ben suan tam 22 haftalık hamileyim ve inanılmaz bır iştahım var suana kadar toplam 11 liko aldımmmm ben daha yolun yarısındayım gerı kalan yarısında daha cok kılo alınacagını soyluyorlar çevremdekiler 15 falan alırsın dıyorlar yanı bu durumda 26 kilo falan almıs olurum bu cok kotüüüüüü ....ne yapmam lazım şimdi benimmm nasıl kılo verırımmm bennnn
ben suan tam 22 haftalık hamileyim ve inanılmaz bır iştahım var suana kadar toplam 11 liko aldımmmm ben daha yolun yarısındayım gerı kalan yarısında daha cok kılo alınacagını soyluyorlar çevremdekiler 15 falan alırsın dıyorlar yanı bu durumda 26 kilo falan almıs olurum bu cok kotüüüüüü ....ne yapmam lazım şimdi benimmm nasıl kılo verırımmm bennnn
Cnm kilo artışın 5,5 aylık için sadece 3-4 kilo fazla. hem son 4 ayda dikkat edersen fazla kilo da almazsın. kim sana dediyse kendi çooook yemiş anlaşılan. tamam cnm sende biraz salmışsın ama toparlan herşeyden az ye ama herşeyi ye ve ekmek olayını abartma
bende senın gıbıyım hayatım kendıme engel olamıyorum normaldede kılolu bi ınsandım şimdi bomba gıbı oldum hele geceleri sürekli yemek yıyıyorum eşime diyorum buzdolabını evin içine getirelım mutfaga gıtmesı zor gelıo yada buzdolabında yatacağımm yani o derece valla 2 ayım kaldı ama hala dıkkat edemıyorum inş. sen başedebilirsin
canım ben de senin gibiyim 22haftalığım ve 12 kg.aldım.65 ile başladım şimdi 77.ve bu benim moralimi çok bozuyor.ilk 3 ay çok hızlı kilo aldım bulantım olmadığı gibi aşırı bir iştah oldu bende.doktorum beyz un ve beyaz şekerden yapılmiş yiyeceklerdenuzak durmamı söyledi.kendimi tutuyorum umarım daha fazla almam
canım ben de senin gibiyim 22haftalığım ve 12 kg.aldım.65 ile başladım şimdi 77.ve bu benim moralimi çok bozuyor.ilk 3 ay çok hızlı kilo aldım bulantım olmadığı gibi aşırı bir iştah oldu bende.doktorum beyz un ve beyaz şekerden yapılmiş yiyeceklerdenuzak durmamı söyledi.kendimi tutuyorum şimdilik umarım daha fazla almam
arkadaslar cozum uretmek gerek.2. gebeligim.ve inanamiyorum tartida 7 kg fazla ciktim tahmin ettigimden.suan ilk gebeligimden 11kg fazlam var ve bundan 4kg fazlasi ile doguma girmistim oysa 2aylik hamileyim suan..... kesinlikle cozum arayin sonradan cok zor.
suan denediklerim:corba iciyorum bolbol.salata oluyor sofrada iki cesit,az yagli.buzdolabinda kapali kapta salata bulunduruyorum.yumurta,sebze gerekli olanlardan yeteri kadar yiyorum boylelikle.kilolu bebek dogurmak cok zor, istedigim gibi normal dogum yapamam diyerek kendimi motive ediyor seker tuketmiyorum.ilk bebegim 4300 civari dogdu.sabah aksam tatli yemistim..baktim ise yaramiyor diyetisyene gidecegim.benim durum sizlerden vahim.