kilolarım ve ben

bende şu an kendime taktım kafayı aslında 5 kilo versem tamamdır 1 70 67 kiloyum 62 olmak istiyorum olamıyorum doğumdan sonra eski halime dönemedim bu gidişle dönemiyeceğim goldslim bant aldım zayıflama bantı inşallah işe yarar yemekten kesemem yemek yemeyi seviyorum o yüzden zayıflama bantı bir ayda kesin 5 kilo verirsin dedi kız inşallah veririm verirsem yazarım sende alırsın canım..

diyatisyene gıdemem durumum okadar ıyı deıl.

Sana şunu söyleyebilirim.Mümkün olduğunca karbonhidrat yemeyeceksin .örneğin pilav makarna tatlı çikolata meyve .karbonhidrat ihtiyacını sebze olarak karşıla sabahları doyana kadar peynirli kaşarlı omlet ye ama ekmeksiz doyana kadar ben üç yumurtalı yerdim.acıktıkça leblebi hariç kuruyemiş yiyip ayran yada süt içebilirsin .Akşamları ise maddi durumun elvermiyorsa kırmızı et yerine tavuk ama yine ekmeksiz içecekler yine aynı şekilde yada şekersiz herhangi bir içecek .Sakın yağsız yemeye çalışma .Zeytinyağı yada tereyağı işini görür . light ürünler kullanma .Burada mümkün olduğunca insülin hormonunu salgılatmaman gerekiyor.Pratisyen hekimim ve bu işlere biraz ilgim var:56:

Back