Kilolu Olmanin Dezavantajlari ve Yasadiginiz Kötü Anilar Neler?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Kizlar hadi bakalim buyrun size göre kilolu olmanin en kötü yanlari ney?

veya yasadiginiz kötü olaylar kiloyla alakali?

Dün kaynanam bana dedi iyisin güzelsin ama dedi bir fazlaligin var.dedim ne.dedi bosver söylemiyim dedim süle süle.

Cevap: KILO:37:

icimden dedim dogru söze ne denir ki?

her kıyafetı kendıne yakıstıramıyorsun. bedenını bulamıyorsun genellıkle. ozellıkle ıc camasırı ve gecelıkler ne yakısıyor ne de gıymek gelıyor ıcınden. yakısmadıgını bılıyor cunku ınsan. bu da esıne karsı ozguvenının eksılmesıne neden oluyor boyle durumlarda.

anne olmak ya da baba olmak. kılo bunlara bıle engel bır durum olabılıyor. cocugu ıle kosabılen hoplayan zıplayan bır ebeveyn olamamak da ekstra bır olumsuzlukluk oluyor, cocugu olanlar ıcın.

yuzun nekadar guzel ama kılon var dıye duymak ınsanı sınır edıyor.

ve en onemlısı bence, ınsanı oldugu yastan yaslı gosterıyormus kılo. ben bunu ıyıce anladım.

oooy oy canim ne güzel yazmissin.

ya zaten kilolu olmanin bana göre 1 tane bile avantaji yok:43:

evet cok haklisin,yüzün bebek gibi bile olsa kilo bozuyor:43:

:43: ay biz ne kadar kötülük yapiyoruz kendimize kilo ile degil mi

haziranda kardeşimin düğünü vardı,düğün kaseti izlerken kendimden utandım zaten ben çıkınca kız kardeşim bir kahkaha patlattı abla ekranı kapattın...

haziranda kardeşimin düğünü vardı,düğün kaseti izlerken kendimden utandım zaten ben çıkınca kız kardeşim bir kahkaha patlattı abla ekranı kapattın...

ne kadar yazik degil mi kiloyla gecen zamanimiza:5:

evet ya eskiden duydugumda oldu: kilolular kolay kolay üsümezler zayiflara nazaren...ne kadar sacma:47:

ayy veya bazi cafe lerin vs sandelyeleri kol koyma kisimli oluyor ya ve dar oluyor insan icine oturup sona kalkmak isterken zorlaniyor veya dahada kötüsü sandalye popoya yapisik birlikte ayaga kalkiyor:30:

hey Allahim suan güldüm bu duruma ama derler ya güleriz aglanacak halimize:37::37::37:

evet ya eskiden duydugumda oldu: kilolular kolay kolay üsümezler zayiflara nazaren...ne kadar sacma:47:

ayy veya bazi cafe lerin vs sandelyeleri kol koyma kisimli oluyor ya ve dar oluyor insan icine oturup sona kalkmak isterken zorlaniyor veya dahada kötüsü sandalye popoya yapisik birlikte ayaga kalkiyor:30:

hey Allahim suan güldüm bu duruma ama derler ya güleriz aglanacak halimize:37::37::37:

evet canım canım yansada güierim yapılan şakalara.

millet gibi güle oynaya alışverişe çıkamıyosun çunku çok kısıtlı alacağın şeyler
kat kat gıyınmek,sürekli oranı buranı çekiştirmek zorundasın
ay ne güzel yüzün var biraz zayıf olsan lafı,alnının yazısı
senden kaç yaş buyuk adamlar bıle abla derler
bi ortamda asla ilgi çekmessın,ters ters,aman Aallah korusun dıye bakılansındır
kımse senı dansa kaldırmaz,yanına yakıştırmazz,arkadaşların bile
en sevdiğin,güvendiğin insan bile arkandan şişko yada dana yada benzer söylemlerde bulunur
bir ortamda mıllete hava atmak için hep sen aşağılanırsın,aman az ye aman bize de bırak diye(çok yemediğin halde)
hep yanındakı çırkın sevimsiz ama zayıf kızlara rağbet vardır
sokaktakı küçük çocuklar bile şişko şişko diye arkandan bağırır
çoğu yüzüne dost arkandan dedikodunu yapandır
VE HEP SEÇEN DEĞİL SEÇİLEN TARAF OLMAK ZORUNDASINDIR.....

Allahim sen yardimcimiz ol

bu ne yaman celiskidir vücutla beyin arasi,hatta beyinle istek ve irade arasi.

kilo vermeyi istemeye gelince istiyoruz ama is ugulamaya gelince cok zor:5:

ya birde ben istedigim gibi tika basa yemeyince böyle basima hafiften bir agri saplaniyor ve agresif oluyorum:14:

vücut alis mis ya birde kansekeri metobolizmasi,o yüzden gercekten zor:14:

eee spor yapmaya gelincede tembellik hat safada malesef

ben hiç böyle şeyler yaşamadım yakınlarınızdaki insanlar ne kadar acımasızmış:19::19:

iyi taraflarıda var kızlar mesela hamilelikte hiç kilo almıyosunuz:21:

millet gibi güle oynaya alışverişe çıkamıyosun çunku çok kısıtlı alacağın şeyler
kat kat gıyınmek,sürekli oranı buranı çekiştirmek zorundasın
ay ne güzel yüzün var biraz zayıf olsan lafı,alnının yazısı
senden kaç yaş buyuk adamlar bıle abla derler
bi ortamda asla ilgi çekmessın,ters ters,aman Aallah korusun dıye bakılansındır
kımse senı dansa kaldırmaz,yanına yakıştırmazz,arkadaşların bile
en sevdiğin,güvendiğin insan bile arkandan şişko yada dana yada benzer söylemlerde bulunur
bir ortamda mıllete hava atmak için hep sen aşağılanırsın,aman az ye aman bize de bırak diye(çok yemediğin halde)
hep yanındakı çırkın sevimsiz ama zayıf kızlara rağbet vardır
sokaktakı küçük çocuklar bile şişko şişko diye arkandan bağırır
çoğu yüzüne dost arkandan dedikodunu yapandır
VE HEP SEÇEN DEĞİL SEÇİLEN TARAF OLMAK ZORUNDASINDIR.....

Canim kac yasindasin?

kilon kac?:43:

bende alışmışım hep tok olmaya
açlığa dayanamıyorum
hep ağzıma atıyorum bişiler
diyet yapamıyorum artık bıktım
akşama kadar işyerinde otura otura
oturmaya da alıştım anasını satım
napcam bilmiyorum:(((

oooy oy canim ne güzel yazmissin.

ya zaten kilolu olmanin bana göre 1 tane bile avantaji yok:43:

evet cok haklisin,yüzün bebek gibi bile olsa kilo bozuyor:43:

:43: ay biz ne kadar kötülük yapiyoruz kendimize kilo ile degil mi

kesınlıkle. ben 29 yıldır bunu yapıyormusum. ama artık yapmıyorum. kılo cetvelımı pazartesı gunu guncellerım ve tahmınen 105,50 olmus olurum.

ben artık dur demeyı ogrendım. spor yapmayı ogrendım. tum olumsuzluklarıma ragmen, kılo verebılmek adına ugrasmayı pes etmemeyı ogrendım.

40 yaşındayım ve kılom 100 üzeri
söylemeye bile utanıyorum ama hiç çabam yok vermek için
buda tuhaf bir çelişki:(((

bu yıl cok yasıyorum ve esımden ılk kez utandım kılolu oldugum ıcın. dısarda boyle bır sey yasamak gururumu ıncıttı. sıgamıyoruz resmen. acıttı o yandakı kenarları.

ben hiç böyle şeyler yaşamadım yakınlarınızdaki insanlar ne kadar acımasızmış:19::19:

iyi taraflarıda var kızlar mesela hamilelikte hiç kilo almıyosunuz:21:

Evet canim acimasiz insan gercekten cok var bu yönde...

bak hamilelik konusunda burada sahiden cogu arkadas dediler,kilo almiyorsun:9:

ayyy kuzenimin geri zekali esi bana bi kere dedi ki kilo ver böyle hamile kalirsan olmaz..:47: ona neyse sanki:47:

bizde biliyoruz herhalde pekte iyi olmadigi tabi ki:19:

yas olarak sanırım sızlerden gencım. 29 yasındayım ama kılo vermek adına en cıddı tesebbuse basladım ve karsılıgını da goruyorum. kaldı kı bırcok olumsuz etkenım var kılo vermem zor ama verıyorum.

Back
X