Kilolu bir kızın sevgilisi olmaz mı?

Nar26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
2
0
1
29
Bu sene 24 yaşına giricem ve hiç sevgilim olmadı artık bu konuda bunalmaya başladım arkadaşlar 24 yaşına kadar bu duyguları yaşayamadım kilolu olduğum için olabilir mi

Şimdi olabilir desem olmaz ,olamaz desem olmaz ne yazık ki bu problem oluyor bazı erkekler icin
Olmayanı bulursanız gerçek aşk demektir bence çünkü gerçek sevgi markaya bakmaz

Şimdi olabilir desem olmaz ,olamaz desem olmaz ne yazık ki bu problem oluyor bazı erkekler icin
Olmayanı bulursanız gerçek aşk demektir bence çünkü gerçek sevgi markaya bakmaz
Arkadasa katiliyorum ask dis gorunus olmamali bence, kilolu bir arkadasimin uzun yillik bir iliskisi var suan nisanlilar aralarinda boyle bir seyin sorun olduguni hic duymadim insallah sizin karsiniza da kalbinizi seven biri cikar ama once siz kendinizi sevin uzmeyin kendinizi

Kiloya baslangicla bagli olabilen iliskiler de var alakasi olmayan iliskiler de var
Sen de seni mutlu eden bir iliskiye kavursursun insallah

Aranızdaki şey aşksa olmaz o yüzden umarım dogru kişiyle yaşarsın bu duyguyu.

Ben 93 kiloydum sevgilimle tanıştığımda. Onun fiziği çok güzeldi ben kendimi yanında kötü hissediyordum kilo vermeye başladım. Kilo vermemi asla istemedi ben seni böyle sevdim dedi ve inan verdiğim her kiloda siddetli kavgalar ettik, her gün gelip yanıma fastfood yedirdi kilo alayım diye.
Yani diyeceğim şu ki aşk kiloya falan bakmıyor. Günümüzde insanlar sevgililerini/hayat arkadaşlarını koluna takacak güzel bir çanta seçer gibi seçiyor maalesef. Ama böyle olmayan insanlarda var. İnanıyorum ki sen de bulacaksın

Oluyor tatlım emin olabilirsin ama karşına çıkacak insanlarla da alakalı , yani bunu önemsemeyen biri de girebilir hayatına veya tam tersi biri de . kilolu olunca biraz önyargılı bakıyorlar . kilolu olarak söylüyorum kendini beğenmediğin sürece başkası da seni beğenmiyor maalesef çevremde de benim gibi arkadaşlarım var kimi gerçekten mutlu oldu , kiminin de fazlasıyla canı yandı bu konu yüzünden . eğer sorun olarak bunu görüyorsan zayıfla ama kendin için yap sağlığın için , kendini nasıl beğeniyorsan öyle ol.

Kaç kilosun ki? Her ne kadar aşk kilo ya da baska bir sey tanımaz dense de cogunluk ilk basta dıs görünüse cekiliyor ama tabi bu sevgilinizin hiç olmayacağı anlamına gelmiyor. Zayıflarsanız ihtimalleri arttırırsınız bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…