• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermem durduğu için diyetisyenimin bana verdiği detoks listem..

aysekzly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
379
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben Ayşe. Doğumdan sonra 87 kilo olarak diyetime başladım ve yaklaşık 11 kilo verdim. Ama kaç aydır kilo vermem durdu. Diyetisyene gittim bunun için. Kilo vermeye karşı vücudum kendini koruma altına aldığını söyledi ve vücudu şaşırtmak için bir haftalık detoks diyeti verdi..

Yaşım 26.
Boyum 162.
Kilom 76 bu şartlarda diyetisyenimin bana verdiği listeyi sizlerle paylaşacağım. Ama bu diyet sadece 1 hafta uygulanabilir.
Detoks diyet listem aşağıdadır;

İlk 4 gün aşağıdaki şekilde olacak,

Sabah

1 dilim esmer ekmek
2 kk az yağlı beyaz peynir
Domates- salatalık yeşillik
Çay şekersiz

Ara öğün
1 sade soda

Öğle

3 köfte büyüklüğünde haşlanmış et tavuk balık (90 gr)
Salata (Yağsız)

Ara öğün

1 kutu probiyotik yoğurt (activia)

Akşam

3 köfte büyüklüğünde haşlanmış et tavuk balık (90 gr)
Salata (Yağsız)

Gece ara öğünü

1 porsiyon meyve

Diğer 3 gün salata diyeti şeklinde devam edeceğim;

Sabah

1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek

Ara öğün

1 sade soda

Öğle

Salata (yağsız)
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek

Ara öğün

1 kutu probiyotik yoğurt (activia)

Akşam

Salata (yağsız)
1 köfte büyüklüğünde et
1 dilim esmer ekmek

Gece ara öğünü
2 porsiyon meyve

**Günde 3 lt su içilmelidir.
**Gece ara öğünü yatmadan 2 saat önce tüketilmelidir.
** Salatalar yağsız olarak yenmelidir.
NOT: Bu diyet kilo vermem durduğu için vücudun direnişini kırmak amacıyla bir hafta süreyle yapılacaktır. Sizde böyle bir problem yaşarsanız uygulayabilirsiniz. Bu arada ben 76 kilo 162 boyundayım. Yaşım 26.. Yakın özelliklere sahipseniz uygulayabilirsiniz.

Herkese başarılar...

Aslında benim başka bir konum var ama buradan benim gibi kilo vermesi duran varsa yardımcı olmak için listemi ekledim.

Herkese kolay gelsin.

selamlar,
umarım tartıda eksilmeye devam edersin bu detoksla.gerçekten güzel bi listen var.bende duraklamaya girdiğimde bunu yapabilirim.çok beğendim listeyi.

sanada kolay gelsin tatlım.

özelliklerimiz aynı sadece 1 yaş büyüğüm senden.

selamlar,
umarım tartıda eksilmeye devam edersin bu detoksla.gerçekten güzel bi listen var.bende duraklamaya girdiğimde bunu yapabilirim.çok beğendim listeyi.

sanada kolay gelsin tatlım.

özelliklerimiz aynı sadece 1 yaş büyüğüm senden.

Ya aslında benim korkum şu bu detoksla kilo verip sonra tekrar kilo alır mıyım?? Bu hafta resmen aç kalıyorum yani.. Haftaya tekrar eski listeme dönünce kilo vermeye devam eder miyim bilmiyorum. İnşallah öyle olur. Kilo almaktan korkuyorummm...:(:(

Ya aslında benim korkum şu bu detoksla kilo verip sonra tekrar kilo alır mıyım?? Bu hafta resmen aç kalıyorum yani.. Haftaya tekrar eski listeme dönünce kilo vermeye devam eder miyim bilmiyorum. İnşallah öyle olur. Kilo almaktan korkuyorummm...:(:(

eski listene yavaş yavaş dönebilirsin.mesele 2 dilim ekmek varsa bi öğününde 1 dilimden başlarsın(sadece örnek).belki böyle yaparsan sorun olmaz.keşke diyetisyenine sorsaydın.bende merak ettim şimdi:44::44::44::44:

eski listene yavaş yavaş dönebilirsin.mesele 2 dilim ekmek varsa bi öğününde 1 dilimden başlarsın(sadece örnek).belki böyle yaparsan sorun olmaz.keşke diyetisyenine sorsaydın.bende merak ettim şimdi:44::44::44::44:

Diyetisyenim eski listeye geri döneceğiz dedi ama bilmiyorum. Ben takıldım biraz.. İnşallah geri almam verdiğimi:):)

yok ya bence almazsın öyle olsa neden eski listeye dönücez desin dimi.bünyeni şaşırtmak amaç zaten.almazsın almazsın:46:

Back
X