kilolu hamile kalanlar ?? Lutfen bakarmisiniz ??

nehiryldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
32
14
3
slm arkadaslar diyet yaparken hamile oldugumu ogrendim. hamilelikten sonra eski halimdan daha fazla zayiflamam zor olurmu ?? cevremdekiler olmaz veremezsin diyor, tecrubeli degilim bu konuda ilk bebegim olacak insaallah .
yani 80 ile hamile kalanlar dogumdan sonra 60a dusebilmeleri zor olurmu ?

dengeli bir hamilelik geçirirseniz çok kilo almadan, sonrasında vermek daha da kolaylaşır ekstra sağlık problemi ve kilo vermeye engel bir sorun yoksa tabi. 60 la hamile kalıp 30-40 kilo alanlar bile veriyorlar kilolarını :KK55:

ben veremedim hemen çünkü dikkat etmedim hamilelikte de sonrasında da sanki bana her şey mübahmış gibi homili gırtlak yedim .şimdi şimdi veriyorum kilocuklarımı oğlum 4 yaşını bitirdi 5 e girdi o_O

diyetisyen kontrolünde hamilelik geçirebilirsin. ikinci hamileliğimde öyle yapmayı planlıyorum ben en azından :KK23:

Canım asla dinleme. Veremezsin diyenler vermeni istemeyenlerdir..

Obez gibi ilk doğumunu yapıp sonra bebeği için zahıflayan anneler var.

Kaldıki kiloluar hanilelikte saha az kg alıyor hiç kg almadan kg vererek hamilelik geçirenler var.

Doğumla da gidiyor zaten kgler oh mis;)

slm arkadaslar diyet yaparken hamile oldugumu ogrendim. hamilelikten sonra eski halimdan daha fazla zayiflamam zor olurmu ?? cevremdekiler olmaz veremezsin diyor, tecrubeli degilim bu konuda ilk bebegim olacak insaallah .

Bende diyet yapmaya başladım ama korunuyorz hamile kalsam bebege zararı olur mu acaba? Spor da yapıyorum

dengeli bir hamilelik geçirirseniz çok kilo almadan, sonrasında vermek daha da kolaylaşır ekstra sağlık problemi ve kilo vermeye engel bir sorun yoksa tabi. 60 la hamile kalıp 30-40 kilo alanlar bile veriyorlar kilolarını :KK55:

ben veremedim hemen çünkü dikkat etmedim hamilelikte de sonrasında da sanki bana her şey mübahmış gibi homili gırtlak yedim .şimdi şimdi veriyorum kilocuklarımı oğlum 4 yaşını bitirdi 5 e girdi o_O

diyetisyen kontrolünde hamilelik geçirebilirsin. ikinci hamileliğimde öyle yapmayı planlıyorum ben en azından :KK23:

Kaldıki kiloluar hanilelikte saha az kg alıyor hiç kg almadan kg vererek hamilelik geçirenler var.

Doğumla da gidiyor zaten kgler oh mis:KK66:

zaten diyetisyen esliginde hamileligimi geciriyorum. ama kilo veremeden hamile kalmak kafami kurcaladi. yani fazla kilo alacagimi dusunmuyorum ama hamilelikte 10 kilo almissam ornegin hamilelikten sonra 25 kilo verebilirmiyim sorum buydu aslinda. hangi kiloda hamile kalirsan o kiloda kalirsin diyorlardu moralimi bozdular. neyse hayirlisi bakalim

Doğumla da gidiyor zaten kgler oh mis:KK66:

ablacim zaten ekmegi pilav falan kestim. ben almayayimda bebis alsin. saglikli olsunlarda biz sonrada ugrasiri insaAllah :)

Bende diyet yapmaya başladım ama korunuyorz hamile kalsam bebege zararı olur mu acaba? Spor da yapıyorum

bende diyet yaparken, spora giderken hamile oldugumu ogrendigimde 9 haftalik hamistim ve diyeti biraktim. folik asit almaya basladim.vucudun yeterli vitaminlere ihtiyaci oluyor sonucta. ama ofrendigin zaman birakirsan daha iyi cunky spordada dikkatli olunmasi lazim , bebegin rahme saglikli bir sekilde tutunmasi icin. ama tabi ben sporda yapiyordum saunayada giriyordum ve bebisim simdilik saglikli. insaAllh hayirlisiyla kucagimiza aliriz

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım ben de 15 aydır sebepsiz kısırlık hamile kalamıyorum acaba kilommu engel diyerek diyete başladım 99 kiloydum şuan 86,5 diyete devam keşke bende senin gibi diyette iken hamile kalırım ama arkadaşlarında dediği gibi kontrollu devam edersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

zaten diyetisyen esliginde hamileligimi geciriyorum. ama kilo veremeden hamile kalmak kafami kurcaladi. yani fazla kilo alacagimi dusunmuyorum ama hamilelikte 10 kilo almissam ornegin hamilelikten sonra 25 kilo verebilirmiyim sorum buydu aslinda. hangi kiloda hamile kalirsan o kiloda kalirsin diyorlardu moralimi bozdular. neyse hayirlisi bakalim

Alakası yok. Hamile kaldığım kilodan daha zayıf bir şekişde doğumdan çıktım.. Ama zayıflığıma yüm kglerin gitmesne gücenip deli gibi yedik sonra kilo aldım ben de.. Bir de kohuslaıkta evim hep tatlı doluydu..
Hamile kaldığın kilonun aşağısına da inersn inrnlet o kadar çok ki. Bu işin sırtı da yok.. Spor be dietle her şey olur..

Kizlar yorumlariniz bana isik tuttu. Ben 6 aylik evliyim. 29 yasindayim. Hep 60 larda olan bi insandim ama son 1 senedir 84 e kadar ciktim. Hamile kalmak istiyorum ama illa kendimi 20 kilo veripte kalicam diye kasamiyorum. Bu dusunceyle dahada cok yeme egilimde oldugumu farkettim.
Hamile kalmalimiyim sizce yoksa mutlaka kilo vermeyi mi beklemeliyim. Banada yar
dim edin. Ilk defa bir forumda yazi yaziyorum :(

Kizlar yorumlariniz bana isik tuttu. Ben 6 aylik evliyim. 29 yasindayim. Hep 60 larda olan bi insandim ama son 1 senedir 84 e kadar ciktim. Hamile kalmak istiyorum ama illa kendimi 20 kilo veripte kalicam diye kasamiyorum. Bu dusunceyle dahada cok yeme egilimde oldugumu farkettim.
Hamile kalmalimiyim sizce yoksa mutlaka kilo vermeyi mi beklemeliyim. Banada yar
dim edin. Ilk defa bir forumda yazi yaziyorum :KK43:

Cnm bendeki durumda ayni. Ayni kilodayken 80lere ciktim ve diyete basladimki zayiflayip vereyim ama malesef nasip olmadi. En guzeli tabikide kilo verip oyle hamile kalmak, hem senin rahatligin acisindam hemde bebegin sagligi acisindan bu en guzeli. Ama veremiyorsanda cok zamanin gider cocuk yine cok beklemede kalir. Hamile kalipta yediklerine dikkat edebilirsin.
Ben su an 16 haftalik hamileyim ve dikkat ediyorum. Hic kilo almadim sahsen.

Cnm bendeki durumda ayni. Ayni kilodayken 80lere ciktim ve diyete basladimki zayiflayip vereyim ama malesef nasip olmadi. En guzeli tabikide kilo verip oyle hamile kalmak, hem senin rahatligin acisindam hemde bebegin sagligi acisindan bu en guzeli. Ama veremiyorsanda cok zamanin gider cocuk yine cok beklemede kalir. Hamile kalipta yediklerine dikkat edebilirsin.
Ben su an 16 haftalik hamileyim ve dikkat ediyorum. Hic kilo almadim sahsen.

Canim cok tesekkurler yorumun icin. Yani sen tam kac kiloyla hamile kaldin bide ilk hamilelikmi.
Bu arada tebrik ederim. Allah saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin ins.

ben diyetisyenim. canim sen zaten kilolubaslafigin icin kilo almasanda olur gebelikte . mumkun oldugunca az kilo almaya bak alirsanda.dengeli beslen yani et sut sebze meyve tahil hepsonden yemege calis ihmal etme ama abartmadan ye .bazi hamilelere hamileyim yemem lazim diye kendilerine bakmiyorlar .caninin istedigi seyleri ye ama abartma. dogumdan sonrada zaten her emzirmede kalori gidiyor . yani yine abartmadan yediginde kilo veriliyor.uzulme bebisini dusun insallh kilo verilir kafana takma

ben diyetisyenim. canim sen zaten kilolubaslafigin icin kilo almasanda olur gebelikte . mumkun oldugunca az kilo almaya bak alirsanda.dengeli beslen yani et sut sebze meyve tahil hepsonden yemege calis ihmal etme ama abartmadan ye .bazi hamilelere hamileyim yemem lazim diye kendilerine bakmiyorlar .caninin istedigi seyleri ye ama abartma. dogumdan sonrada zaten her emzirmede kalori gidiyor . yani yine abartmadan yediginde kilo veriliyor.uzulme bebisini dusun insallh kilo verilir kafana takma

Canim cok sagol. Boyle olumlu yorumlae moralimi duzeltiyor. Bende zaten calisan bi insanim masa basi is malum kilo vermek zor oluyor. Beslenme konusunda bilinclide bi insanim ama bu is surec istiyor ama bende bebek istiyorum. O yuzden arada derede sıkışıp kaldim iste . Diyorum 83 kilo hamile kalsam dogumda 100 olurum. Aman allahim kabus. Ruyalarima giriyo vallahi son 3 gundur.

tok canm bende diyetisyenim ama kilo vermek iradi birsey benimde kilom var tam diyetle veriyodum hamile kaldim.zaten insan cok uzuluyor bendede vardi sukadar olursam diye .6.aydayim 5 kilo aldim .acikcasi dikkat etmedim cok ama cokta kacirmadim. kilo almasamda olurdu ama tabiki.uzulmeyin herkes kilo alcak diye biraey yok .insallh hersey guzel gider

tok canm bende diyetisyenim ama kilo vermek iradi birsey benimde kilom var tam diyetle veriyodum hamile kaldim.zaten insan cok uzuluyor bendede vardi sukadar olursam diye .6.aydayim 5 kilo aldim .acikcasi dikkat etmedim cok ama cokta kacirmadim. kilo almasamda olurdu ama tabiki.uzulmeyin herkes kilo alcak diye biraey yok .insallh hersey guzel gider

Insallah canim. Seninde bebisin hayirli olsun. Arkadaslar bu sekilde bizim durumumuz gibi hamile kalipta dogum yapanlar varsa tecrubelerini paylasirlarsa cok sevinirim. O surec nasil gecti. Ne kadar kilo aldiniz bebeginiz ve saglik durumunuz nasildi vs.

bilgiler icin tsk ederim ablacim. ilk.hamilelik oldugu icin tecrubesizlikte var o yuzden soru isaretlerimizncok oluyor. etrafida dinlemek istemiyorum bu konuda cunku her agizdan bir laf cikiyor. yediklerime dikkat etmeye calisiyirum ama bu aralae yemekten yarim saat sonra bile kide kaziniyor. Bakalim nasil bitirecegiz. Rabbim bebeklerimizi saglikli dunyaya getirmemizi nasip etsinde bize bisey olmaz

Back
X