Kilolu gebe kalanlar var mı ?

gamze9388

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
112
87
13
32
Herkese merhabalar 7 haftalık gebeyim.Plansız bir gebelikti.obezite hastasıyım vücut kitle indeksim 40.Düşük olur diye korkuyorum.Benzer durum yaşayan var mı ?

Herkese merhabalar 7 haftalık gebeyim.Plansız bir gebelikti.obezite hastasıyım vücut kitle indeksim 40.Düşük olur diye korkuyorum.Benzer durum yaşayan var mı ?
Merhabalar bende kilolu hamile oldum ikinci gebeliğim ilkine 70 kiloyla hamile olup 98 el doğum yaptım bunda ise 95 ile hamile olup kilo almadım şuan için bir sıkıntım olmadı umarım kilo çok almadan doğumum olur ve hemen kurtulurum kilolardan sen sıkıntı yapma kilolu hamilelik iyi değil ama korkulacak durumda yok

80 kilo hamile kaldım, 92 ile doğuma girdim. normale göre daha çok çok dikkat edip kilo alımını kontrol ettim. diyetisyenle çalıştım, gebelik diyabeti çıkmasın diye, tiroit ve başka sorunlarım vardı çünkü.
hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. sen de sağlcakla doğurursun inşallah.

İlk 3 ay sağlıklı diyetle kilo verebilirsiniz..3. aydan sonra bebek büyüyeceği için yapamazsınız. Vaktiniz var, dikkat edin gerekirse online diyet desteği alın fiyatları uygun

Back
X