Kilolu hamile kalanlar

ben firenlemesem alıyorum kı aldım da :) acep dedım bırsey mı uyguladın onu merak ettım demekkı bunyen kg yapmıo kolay kolay benım maşallah su ıcsem yarıyoo modunda vucudum :)

benimde oyle. belkide vitamin haplarini kullanmadim ondanda olabilir simdi geldi aklima :)

benimde oyle. belkide vitamin haplarini kullanmadim ondanda olabilir simdi geldi aklima :)

ben kullanıyorum canım folık asıtlı demır hapı D vitamini felan... es es de kar yağıoo sogudu hava yuruyuste kaldı... bu cemreler nereye dustu bılmem :)

Slm kızlar bende kilolu hamile kaldım ve malesef ikinci oğlumdada şeker çıktı 2 gündür açlik kan şekerim sabahları yüksek çıkıyor net bilmiyorum ama ins başlıycaklar galiba ve canım çok sıkıldı bu durumda

Slm kızlar bende kilolu hamile kaldım ve malesef ikinci oğlumdada şeker çıktı 2 gündür açlik kan şekerim sabahları yüksek çıkıyor net bilmiyorum ama ins başlıycaklar galiba ve canım çok sıkıldı bu durumda

canım açlık şekerin kaç çıkıyor ki sabahları

Selam kızlar ben yazmışım zamanında düşük yaptığımı verdiğim 10 kiloyu tekrar geri alıp 94 kiloyla hamile kaldım tekrardan rabbim tamamlamayı nasip ederse kilolu hamille kalmış oldum beslenmeme dikkat ediyorum bakalım inşallah çok aşırı kilo almadan tamamlarım . bir önceki hamileliğimde 83 ile kalıp 101 ile doğuma girmiştim bakalım bunda neler bekliyor beni :)

Hayırlısı ile doğum yaparsın inş. Diyetisyenle devam ettim.
91 kilo hamile kaldım. 104 ile doğuma girdim.sonra 95 oldum. 3 kilo aldım 98kiloyum şu an.ve veremiyorum. Evdeyim.hareketli çocuklarım. Ve en önemlisi mutsuzluk yediriyor beni.
Böyle olmak istemiyorum.

Back
X