• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo vermeme ragmen yinede kendime ne yakisiyor bilmiyorum

Princess16

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
28
0
16
Avusturya
selam kizlar/ablalar..

Yasim daha 19 ve nasil giyinecegimi bilmiyorum.. aliyorum bi tshirt ve kot oyle cikiyorum hep.. ama etrafimdaki kizlarin cogu giyimine ozen gosteriyor.. ben genelde hep saclarima ve makyajima ozen gosterdim.. nasil giyinecegimi neyin nasil uydugunu ve modanin suan ne oldugunu hic hilmiyorum buda beni cok uzuyor.. ilgilenmedigimden degil.. ben 2 sene icinde 23 kilo verdim.. suan baliketliyim.. eskisine gore cogu kiyafetlerin bana daha vok yakisacagini biliyorum ama kendime guvenim sifir.. yillardir hep ayni tarz giyindim.. yeni kombin yapmakdan cok korkuyorum.. lutften yardimci oun..

Aynen canım bende senin gibiyim inşallah arkadaşlar bize yardımcı olurlar zayıflamama rağmen giyinmeyi bilmiyorum sokaktaki okuldaki kızların güzel giysiler içinde dolaştıklarını görüncede çok üzülüyorummmmm...

Peki fiziginle bagli daha detayli bilgi verebilirmisin? Ayrica sac rengin,sac seklin ve boyun da onemli bu konuda....

kilomu pek gostermiyorum.. beden olarak M ve 40 giyiniyorum bacaklarim ve kalcam var gobegim cok yok ama.. sac rengi acik kahverengi gozlerim ela saclarim kalcama kadar uzun ve duz.. kumral diyebilirim..

Acik kahverengi sacli bayanlara siyah,beyaz ve sari rengde giysiler cok yakisiyor bence. Kombinlemeye geldikdeyse,forumda fazla sayida kombinin eklendigi bir topik var,arastir bulursun belki,ordan fazlaca bilgi edine bilirsin.

Back
X