Kilolarımm :-( Yardim edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
21 yasinda genc bi kizim.
Bebekligimden beri iri kemikliydim. Hep yasitlarimdan onde gibi duruyorum. Hayatim boyunca hep etli butlu oldum ama yakisiyordu. En son 165 boya 70 kilo falandim. İri kemikli oldugum icin kotu durmuyodu bende baliketi kivamindaydim. 5 ay once isten ciktim. Satis danismaniydim ve kosusturmali bi isim vardi o yuzden yesemde kilomu koruyodum. 5 aydir evdeyim. Gunluk isler falan yaptim ama hep evdeydim genelde. Ve antidepresan kullanmaya basladim psikolojimde hic iyi degil zaten surekli evde yattim uyudum. Kolayi zaten su gibi icerim tatliyida cok tuketirim. Az once tartildim 82 kilo olmusum Erkek arkadasimda sagligin icin bak kendine basini alip gidicek o kilolar diyo.Hic bisey yapmaya mecalim yok gibi Spor salonuna gitmeye.durumum yok napmaliyim

Garanti veriyorum. Sadece yürüyün hizli tempoda yilmadan. Bu size iyi hissettirecek ve düzenli yaparsaniz zamala kilo vermenize de yardimci olacak. Ama kolayi ve sekerli iste ne varsa paket ürünlerini hayatinizdan cikarin. Yürümek bedaava ve bunu ciddiye almayabilir kimse bu kadar basir mi bunun cözümü diye. Gercekten öyle. Ben bugün yine yürümeye basladim kulakligimi takip yarim saat bile olsa. Herkesin baska dedi var, su an ben de dertliyim biraz cocuk büyütüyorum. Gencsin, kendini sev ve yapabilecegine inan.

Canım öncelikle kola ve tatlıyı yavaş yavaş azalt, tamamen hayatından çıkar demiyorum ama az tüket. Emin ol o kiloları verirsin. Biraz sabretmem lazım, kilo hemen alınır ama verme süreci çok uzundur

Yarindan itibaren yuruyusler beni bekliyo...

Ben yeni doğum yaptığımda hiç bir kıyafetim olmuyordu.Asla beden büyütmedim eşofmanlarla gezdim.İnat ettim kıyafetlerime olacağım diye :).Bebek küçük ve emiyor bırakın spor salonunu özür dileyerek söylüyorum vc ye koşarak gidiyordum :)Ama hırs yaptım yememe dikkat ettim,bol su içtim,oğlum uyuyunca kolidorda sürekli koştum :) ve başardım imkan ne olursa olsun azim önemli

Allah bagislasin, az önce benim actigim konudan hatirladim seni. Kilo verme konusuna gelirsek aynen azimle ben de verdim dogum kilolarini. Istemek ve azim cok önemli

Arkadasim oncelikle allah yardimcin olsun. Sana kendi sirlarimi vrreyim :). Bende tatli cok severim ama baktim kilolar aldi basibi gidiyor gecen sene hemen arastirdim, 67 kilodan 56ya kisa suredr dustum. Yulaf diyeti uyguladim bunu arastir derim. Tatli krizi icinde tarcin cayi yap. Tatli istegini gideriyor. Hrrgun yuruyuste yaparsan tamamdir. Suan 59 kiloyum diyete tekrar basladim hedef 50 :)) .

Canım nedense kendime benzettim seni :) 21 yaşındayım ve hayatım boyunca öyle zayıf olduğumu hatırlamıyorum. Hep iriydim. Bir ara 78 kilo oldum ve pantolon alışverişinden hüsranla döndüğümü hatırlıyorum :) spora başladım yani evde egzersiz yaptım. Bir sürü video var internet ortamında. Şu zamanda isteyipte başarılamayacak şey yok inanki. Yeterki iste. Ve sitedeki arkadaşlar da sürekli hırslandırıyorlar. Duygusal dönemlerim oldu. Kendimi hiç iyi hissetmediğim dönemlerimde bile egzersizlerimi aksatmadım. ( özel hayatımla ilgili meseleler) şuan 68 kiloyum. 10 kilo verdim 1 yılda. Ve hiç diyet yapmadan. Diyet yapsam neler olacaktı :) önce iste hayatım tamam mı :) aynaya baktığında ne kadar hoş bir hatunum diyeceğin günlerin hayalini kurarak devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…