Kilolarım bağımsızlık istiyoor :(

çok basit demek kolay şekerim anlatta öğrenelim :)
birini çok sev ve onunda seni sevdiğiini farzet ve o ccoku senin hiç beklenmedik şekilde terk etsin günlerce düşün neden diye ama sebebi yoktur gitmiştir çünkü stres sıkıntıdan üzüntüden bişey yeme ve sadece su iç günden güne eriyorsuun zaten merak etme aradan 2 sene de geçse hala aynı kilodayım 75 kilodan 50 kiloya düştüm 44 beden etek giyerken simdi 38 giyiyorum bana tek yararı sanırım bu oldu:KK61::KK61::KK61::KK43::KK43::KK43:

birini çok sev ve onunda seni sevdiğiini farzet ve o ccoku senin hiç beklenmedik şekilde terk etsin günlerce düşün neden diye ama sebebi yoktur gitmiştir çünkü stres sıkıntıdan üzüntüden bişey yeme ve sadece su iç günden güne eriyorsuun zaten merak etme aradan 2 sene de geçse hala aynı kilodayım 75 kilodan 50 kiloya düştüm 44 beden etek giyerken simdi 38 giyiyorum bana tek yararı sanırım bu oldu:KK61::KK61::KK61::KK43::KK43::KK43:
cnm ewliyim ben allahta dertle werilen kilo nasip etmesin diyetisyen kontrolunde 4 ayda 13 kilo werdim hamilelik kilolarını weriyorum zaten

Diyetisyene gitmelisiniz. Her insanın vücut yapısı , kilo oranı vs. farklıdır ve mutlaka uzman kontrolünde yapılmalıdır diye düşünüyorum

Diyetisyene gidip kendi vücudunuza uygun diyeti almalı ve uygulamalısınız. Ben zayıflarken diyet listemi arkadaşlarıma vermiştim ve diyetisyenim inanılmaz kızmıştı. Yaş, beden kitle endeksi, hareket, yaşam tarzı her şey kilo vermede etkili. Bşkasının diyetleri ile değil kendi diyetinizle devam etmelisiniz yola.

Back
X