski hızında çalışmaya devam edecek, sonra tekrar diyetinize başlayacaksınız.

teşekkürler kızlar ya bide şok diyet uygulanmalı falan denio kilo verme durunca ama bn pek gönüllü değilim bu konuda 2 günlük falan uygulasam olurmu sizce

şok diyet sağlığa zararlı, üstelik verilen kiloyu fazlasıyla almak da cabası. şok diyetle atıyorum 3 kilo verirsiniz, 5 kilo olarak alırsınız. sabredin biraz

1 kilo domates
1 kilo havuç
800 gr taze fasulye
1 bağ maydonoz
1 bağ fesleğen (tazesi yoksa 100 gr kurusu)
6 tane iri kuru soğan
3 tane kereviz
Kori, karabiber, tuz (bunlar damak tadına göre)

Bütün sebzeler küp küp doğranıp, az suyla pişirilir. Hiç yağ yok.

Sabah aç karnına ılık limon damlatılmış su sonrasında iki dilim ekmek, peynir, yeşillik, şekersiz çay, Öğlen akşam 5 gün bu yenecek. Yanında ilk gün etsiz sebse yemeği, ikinci gün salata, üçüncü gün yoğurt yada esmer pirinç lapası, dördüncü gün tavuk, balık, kırmızı et ızgara, beşinci gün sebze yada salata yenilebilir. Ekmek hiç yok.

bi haftada 5 kilo çok fazla canım ya ii güzei hoş ama 10 kilo olarak geri almak var 2 günlük şok diyet yapmaya bile çekiniorum bu zararlı bence

ben 7 kg verdim ve şuan kilo vermem durmuş durumda :S

merhaba kızlar bende öncelerden kilo vermek istediğmde çok kolay veriyordum şimdi hiçbir şey yememe rağmen veremiyorum sorunum buda değil sadece kilo veremediğim gibi direk yüzden zayıflıyorum vücudum olduğu gibi kalıyor napmam lazım ya yüzümü zayıflatmadan vücudumun zayıflamsı için :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…