Kilolu hamile olmak :( göbek yok

katibehanim011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
11
1
38
35
28 haftalık hamileyim ama hali hazırda bi göbeğim zaten oldğundan hamile gibi göbeğim yok hala aynıyım midemle alt karnım oturunca katlanıyo bende normal hamileler gibi bi karnım olsun istiyorum katlanmasın önde dursun hamile olduğumu anlayayım kendimi güzel bi hamile gibi hissetmiyorum iş yerimde hamile kızlar çok haftaları daha küçük olmasına rağmen çok sevimli karınları var bu ne saçma dert diceksiniz bencede öyle ama üzüyo bıçu durum beni :( büyürsede artık çok büyümez iç karnım da genişmiş tadını alamadan biticek kendimi çok çirkin hissediyorum soranlar olursa çok kilolu kaldm 90 küsürüm

Lütfen bunu kafana takıp üzülme
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tek duan sağlık olsun inan bana

Benim de memeler büyüktü zaten, hamilelikle birlikte iyice büyüdüler, gobegimden önde gidiyorlar artk
Aynaya bakınca bebekten önce meme görüyorum

Keske hamile kalmadan önce kilo verseydiniz
İc karnınız büyükse orda bebek gelişiyordur
Bi yakınımdada bebek dogana kadar hic anlamadık hamile oldugunu

Bir bebeğiniz olacak ona sukredin. Bu biraz yapiylada ilgili cok zayif insanlarda 6 aylık gebe olmasina ragmen belli bile degil ilerleyen zamanlarda daha sekillenir bunları kafaya takmayın tadini çıkarın hamileliginizin

Ben de 99 kiloları gördüm, şimdi 89'a kadar düştüm. Bebek istiyoruz, ben de hamile kalırsam göbeğim hamile göbeği gibi olmayacak diye düşünüyorum :) Ama dert etmiyorum.
İçeriden tekmeledikçe hamileliğin tadına varırsınız zaten, ne olacak ki.

Kendimi çirki hissediyorum problem bu aslnda saçlarm sertleşti kıllandım derim pullandı ortada göbek olsa teselli vercem oda yok eski halimin daha çirkini biriym sadece şuan doktor çok fark olmaz diyo kaç aylık oldum aynı pantolonları giyiyorum düğmesi bile dar değil düşünün

Ben de 99 kiloları gördüm, şimdi 89'a kadar düştüm. Bebek istiyoruz, ben de hamile kalırsam göbeğim hamile göbeği gibi olmayacak diye düşünüyorum :) Ama dert etmiyorum.
İçeriden tekmeledikçe hamileliğin tadına varırsınız zaten, ne olacak ki.
Yeri bolca geniş olduğundan mütevellit her hareketini hissetmiyorum 23 haftalık arkadaşm gece uyandırıyo diyo ben daha sert tekme bile yiyemedim tadı kaçtı anlayacağınız hamile çekimi vs hayallerim vardı çöp olacak gibi

Yeri bolca geniş olduğundan mütevellit her hareketini hissetmiyorum 23 haftalık arkadaşm gece uyandırıyo diyo ben daha sert tekme bile yiyemedim tadı kaçtı anlayacağınız hamile çekimi vs hayallerim vardı çöp olacak gibi

Çöp olmasın ya, neden olacakmış. Öyle bir hayaliniz varsa ne yapın edin yine yaptırın o çekimi. Nefes doldurup şişirirsiniz göbeği nolcak :)
O fotolarda hamile olduğunuzu siz ve çocuğunuz bilecek ya, o yeter.

Kusura bakmayın şu yorumunuza çok güldüm :D Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inş etrafımda 9-10 yıldır çocuk isteyip tedavi görenler var şükürler olsun ki sizin inş bir bebeğiniz olacak. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inş inş

28 haftalık hamileyim ama hali hazırda bi göbeğim zaten oldğundan hamile gibi göbeğim yok hala aynıyım midemle alt karnım oturunca katlanıyo bende normal hamileler gibi bi karnım olsun istiyorum katlanmasın önde dursun hamile olduğumu anlayayım kendimi güzel bi hamile gibi hissetmiyorum iş yerimde hamile kızlar çok haftaları daha küçük olmasına rağmen çok sevimli karınları var bu ne saçma dert diceksiniz bencede öyle ama üzüyo bıçu durum beni :KK43: büyürsede artık çok büyümez iç karnım da genişmiş tadını alamadan biticek kendimi çok çirkin hissediyorum soranlar olursa çok kilolu kaldm 90 küsürüm
karın cıkınca mı tat alınıyor
çok garip geldi düşünceniz
çok saçma evet derdin

Yavrunuzun ve sizin sağlığınız yerinde olsun da, başka hiçbir şeyi dert etmeye gerek yok. Karnınızın şekli, fotoğraf çekimlerinin çöp olacak olması dert mi yani içinizde bir mucize filizlenirken? Allah gerçek dertlerle sınamasın. Hormonlardan kaynaklı haller bunlar diye düşünüyorum.

Kilo verebilirdin zamanında. Nasıl bi çözümü olabilir ki şuanda,yapacak bişey yok böyle devam edecek.

28 haftalık hamileyim ama hali hazırda bi göbeğim zaten oldğundan hamile gibi göbeğim yok hala aynıyım midemle alt karnım oturunca katlanıyo bende normal hamileler gibi bi karnım olsun istiyorum katlanmasın önde dursun hamile olduğumu anlayayım kendimi güzel bi hamile gibi hissetmiyorum iş yerimde hamile kızlar çok haftaları daha küçük olmasına rağmen çok sevimli karınları var bu ne saçma dert diceksiniz bencede öyle ama üzüyo bıçu durum beni :KK43: büyürsede artık çok büyümez iç karnım da genişmiş tadını alamadan biticek kendimi çok çirkin hissediyorum soranlar olursa çok kilolu kaldm 90 küsürüm

Daha kiloyu bundan sonra alacaksın ki 12 hafta var

Bu arada sen fark etmesen de vardır karnın

Yakında biraz daha büyür

Lakin bu kadar şekilcilik iyi değil foto istiyorsanız çektirin yani çıplak mı çekiliyor o fotolar

Hamile kıyafeti giyerseniz karnınız ona göre şekilli görünür

Sağlıkla kucağınıza alın

Kilolu insanlarda o kadar belli olmuyor hamilelik.
Görüntü çok önemliyse fazla kiloyla hamile kalmamanız lazımdı. Şimdi yapacak bir şey yok.

Çok ilginçsin, ben de hiç cıkmasın isterdim. Sonra o kocaman karnı eritelim diye anamızdan emdiğimiz burnumuzdan geldi.

Abimin eşi de 7 aylık olana kadar hamile olduğunu kimse anlamadı. Toplu bi bayandı, göbeği zaten vardı. Hamile olmadan önce de göbek önden yürüyordu. Doğumdan sonra 10 sene geçti, halaaa 7 aylık hamile gibi duruyor.

Yani demem o ki, doğumdan sonra o göbek kalırsa psikolojimiz bile bitiyor. Bırak çıkmasın. Zaten son 3 ayda en çıkıo o göbek.

Bende kilolu hamile kaldım. Hamile kaldığımda 80 kiloydum, doğumda ise 91 kilo. Benim de öyle bir hamile göbeğim olmadı, ama ben çok kafama takmadım. Ne olursun sende takılma bu konuya, hamileliğinin keyfini çıkar.

Kendimi çirki hissediyorum problem bu aslnda saçlarm sertleşti kıllandım derim pullandı ortada göbek olsa teselli vercem oda yok eski halimin daha çirkini biriym sadece şuan doktor çok fark olmaz diyo kaç aylık oldum aynı pantolonları giyiyorum düğmesi bile dar değil düşünün
Hamile pantolon u alın kesinlikle farklı duruyor ben henüz hamile pantolonu almadım tayt giydiğimde göbek oluyor normal pantolon da hiç belli olmuyor hamile pantolon u önü bütün göbeği biyere topluyor bölmüyor kesinlikle deneyin

Back
X