• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo vermem lazım önerilerinizi bekliyorum

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Selam bayanlar,üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum bu yüzden diyet yapamıyorum maalesef.
Bana önerebileceğiniz bitkisel çaylar var mı? şişkinliği gideren,ödem attıran ve zayıflamaya yardımcı olan...
Derdim şu ki; 1.58 boyundayım ve ideal kilom 48.Düzenli olarak arada 1-2 ay aksatsam da spor yapıyorum.Yalnız 48den 50 kiloya cıktım geçen kış.Spora başladım fakat spor kilo verdirmedi aksine kas yaptı ve tartıda dahada fzla cıkmaya basladım.Tartıda görünen 54.7 bugün ve delirdim regl 2.günümdeyim buna baglıyorum birde şişkinim.Yurtta olduğum için diyette yapamıcam sadece spor salonunda spor yapabilirm anca önerileriniz neler? kas yapmama sebep olanda Jillian Michaels gerçekten güzelce sıkılaştırıyor fakatttt tartıda fazla cıkarıyor ağırlaşıyor insann rahatsız oldum bu durumdan bir çözümm önerin banaa lütfeeeen hedefim tekrar 48 kilo olmak :(

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır.Bilginize .

herkes kilo aldigimi soyluyor yokmu fikri olan :(

yemeklerine biraz dikkat et ve yürüyüş yap her gün. okulun çok uzak değilse yürüyerek git veya erken in duraktan öyle yürü. günde en az 45 dk hızlı tempolu yürürsen bu işi halledersin. ne koşacaksın ne yavaş yürüyeceksin hızlı tempoda yürüyünce vücut daha çok kalori yakıyor. ayrıca yeşil çay mucizesini unutma günde 2 bardak yeşil çay iç metabolizmayı hızlandırıyor :3:

yarindan itibaren duzenli beslenmeye basliyorum insallah sporla :)

Back
X