Kilolarımı Geri Almayacağım Bir Diyet Arıyorum

koizumirisa

Şişkolukta birinci
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
1.230
3
158
İstanbul
Kızlar hızlı kilo vermek istiyorum ama kilolarımı geri almak istemiyorum. DKZ yapacaktım ama kaçamak yapıyorum ve kendimi düzensiz hissediyorum. Bir başak burcu olarak düzensizlikten nefret ederim. Bana diyet listeleri atabilirseniz çok sevinirim.

Notlar: İsveç diyetini paylaşmayın çok agır programı var. Kesin kilo veririm ama kesin geri alırım :S

101 kiloyum.
14 yaşındayım.
1.74 boyundayım.

Diyetisyene gittim. Tavsiyelerde bulundu fakat program vermedi. Tahlillerim olumluydu.

Düşük karbonhidratlı, yüksek protein ve kalsiyum içeren besinleri tüketmelisin.. Kesinlikle beyaz ekmek yeme.. Onun yerine tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği ye.. Akşam yemeğini en geç 18.30, hadi taş çatlaşın 19.00'da bitirmiş ol.. Her gün orta tempolu koşu yap en az 20 dk.. Bunun üzerine de yarım saat egzersiz yapmalısın.. Bol sebze ve meyve tüket, bol su iç.. Tüm bunları yaşam biçimin haline getir.. Zayıflamak için, daha doğrusu sağlıklı olmak için çok kararlı ol.. Ancak sakın ölümcül diyetler yapma.. Besinlerden alacağın günlük kalori ihtiyacın en az 1200 kalori olmalı tatlım.. Yaşın çok küçük aman dikkali ol..

Kızlar hızlı kilo vermek istiyorum ama kilolarımı geri almak istemiyorum. DKZ yapacaktım ama kaçamak yapıyorum ve kendimi düzensiz hissediyorum. Bir başak burcu olarak düzensizlikten nefret ederim. Bana diyet listeleri atabilirseniz çok sevinirim.

Notlar: İsveç diyetini paylaşmayın çok agır programı var. Kesin kilo veririm ama kesin geri alırım :S

101 kiloyum.
14 yaşındayım.
1.74 boyundayım.

Diyetisyene gittim. Tavsiyelerde bulundu fakat program vermedi. Tahlillerim olumluydu.

Günde kac kalori yakıyorsun, once onu belirlemen lazım, spor veya yürüyüş yapıyorsan karbonhidratta kullanman gerekir, protein deki kaslarından degil yağlarından kilo vermen gerekli.
Her sabah limonlu ılık su ile güne başla, sabah bol roka, 4 zeytin az yağlı beyaz peynir, bir dilim kepek ekmegi, öğlen salata ya da sebze, balık mevsimindeyiz ızgara balık ya da tavuk, aksam çorba, sebze yemeği yoğurt ara öğünlerde de elma, bir avuç badem veya 2-3 kayısı yiyebilirsin ornegin bunu cesitlendir yürüyüş yap, ders çalışırken su iç bol bol

Dukan diyetinin kalıcı kilo verdirdigini bir kac arkadaşımda gözlemledim fakat uzun bir süreç ...Kararlılık şart ve yaşın cok küçük istikrarlı olursan dukan dieti tam sana göre

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
İyi forumlar...

Back
X