Kilolu hamile kalanlar karnınız ne zaman belirginleşmeye başladı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
64 65 kilo ile hamile kaldım boyum 1.56 civarı göbeğim de vardı biraz bulantı evresinde 3 kilo kadar verdim.Şu an 14+4 üm hiç hamile olduğum belli olmuyor internette kadınları görüyorum göbekleri belirgin şaşırıyorum acaba kilolu hamile kalanların göbeği geç mi belirginleşiyor ? Bir arkadaşımla aramızda 3 hafta var mesela onun 11 haftalıktan itibaren göbeği var o 55 ile hamile kalmıştı zayıf olduğu için mi hemen çıktı ne zaman çıkıyor bu göbek 🤗😁

haliyle elbette öyle oluyor. zayıf kadında göbek çıkınca hemen hamile olduğu anlaşılıyor. kilolu bayanda bu zor. ancak 64 kilo kilolu grubuna girmiyor. :anneadayı:

...
...
bu iki yazıda var bak istersen cancağızım bir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 63 kilo ile hamile kaldım 3 kilo verdim şimdiye kadar. Normalde de kilomun toplandığı yer göbeğim değil az bir göbek var ama kasık bölgesinin sertliği dışında belirgin bir şişlik hissetmiyorum. Gerçi ben henüz 12. Haftamdayım ama :) kimisinin iç karnı geniş olur diyorlar belki onunla alakalıdır. Yine de ne kadar geç büyürse o kadar az hareket kısıtlanması olur bence olumlu birşey bir yandan da :KK48: :anneadayı:

64 65 kilo ile hamile kaldım boyum 1.56 civarı göbeğim de vardı biraz bulantı evresinde 3 kilo kadar verdim.Şu an 14+4 üm hiç hamile olduğum belli olmuyor internette kadınları görüyorum göbekleri belirgin şaşırıyorum acaba kilolu hamile kalanların göbeği geç mi belirginleşiyor ? Bir arkadaşımla aramızda 3 hafta var mesela onun 11 haftalıktan itibaren göbeği var o 55 ile hamile kalmıştı zayıf olduğu için mi hemen çıktı ne zaman çıkıyor bu göbek 🤗😁
Kilolu derken ben 92 kilo ile hamile kaldimda🙄 23+2 haftaligim 20. Haftada karnim iyice belirginlesti goren hamile oldugumu anlıyor.

Bazı kadınların iç rahim geniş oluyor bu yüzden karnı çıkmıyor ablam aynı şekilde 9 aylık hamile olurdu karnı 4 aylık gibi dururdu hatta daha bile az yemek yemiş de şişmiş gibiydi herkesin karnı çıkmıyor yani sanırım benim de öyle olacak

Bazı kadınların iç rahim geniş oluyor bu yüzden karnı çıkmıyor ablam aynı şekilde 9 aylık hamile olurdu karnı 4 aylık gibi dururdu hatta daha bile az yemek yemiş de şişmiş gibiydi herkesin karnı çıkmıyor yani sanırım benim de öyle olacak
Annem bana hamileyken suyu gelmiş doğuma gitmiş 34 haftalıkmış sen niye geldin demişler genetik herhalde bu 😂

Back
X