kilolu olup hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

kız yasemın hoşgeldinnn dun gece ruya görmüşytümm yorumlattımmm profilimden gir bak tabır yorumladıııııııııı kızzzzzzzzzzz ruyamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))))))))))))))
kız ne guzel bı ruyaymıs bu boyleee allah hayırlara çıkarsınn:16:

çok teşekkür ederım içime serin sular serpildiiiiiiiiiiiiii oyyyyyyy:)) allahım bebeişini kucağına almayı nasip etsin inş bu yolda dularıuım sizinleeee... kızzzzzzzzzz yasemınımmmmmmmmmmmmmm oku okuuuu bak:))))))))içini rahatlattttttt:))

allah razı olsun canım rabbım sana da nasıp eder ınsallah dua edecem sızın ıcın cok cok :)

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:40:beslemene dikkat ediyormusun canım neler tüketiyorsun?

allah razı olsun canım beslenmem dıkkat edıorum tabı yaglı yemıorum tuzu tamamıyle bıraktım daha fazla kılo almak ıstemıorum o yuzden cok dıkkat edıorum

canım bende 73-74 kiloyum boyum 1.67.bebiş düşünüyoruz kısmet.bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama 7 senede anca bu kadar verebilidim:14:inşallah bu bebişte fazla almam.hamilelik platesi falan düşünüyorum evde acaba deneyen arkadaşlar varmıdır?inşallah sende verebilirsin alınan kilolar kolay kolay gitmiyo:14:

ben aslında vermiştim kiloları ama işi bırakınca tekrar geri geldiler
şu anda korunuyoruz zaten bende polikistik overde var
sanırım mart nisana kadar bir gelişme olmayacak ozamana kadar en azından bir 10 kilo vermek istiyorum
yanlız bir türlü başlayamadım diyete iradesizim :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

arkadaşlarım,benide alın aranıza ama bayağı yer kaplıcam sanırım:)ben sizin bahsettiğiniz kilolardan çok daha fazlayım.güyya kilo verip öyle başlıcaktım denemelere fakat olmadı.başladık bebek çalışmalarına.bendede polikistik over var neyazıkki.doktor zayıflaman lazım diyor.bende biran önce hayırlısıyla bebişimin olmasını istiyorum.

Boyum 1,72 ve 80 kilo ile hamile kaldım. Bugün 24. haftam bitti ve 5,5 kg almışım. Doktoruma göre oldukça iyi bir kilo alımı.
Özellikle hiçbir şey yapmadım. Ama benim birçok hamilede olduğu gibi iştahım falan açılmadı. Hiçbir şey olmadı. Hamile olmadan önce nasıl bir iştahım varsa aynen öyle.

kızlar en idaeli kilo verip hamile kalmak
ama kilolu hamile kalanlar çok fazla kilo almıyorlar hamileyken
aslında doğumdan sonra alınıyor kilolar emzirirken

Benim hem boyum kısa hem kilom fazla:) 156 boy 75 kilo ile hamile kaldım. Hamile kalmada hic sorun yasamadım. Hamileligimde Suna gibi olurum sanıyordum.
Su anda 30 haftam bitti ve ben 78 kiloyum:)
Dün Dr um maksimum 8 kilo ile bitirirsin dedi.
Ben ekstra dikkat etmedim. Ancak cok sağlıklı olmadıgı icin abur cubur tamamen kestim. Kahvaltı alışkanlığı edindim hic kahvaltı yapmazdin. Bir de bu sadece şansıma , tatlıyı hamilelikten önce yediğim kdr yiyemiyorum. Canim istemiyor. Sanırım bu nedenlerden dolayı pek almadım.

kimse uğramaz olmuş buralara ben diyete başladım
ama bebek içinde beklemek istemiyorum
bir tarafım bekleme diyor bir tarafım kilo ver öyle diyor :ssz::ssz:

Kızlar merak etmeyin hayırlısıyla hepinizin de bebişleri olur benim hikayemi yazayım da size bir görün "benim kilom da neymiş ki "diyeceksiniz...

Ben 120 kiloda 87 kiloya düştüm 3 ünü geri aldım 4-5 ay sonrada doğal yolla ikiz gebe kaldım...
boyum 1,71 bu arada...

Mide bulantılarım öylesine kötüydü ki ilk 3-4 ay hep hazır yiyecekler
veya makarna falan yaptık yedik bir de abur cuburu üstüne koyarsak çikolatası dondurması kolası falan
kendine güvenen çok kilo almam ben diyen şimdiden ilk 14 hafta da 6,5 kilo aldım ve çok tehlikeli benim ve bebeklerim için...
Bu günden itibaren ipleri yeniden elime alacağım çikolata kola abur cubura son diyerek hamileliğimi keyifle sağlıkla yaşamak istiyorum...

1 ay__Mart ayında hiç kilo almadım 90 kg
2.ay__Nisan ayında 1,7 kg 91,7 kg
3.ay__mayıs ayında 3,3 kg 95 kg
4.ay__haziran ayında 3,5 kg 98,5 kg
5.ay__temmuz ayında da 3,7 kg 102,2 kg
6.ayın ilk 27 günü (en son 27 ağustosta tartıldım pazartesinden pazartesine) 0,90kg 103,10 kg (ipleri bu ay çok ciddi olarak elime aldım)

günde 3-4 litre su içiyorum ekmek yememi çok aza indirdim hatta sabahları yiyorum ekmek gerisinde çok nadir yiyorum.meyve sebze yemeğimden hiç kesmiyorum özellikle dikkat ediyorum ama son 3 aya girmek üzere olduğumi içn artık korkuyorum kilo alımından anşAllah çok kilo almam...

Bir kız bir erkek annesi olacağım Yaradan Rabbim nasip ederse ilk gebeliğim ve süpriz bir gebelik oldu benim için emin olun kilonuzu elbetteki verin ama 70-80 kilolar benim için ideal bir kilo iken sizler için çok görünüyor olabilir bence kilonuzu dert etmeyin o kadar ama elinizden geldiği kadar kilo verin elbette ama yol bitmiş değil merak etmeyin...
bu arada bence eşinizin de kilosu önemli asıl onu es geçmemek lağzım...
benim topiğime de gelebilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/534182-cogul-gebelikte-kilo-alimi.html

bu topik tamda bana göre anladığım kadarıyla kızlar bende bu kilolar yüzünden hamile kalamıyorum kanımca çünkü tüm testler yapıldı bi sorun yok deniyo bu ay yumurtlama tedavisine başlanacak 3 sene önce bi kist ameliyatı olmuştum tekrar etmedi şükür bu ay rahim filmi çekildim bi problem yok hormonlar temiz eşimin durumu temiz sadece kilolar kalıyo geriye ben 1,62 boy 87 kiloyum kışın 100 leri gördüm 13 kg falan verdim ama şu an gerisini getiremiyorum kilo verince adetlerim düzene girdi daha önce adet düzensizliğim vardı bakalım herşeyin hayırlısı ama bebiş çok istiyorum ben ya:)))

ben de varım..68 ile hamile kaldım..ilk hamileliğimde 85 oldum,sonra 4 yılda 17 sini verdim ve takrar hamileyim şimdi..sanırım ben de artık burda olucam ve merakla takip edicem..kilo almak istemiyorum ya,,nasıl veriliyor biliyorum çünkü..çok zor çokk..ama 7.haftadayım ve 1 kilo aldım bile..hadi hayırlısı

MERABA KIZLAR BU AY HAYIRLISIYLA OLDU BEBİŞ:emir_bebek: HAMİŞİM ARTIK AMA KİLO ALMAKTAN ÇOK AMA ÇOK KORKUYORUM:50: ÇOK DİKKAT ETMEM LAZIM:18: 10 KLODAN FAZLA ALMAK İSTEMİYORUM HALEN 74 KİLOYUM:45:

Back
X