Kilolar Nası gidecek?

Huhu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
94
30
88
35
Merhaba arkadaşlar 3 ay önce Sezeryan ile doğum yaptım 90 kiloyla doğuma girdim çıktığım zaman tartıldım da 80 kiloydum şimdiii 77 seyrediyorum. Herkes Menzir zayıflarsın dedi ama pek fark göremedim bir yandan piskolojimde bozuk hiç bu kadar kötü olmamıştım kıyafetemiş bile giyemiyorum zayıflamak için bana önerileriniz neler olur ??

Emzirme donemindesin pek bir sey yapamazsin. Normalde herkesin yapmasi gerekenler disinda. Spor yapmak, saglikli ve yeterli beslenmek gibi. Dogum kilolarin birkac ay sonra daha da gider buyuk ihtimalle.

ben de bebeğim 3 aylık olduğunda zayıflamaya başladım, benim de emzirmeyle gitmemişti. 75 kilo ile basladim 4 ayda 9-10 kilo verdim.
diyet yapmadım, porsiyonları küçülttüm, her gün 1 bardak yeşil çay ictim ve fırsat buldukça yürüdüm. yaz dönemine denk gelince çok zorlanmadım vermekte.
kafana takma kilolar gidiyor sen ve bebeğin sağlıklı olun da yoluna girer herşey

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce Sezeryan ile doğum yaptım 90 kiloyla doğuma girdim çıktığım zaman tartıldım da 80 kiloydum şimdiii 77 seyrediyorum. Herkes Menzir zayıflarsın dedi ama pek fark göremedim bir yandan piskolojimde bozuk hiç bu kadar kötü olmamıştım kıyafetemiş bile giyemiyorum zayıflamak için bana önerileriniz neler olur ??

kiloları dert ettıkce sankı daha fazla alıyorsun o yuzden dogum sonrası zaten sağlıklı olanı 1-2 sene içinde vucudunun tam olarak eskı halıne gelmesıdır onun dısında sihirli deynek beklememiz normal olmamalı bnmde doğum kılolar var ama emzırme odaklıyım tatlı cok yemıyorum eger yersem de öğlen yemeye calışıyorum ve cok fazla her dakıka yemıyorum su içmeye calısıyorum bol bol özellıkle surahı aldım kendıme hergun onu bıtırıyorum (fazla su içmeyen ben) ana öğünlerı atlama ama abartma cnmm benm bebgım kucakda uyudugunda sallama pozısyonu öle hareket oluyor bana da :) ama her fırsatda yuru dısarı cıkamıyorsan evde bı odadan dıger odaya hızlı adımlarla durmadan 10 dk yuru 15 20 30 cıkar her yurumende sonra hafıf tempoyla yap :) ben öle yapıyorum korse kullan youtube den 40kılo nasıl gıder ece atmaca nın nın videosu var onu yap yavas yavas her yapmanda hzızını bır tık arttır böle böle zaten sende o rutıne gırıyorsun beynınde vucutune o sınyalı gonderıyor ole yanı tatlım umarım faydalı olur uzun olmus epey ama aklıma gelenlerı yazdım en kısa zamnda hepınızden gıder dogum kıloalrı

Back
X