• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolu Olup da Hamıle Kalan veya Kalamayan Arkadaslar

size kendimden bahsedeyim.ben 60 kılo evlendım 17 yasında 4 yılda 95 kılo oldum 21 yasıma geldım halaa bebek olmuyor.pko hastasıydım 3 ayda bır adet oluyordum.oda farlutal ıcıyordum da oluyordum.tedavılere gıttm çokkkkkkkkk hepsı kılo ver olur dedı.ama bende tık yok doktorlar ver ver dedıkce ben ye ye dıye anlıyordum.neysekı 95 kılyum ben asla veremem dedım.mart ayında rahım fılmı cekıldım,fılm sonrası 15 gun sabah aksam sogan kuru içtim.sonrası son 1 mayıs ta adet oldum ılacla.neyse hazıran oldu dedımkı yıne farlutal alıpta ıcım aldım ıctım.adet olmadım 21 gun gectı yıne adet olmadım.bır test yaptımkı pozıtıf allah allah dedım ben nasıl hamıle kalırım mümkün degil asla böyle sey olamaz.şoklardaydım.doktora gıttım 5 haftalık gebeyım.ay allahım bu bır mucızeydı benım ıcın.çünkü kiloluydum.netıcede suanda 4 ay bır haftalık hamıleyım.çok mutluyum.sizde umutlarınız yıtırmeyın.dua dua dua edın.herseyın bası dua.:nazar:

kuru canım kusura bakmada şimdi kaç kilosun banada ver diyolar ben şimdi 66 kiloyum 6 ay önce 74 düm dahada vermem gerekiyor bilmiyorum soğanı bir defamı içtin 3 ay mı

bence pekte kiloyla alakasi yok
benim annem hep kilolu 3 cocugu oldu etrafimda cok var boyle kilolu olup hamile kalan
gercekten sogan kuru nasil yapiliyr bende merak ediyorum

evet kızlar, kilodan da jinekologdan da çok çekmiş bir insan olarak konuşuyorum. ben 12 yaşlarında gördüm ilk adetimi. önce her şey normaldi. tombul bir çocuktum ama çok fazla kilolu değildim. 13 yaşında benim düzenim bir şaştı. 3 ayda falan adet görmeye başladım. annem hemen doktora götürdü beni. doktor 18 yaşına kadar bekleyelim dedi. halbuki 18 yaşına kadar bekleyip olayı kısır döngüye çevirene kadar ufak bir ilaçla çözebilirdi. çünkü daha sonra böyle olup da erken ilaç kullanımıyla düzelen insanlar gördüm. 18 yaşına kadar olan o beş yılda ben oldum 95 kilo. adetim 9 ayda bir zor oluyordu. biz yine doktorlara gitmeye başladık. doktorun dediği şu: kilo yumurtlamayı engelliyor. yumurtlamadıkça da kilo alıyorsun. bu ikisi kısır bir döngü. kilo vererek bu döngüyü kırman gerekiyor dedi. bana diane yi verdi tamam. ben de sinirlendim. bildiğim hafif bir hormon ilacı vardı. gittim ondan bir tane aldım. o sayede adet gördüm. sonra rejim yaptım. 2 yılda 35 kilo verdim. soğan moğan da içmedim. 30 günde bir adet görüyordum. geçen yıl zatürre oldum. tedavi sırasında epey bi kilo aldım. ama şimdi 11 haftalık hamileyim. tamam kilolu da hamile kalmak mümkün ama bence kilo yumurtlamayı bozan en büyük etkenlerden bir tanesi...

benim genç kızlığımda çok problemli değildi yılın 8 ayı güzel geri kalanıda 5 gün gecikmeliydi ama benim kilom yoktu 18 yaşında evlendim 48 kiloydum ama adetim gelmedi 6 ay baktırıyoruz gebelik yok o bir yılın içinde 57 kiloya çıktım sonra doktor tedavisi klomen falan oldum ben 67 kilo şimdi evleneli 7 yıl bitti 2 tane düşük yaptım gene gebelik yok 6 ay önce 75 kilo oldum ama şimdi 66yım doktorlar vermem gerektiğini kimi insan 100 kilo bile olsa gebe kalır ama sana bu 66 kilo bile zarar ile vermem gerektiğini söylüyor koparıp atılmıyorki ben ne yapayım 4 ay sonra tüp bebek yaptıracağız 60 falan düşmem gerek çünkü o ilaçları kullanmaya başladığım an kilo almayada başlıyorum

benim genç kızlığımda çok problemli değildi yılın 8 ayı güzel geri kalanıda 5 gün gecikmeliydi ama benim kilom yoktu 18 yaşında evlendim 48 kiloydum ama adetim gelmedi 6 ay baktırıyoruz gebelik yok o bir yılın içinde 57 kiloya çıktım sonra doktor tedavisi klomen falan oldum ben 67 kilo şimdi evleneli 7 yıl bitti 2 tane düşük yaptım gene gebelik yok 6 ay önce 75 kilo oldum ama şimdi 66yım doktorlar vermem gerektiğini kimi insan 100 kilo bile olsa gebe kalır ama sana bu 66 kilo bile zarar ile vermem gerektiğini söylüyor koparıp atılmıyorki ben ne yapayım 4 ay sonra tüp bebek yaptıracağız 60 falan düşmem gerek çünkü o ilaçları kullanmaya başladığım an kilo almayada başlıyorum

İşte canım her şey bünyeyle alakalı kimisinin jinokolojik durumunu hiç etkilemiyor ama kimisinin de işte böyle hayatını zindan ediyor.

size kendimden bahsedeyim.ben 60 kılo evlendım 17 yasında 4 yılda 95 kılo oldum 21 yasıma geldım halaa bebek olmuyor.pko hastasıydım 3 ayda bır adet oluyordum.oda farlutal ıcıyordum da oluyordum.tedavılere gıttm çokkkkkkkkk hepsı kılo ver olur dedı.ama bende tık yok doktorlar ver ver dedıkce ben ye ye dıye anlıyordum.neysekı 95 kılyum ben asla veremem dedım.mart ayında rahım fılmı cekıldım,fılm sonrası 15 gun sabah aksam sogan kuru içtim.sonrası son 1 mayıs ta adet oldum ılacla.neyse hazıran oldu dedımkı yıne farlutal alıpta ıcım aldım ıctım.adet olmadım 21 gun gectı yıne adet olmadım.bır test yaptımkı pozıtıf allah allah dedım ben nasıl hamıle kalırım mümkün degil asla böyle sey olamaz.şoklardaydım.doktora gıttım 5 haftalık gebeyım.ay allahım bu bır mucızeydı benım ıcın.çünkü kiloluydum.netıcede suanda 4 ay bır haftalık hamıleyım.çok mutluyum.sizde umutlarınız yıtırmeyın.dua dua dua edın.herseyın bası dua.:nazar:

arkadaşım beni yanlış anlamayın kilonuz 95 peki boyunuz kaç çünkü bende aynı durumdayım da:43: ama ben iki yılda o kiloyu aldım.bende 16 yaşımda evlendim:43:

Back
X