- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
2 litre su
Ekmeği şekeri hayatından cıkar
Al sana minimum iki kilo
Ayyy kilolu deyince, işte dedim kendime zayıflama arkadaşı buldum.
1500 kalori diyeti var, istediğiniz her şeyi yiyebiliyorsunuz, sadece kalorilerini hesaplayıp 1500 civarında kalmaya çalışıyorsunuz. Hiçbir sağlık problemi olmayan bir kadının günlük ihtiyacı 2200 civarı. 700 kalori eksik alınca haftada 1 kilo veriyorsunuz.
Uygulama da olur, bazı sitelerde yiyeceklerin kalorisi yazıyor o da olur.Kaloriyi nasıl hesaplayacağız peki? Uygulma mı indiriyoruz?
Tatlı krizinde 1 hurma yeSabahları tam buğday ekmek yiyorum ama bazen kaçırıp hele ki tazeyse 2 dilim yiyorum. O da yarıyor herlade :) tatli kriizm tutuyor bazen o zaman abartıyorum
Ayni boydayiz en son 55 kilo idim o civarlardayimdir suan daMerhaba kk,
26 yaşındayım.Bir yıldır evde kpss çalışmaktan kilo aldım. Birazını verdim ama malesef daha vermem gerek kilolar var. 1.63 boyundayım, 65 kiloydum bir iki hafta dikkat ettim 2 kilo vermisim. Ama çok hızlı geri aldım sanırım. (Tartılmadım ama öyle hissediyorum)
Kendimi çok şiş, hantal hissediyorum. Bugün arkadaslarla buluştuk. Birlikte foto cekindik ama yanaklarım kocaman cıkmış, kendimi çok çirkin hissettim.
Kiloyu kendime yakıştıramıyorum. Kıyafetler çirkin oluyor, kendimi beğenmiyorum. Özellikle de basenlerimden hiç memnun değilim. Bu durum bende özgüvensizlik oluşturuyor. Aynadaki ve fotoğraftaki görüntümü sevmiyorum. Eskiden daha zayıftım ve kendimi daha güzel bulurdum.
Diyetisyene maddiyattan dolayı gidemiyorum. Nasıl kilo verebilirim.?Kendimi eskisi gibi güzel hissetmek istiyorum. Neler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?