Kilolu hamile kalan arkadaşlar nasil gidiyor hamislik

Hedef65tir

💞 🌸 💞
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.659
12.771
408
41
Kizlar yeni ogrendim hamile oldugumu diyet yapiyordum falan ama henuz istedigim araliga gelememistim su an 73 74 kiloyum ve 5 haftalik hamile boyum kisa 155 diyete en azindan ilk 3 ay devam etmek istiyorum bari 70 olayim diye siz neler yaptiniz oneriniz varmi bana

Canım bende 73 le hamile kaldım boyum 1.65 zaten ilk 3 ay kusmaktan 2kilo verdim simdi kilo almaya başladım zaten mide bulantısı baya etkiliyo doktorumla götürebilirsin seni yönlendirir

Doktoruma 19 aralikta gidicem kendimce protein agirlikli dikkat ediyorum bakalim bu arada mide bulantim oyle yemek yedirmeyecek kusacak gibi cok degil diyete devam etmeye calisacagim artik daha dogrusu dengeli beslenmeye insallah bende veririm ilk 3 ay yaa saglikla gelsin kalbi atsinda herseye.raziyim gerci

Atar canım ınsallah sağlıkla ama baya geç randevu vermemiş mi doktor

Evet gec gercekten istedigim doktor ama ben yarin baska bi yere gidip kese kalp atisi kontrolu yaptircam inşallah sagliklidir

Evet gec gercekten istedigim doktor ama ben yarin baska bi yere gidip kese kalp atisi kontrolu yaptircam inşallah sagliklidir
Hersey yolundadır canım merak etme hayırlı haberler alırsın ınsallah suan kaç haftalık 5 yazıyo ama daha sadece kese görünür bebek Görünmez daha

Yarin 5 bitiyo bakalim kismet artik 6. Haftada belki gorunur ya en azindan dis gebelik mi degil mi ogreniriz demisti devlette doktor bende randevuya cok var gideyim dedim kararsizdim aslinda ama merak ediyorum

Ben 87 kiloyken hamile kaldım sonra 7kilo verdim kusmaktan şimdi 33 haftalık hamileyim yine 87e döndüm kimse hamilesin demiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…