Allah bagislasin, az önce benim actigim konudan hatirladim seni. Kilo verme konusuna gelirsek aynen azimle ben de verdim dogum kilolarini. Istemek ve azim cok önemliBen yeni doğum yaptığımda hiç bir kıyafetim olmuyordu.Asla beden büyütmedim eşofmanlarla gezdim.İnat ettim kıyafetlerime olacağım diye :).Bebek küçük ve emiyor bırakın spor salonunu özür dileyerek söylüyorum vc ye koşarak gidiyordum :)Ama hırs yaptım yememe dikkat ettim,bol su içtim,oğlum uyuyunca kolidorda sürekli koştum :) ve başardım imkan ne olursa olsun azim önemli
Amin canım cümlemizinkiniAllah bagislasin, az önce benim actigim konudan hatirladim seni. Kilo verme konusuna gelirsek aynen azimle ben de verdim dogum kilolarini. Istemek ve azim cok önemli
Arkadasim oncelikle allah yardimcin olsun. Sana kendi sirlarimi vrreyim :). Bende tatli cok severim ama baktim kilolar aldi basibi gidiyor gecen sene hemen arastirdim, 67 kilodan 56ya kisa suredr dustum. Yulaf diyeti uyguladim bunu arastir derim. Tatli krizi icinde tarcin cayi yap. Tatli istegini gideriyor. Hrrgun yuruyuste yaparsan tamamdir. Suan 59 kiloyum diyete tekrar basladim hedef 50 :)) .21 yasinda genc bi kizim.
Bebekligimden beri iri kemikliydim. Hep yasitlarimdan onde gibi duruyorum. Hayatim boyunca hep etli butlu oldum ama yakisiyordu. En son 165 boya 70 kilo falandim. İri kemikli oldugum icin kotu durmuyodu bende baliketi kivamindaydim. 5 ay once isten ciktim. Satis danismaniydim ve kosusturmali bi isim vardi o yuzden yesemde kilomu koruyodum. 5 aydir evdeyim. Gunluk isler falan yaptim ama hep evdeydim genelde. Ve antidepresan kullanmaya basladim psikolojimde hic iyi degil zaten surekli evde yattim uyudum. Kolayi zaten su gibi icerim tatliyida cok tuketirim. Az once tartildim 82 kilo olmusumErkek arkadasimda sagligin icin bak kendine basini alip gidicek o kilolar diyo.Hic bisey yapmaya mecalim yok gibi Spor salonuna gitmeye.durumum yok napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?