kilolu hamile kalanlar ?? Lutfen bakarmisiniz ??

Insallah canim. Seninde bebisin hayirli olsun. Arkadaslar bu sekilde bizim durumumuz gibi hamile kalipta dogum yapanlar varsa tecrubelerini paylasirlarsa cok sevinirim. O surec nasil gecti. Ne kadar kilo aldiniz bebeginiz ve saglik durumunuz nasildi vs.

canm.hicbir kpnuda stres yapma. benimde ilk gebeligim ve inanki bendede hep bu sorular oldu. cesaret edemiyordum ama simdi karnimda atan bir kalp var ve bu insani o kadae iyi hissettiriyorki anin tadini cikqrmak istiyorsun hayirlisiyla sendende bekliyoruz

Insallah bende cok istiyorum. Bu aralar biraz kilo vermeye calisicam ama o arada olursada olsun artik cok bekleyemeyecegim
Gelismeleri sizlerlede paylasmak isterim

bilgiler icin tsk ederim ablacim. ilk.hamilelik oldugu icin tecrubesizlikte var o yuzden soru isaretlerimizncok oluyor. etrafida dinlemek istemiyorum bu konuda cunku her agizdan bir laf cikiyor. yediklerime dikkat etmeye calisiyirum ama bu aralae yemekten yarim saat sonra bile kide kaziniyor. Bakalim nasil bitirecegiz. Rabbim bebeklerimizi saglikli dunyaya getirmemizi nasip etsinde bize bisey olmaz
bol su iç kafanı dagıtacak baska seylere odaklan .en önemlisde stres yapma stres bebegide etkiliyor.su ana hamile olmak için birçok seyden vazgececek insan var .şükürler olsun .bu günlerde gelip geçer .dogumdan sonra verilir insallah

Back
X