Kilolara elvedaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi nomu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nomu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
28
0
16
Ankara
Arkadaşlar bu sefer çook kararlıyım.6 Kilo vercem inşallah. Yarın başlıyorum beninmle olan var mıı ??

beeeeeeen... slm canım.... kilolu bir hatun olarak yol arkadaşı olurum sana....... günlerdir diyet topiklerinde tur atıyorum valla.... beni al yanına ... bende yarın başlıcam.... sözüm sööööz benim acilen zayıflamam lazım yaaa.... nasıl bi diyet düşünüyorsun canım ? 6 kilo benden gitse varya... oooooo....sevincimden naparım artıkım...kilolu olmak istemiyoommm artık... diyebilir miyim ki bende kilolara elvedaa...

bende bende canımm 1 haftadır ayın 25 inde başlıycam diye sözverdim yarın başlyorum kalkar kalkmaz 3 kayısı 2 bardak su, çalıştığım için okula peynirli kepek ekmekli bi sandiviç götürcem yeşil çay içerim orda öğlende gelip bi parça tavuk salata ve 1 dilim ekmek oğlumu dışarı çıkarıp yürürüş yaparım. akşamda5 yada 6 kaşık sebze yemeği 4 kaşık pilav en son 1 meyve yerim aralarda işte 2 fındık badem çavdarlı grissini tarzı az az yerim diye düşündüm umarım başarabilirim çok iradesizim benimde 6 -7 kilo gitse harika olacak ayrıyetten evde olduğum boş vakitlerde adım atmayı planlıyorum. kızlar siz nasıl zayıflamayı düşünüyosunuz ?

Kızlarr bazı sorunlardan dolayı ben unuttum burayı neyse hala varmısınızz zayıflamaya!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…