Kilolu hamile kalan var mı ? Kilolu olunca kilo almadan hamilelik tamamlanabiliyormuş.
Bu konuda bilgisi olani konuya hakim diyetisyen, jinekolog bilen var mıdır ?
uzman değilim ama 75 kiloyla hamile kalıp 84 kiloyla doğum yaptım. dikkat ettiğim şeylerse kepek ekmeği yemek, tatlı yerine meyve kurusu tüketmek. onun dışında gece yeme işini abartmamaya çalıştım. ama ben neredeyse yiyemiyordum canım hiç bir şey istemiyordu bulantım olmamasına rağmen
Ben de son bir haftada 2 kilo aldım daha 5 haftlık hamileyim, panikledim.
Hemen kıstım yediklerimi , o zaman sağlıklı yiyerek hamilelikte kilo verilebiliyor , başka bir foruma daha yazdım öyle bir sonuç çıktı.
Hamileliğini kilo vererek bitiren var mı hiç ;?
canım kaç kilo ile hamile kaldın?
sen endişe etsende etmesende her şey olacağına varıyor biliiyorsun.. kilolu hamile kalanlar için genellikle fazla kilo almıyorlar deniliyor ama ben 15. haftamda 3 kiloyu devirdim bile...
rabbim sağlıkla kucaklarımıza versin bebeklerimizi.. sorunsuz bir hamilelik geçirelimde.. kilo sorun değil...
böyle diyorum ama elbette kilonun sıkıntıları var.. ama inşallah en sıkıntısız şekilde bitiririz bu günleri..
sevgiyle
25 hafta 3 günlük hamileym ve 80 le başladm. mayıs sonu 84 haziran sonu 87 oldm ya... son 2 ayda aldm alacağımı... güya 90 la tamamlanacaktı hesabıma göre.. bu gidişle 93 95 i bulurum... hareketlerim de kısıtlanıyo gün be gün.. spor falan da yok.. dikkat etmeliyim yediklerime...
tüp bebek özel bölümüne de aynı soruyu sormuştum, bir sürü oradan da yanıt geldi. Biz karar verdik online diet uygulayacağız.
Her gün ne yediğimizi yazacağız, bir de kilomuzu tabii
bu şekilde çok yememeyi ya da abartmamaya çalışacağız.
ARzu eden varsa ordan bu eğlenceli çalışmaya katılabilir :))