Kilolu hamileler yardım...

Selam kızlar. Boyum 171 cm. Son 3 yıldır kilo verme çabalarım oldu fakat irademe hakim olamadığımdan 79-85 arası gidip geldim ve en sonunda 83 ile hamile kaldım Hamileliğin 3. ayındayım ve kanama yaşadığım için 5 gündür yatakta istirahat halindeyim. Önümde 10 gün daha var. Bu arada kabızlık sorunu yaşıyorum. Ayıptır söylemesi 3 gündür tuvalete çıkamadım. Sizin konuyu görünce tok karnına tartıldım, 85 kilo çıktım. Yediklerime daha dikkat etmem gerektiğini hatırladım. Benim gönlümden geçirdiğim, istediğim şey hamileliğimi 88-89 kilo ile tamamlamak. Allah hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin hepimize. Bebişlerimize de sağlık sıhhat versin. Rahat bir doğum ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Benden de herkese kocaman bir merhaba kızlar :) 23 yasındayım 3,5 yasında oglum var.58 kg ıle hamıle kaldım şuan 15 haftalık hamıleyım.ilk 3 ay hıc kılo almadım cok bulantım kusmam oldu,hatta 56 kıloya dusmustum.ama 12.haftamda bulantılarımın gecmesıyle bırden kılo artısı oldu şuan 62 kıloyum :( ve şişiyorum..karnım 7 aylık hamıle gıbı,elım yüzüm davul gıbı :( kabızlık ve gaz prob.var. ama bundan sonra dkkat edecegım,abur cuburu cok yıyorum,dıkkat edersem yolun basındayım 4 ayda 4 kılo ınsallah daha fazla almam :mad:

merhaba canlar. benim de sikintim cok buyuk ya. 1.5 yasinda oglum var ve suan 1 aylik hamileyim. boyum 1.76 kilom 95 e yakin ve napicam bilmiyorum bu kiloyla hamile kalmak istemiyodum ama kismetRabbim verdi. cok asiri kafama takiyorum. daha basindayim 9 ay dolana kadar kim bilir ne hale gelirim. bi care bulmam lazim en ama en az kiloyla hamileligi bitirmek icin

merhaba canlar. benim de sikintim cok buyuk ya. 1.5 yasinda oglum var ve suan 1 aylik hamileyim. boyum 1.76 kilom 95 e yakin ve napicam bilmiyorum bu kiloyla hamile kalmak istemiyodum ama kismetRabbim verdi. cok asiri kafama takiyorum. daha basindayim 9 ay dolana kadar kim bilir ne hale gelirim. bi care bulmam lazim en ama en az kiloyla hamileligi bitirmek icin
OFFF hamileyim diye çok mutluyum ama bu kilolar benimde çok canımı sıkıyor :( ben ayda 4 kilo alarak devam ediyorum. Şuan 22 haftalığım; 76 ile hamile kaldım, şimdi 88 im.Boyum 174 bu arada. 6. ayda 12 kilo ne demek. Herkes uyarıyor ama ben irademe hakim olamıyorum. Yürüyüş yapıyım diyorum ondada çalıştığım için yorgun düşüyorum halim olmuyor. Bu gidişle 105 kiloyla doğuma gidicem herhalde :/ Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda sonrasında diyete gireriz artık

Canım bende aynı dertten müzdaribim. Bende 82 kiloyum.:( Ne yapıcam bilmiyorum.İlk hamileliğimde 68 kilo ile hamile kalmıştım bu 92 kilo dogum yaptım.

Canım bende aynı dertten müzdaribim. Bende 82 kiloyum.:KK43: Ne yapıcam bilmiyorum.İlk hamileliğimde 68 kilo ile hamile kalmıştım bu 92 kilo dogum yaptım.
valla bende hergün hergün düşünmekten kafayı yiyicem. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim diye.:(:(

OFFF hamileyim diye çok mutluyum ama bu kilolar benimde çok canımı sıkıyor :KK43: ben ayda 4 kilo alarak devam ediyorum. Şuan 22 haftalığım; 76 ile hamile kaldım, şimdi 88 im.Boyum 174 bu arada. 6. ayda 12 kilo ne demek. Herkes uyarıyor ama ben irademe hakim olamıyorum. Yürüyüş yapıyım diyorum ondada çalıştığım için yorgun düşüyorum halim olmuyor. Bu gidişle 105 kiloyla doğuma gidicem herhalde :/ Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda sonrasında diyete gireriz artık
amin inş. canım ama olmuyo işte benim bu ikinci hamileliğim. ilkinde de diyodum doğsun diyet yaparım bi şekilde zayıflarım ama emdikçe acıkıyosun bide hamilelikten kalma yeme alışkanlığı oluyo bırakamıyosun. valla kafayı yiyicem nasıl yapıcam bilmiyorum. yaşım 25 ama kilo yüzünden sanki 30 gibiyim. :(:(

valla bende hergün hergün düşünmekten kafayı yiyicem. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim diye.:KK43::KK43:
Allahtan boyun var okadar göstermezsin 1,76 çok iyi.en fazla 10 kilo almaya bak. bende öyle hedef koydum en fazla 10 kilo alırım diye. ilk 3 ay hiç almamaya çalışıcam. aksi gibi iştahım da iyi. mide bulantısı iştahsızlık yaşamıyorum:))

Allahtan boyun var okadar göstermezsin 1,76 çok iyi.en fazla 10 kilo almaya bak. bende öyle hedef koydum en fazla 10 kilo alırım diye. ilk 3 ay hiç almamaya çalışıcam. aksi gibi iştahım da iyi. mide bulantısı iştahsızlık yaşamıyorum:))
benimde şuanlık yok ama oğlumda çok olmuştu ilk aydan sonra. herhalde yeni yeni başlar diye düşünüyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince hareket ediyorum oğlumda sağolsun beni boş bırakmıyor zaten :)

benimde şuanlık yok ama oğlumda çok olmuştu ilk aydan sonra. herhalde yeni yeni başlar diye düşünüyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince hareket ediyorum oğlumda sağolsun beni boş bırakmıyor zaten :)
bende bütün gün ofis işi.oyüzden ancak akşamları hareketim oluyor ne yapıcam bilmiyorum

Merhaba,
Ben de kilolu hamilelerdenim. İlk bebeğime 82 kiloyla hamile kaldım ve 116 kiloyla doğuma girdim. Şimdi kızım 1.5 yaşında ve ben planlı olarak ikinci bebeğime hamileyim. Şu an 102 kiloyum.
İlk hamileliğimde 34 kilo almama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım bu sefer de rahat bir dokuz ay geçiririm.

Merhaba,
Ben de kilolu hamilelerdenim. İlk bebeğime 82 kiloyla hamile kaldım ve 116 kiloyla doğuma girdim. Şimdi kızım 1.5 yaşında ve ben planlı olarak ikinci bebeğime hamileyim. Şu an 102 kiloyum.
İlk hamileliğimde 34 kilo almama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım bu sefer de rahat bir dokuz ay geçiririm.
günaydın. demekki illa kilo hamilelikte sorun olacak diye birşey yok. umarım bu hamileliğimizde de yaşayamayız.. Peki normal mi sezeryan mıydı dogumun?

amin inş. canım ama olmuyo işte benim bu ikinci hamileliğim. ilkinde de diyodum doğsun diyet yaparım bi şekilde zayıflarım ama emdikçe acıkıyosun bide hamilelikten kalma yeme alışkanlığı oluyo bırakamıyosun. valla kafayı yiyicem nasıl yapıcam bilmiyorum. yaşım 25 ama kilo yüzünden sanki 30 gibiyim. :KK43::KK43:
valla fazlasıyla canım sıkılmaya başladı, birde çevremde ki insanların tepkisi beni iyice çileden çıkarıyor. Rabbim sabır ver. Hayırlısıyla bebişimizi bir doğursaydık. Çevremdeki insanların patavatsız konuşmaları yüzünden hamileliğimden keyif alamıyorum yaa. Aslında çok takmayacağım, tam kendimi sevmeye başlıyorum , biri çıkıp ohaa nolmuşsun böyle diyinde altüst oluyorum :(

Back
X