kilolu olup pkosu olan ve hamile kalanlar?

cigdemcan_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
18
3
88
herkese mrb 2 yıllık evliyim ve evlilğim 5.ayından sonra bebeiş için çalışmaya başladık.ben geçen yıl 7 ay bebiş için ugraştım 110 kiloydum diyete başladım 105 e düştüm.ve relg hiç aksamazdı o ay aksadı testler negatif doktoraa gittim 2013 haziran başı gittim.stres gibi dış etkenlerden olmuş olabilir bir sıkıntı yok yumurtalıklar sağlıklı dedi 5 ay daha korunma eger hamile kalamzsan tekrar gel dedi.ve ben temmuz 4nde hamile kalmışın ağustos 6nde öğrendim 4.5 haftalık hamile olduğumu ancak 12 ağustos 5.5 haftalıkken düşük yaptıım :KK43: çok hüsranla bitti diyebilirim. doktora gittik ve 2 ay korunun dedi ve biz kasıma kadar korunduk tekrar bebiş için çalışmaya başladık ancak bir türlü olmadı çünkü adetim inanılmaz düzensiz oldu.ilaçla oldu diyebilirim.mayıs 2014 de başka bir doktora gittik ve pko denilen bir kist olduğunu öğrendk korunmayın dedi ve ben endokrine giderek kilo sorunu için tedavi başladım çünkü tüylenme kilo alma sorunlarım oldu.bize korunmayın diyen doktoraa geçen pazartesi tekrar gittim yumurtalıklarımın durumu kistleri vs muayene olmak için.ben kilolarım olduğu için yeterince üzgünüm zaten bana 0 bedene düşmeden bebk düşünme dedi bu çok şaçma :KK43: 2 haftada 115 den 109 düştüm ve şuan devam ediyorum.bu arada soğan kürü başladım 20 eylül 2014 bitick kür ve sonra incir kürü başlıycam kasım gibi başka bir doktor gitmeyi planlıyorum.bu durumda olup hamile kalan yaada bu kilolarda olup pkosu olup aşılama yoluyla hamile kalanlar lütfen yazarmısınız? bebek hasreti çeken herkese rabbim nasip etsin inşallah:KK43:

Merhaba
Rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşataın inşallah a
Benimde kilo problemim vardı ,pko değildim ama reglim düzensizdi ,sıkı rejim ve sporla kilolarımdan kurtuldum ve sonrasında allaha şükürler olsun minnoşum hiç bekletmeden beni geldi
Diceğim onki bence kilolarından kurtulmalısın 109 kg ciddi bi rakam ve hamîlelik sürecindede ister istemez kilo alıcagını varsayarsak cok zor bi dönem geçîrirsin ben 20 kg aldım bel diz ağrım var cok fazla ,
En sağlıklı sekılde kilonu vermelisin sonrasında sağlıklı bir şekilde meleğine kavuşursun inşallar yıllarca kilo problemi çekmiş inatla bebişim için kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu
Merak edersinsin belki 97kgdan 72 kg ya düştüm 5 ayda

slm msjın için tşkler inşalh bebişini sağlıkla kucağına alırsın.heycanlımısın? bende zaten kilo verme hedefindeyim ama gittiğim doktor ilgilenmediği için aklımda sorular çok o yüzden başından geçenler varmıdır diye tecrübeleri dinlemek istedim.

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler içimi açtı diyebilirim.inşallh bebğini sağ salim kucağına alabilirsin bebek isteyen herkese rabbım nasip etsin..

Ben dün relg oldum ama bu ayda ilaçla oldum şimdi bitince ovülasyon testi yapayım peki senin o teste çizgilerin çıktımı benim hep biri net diğeri açık renk oluyor ikiside koyu olmalıymış ben hep adetin 14. Günü diye başlıyırdum ilişkiyeye ve teste birde senin yöntemini denemek gerek ama ilaçla olan adette yumurtlama olurmu bunuda merak ediyorum kasımın 5. De doktr randvum var bakalım neler diyecek bu yeni bir doktr eşimde sorun yoksa belki sadece yumurta büyütme ve çatlatma yöntemi ile bebiş sahibi bile olabilirim inşallah

Çok teşekkür edrrim inşal bende dün relg oldu ve bitince hemn dediklerini uygulayacagım inşlh bende doktrlara başvurmadan kalabilirim :)

herkese tekrardan selamlar.. geçen ayın 20.de doktora gittik ve adetin 3.cü günü gel dedi bende ayın 1.de adet olurmuyum diye beklerken bi test yaptım vee pozitif hemen kan da baktırdık 4 haftalık hamileyim :D şuanda 6 haftalık oldu bugun kesesi ve bebişimizi gördük.gelecek çarşamba kalp sesini dinleyeceğiz..rabbime çok şükür bize bunu kendiliğinden nasip etti :D yani arkdşlarım rabbim isterse ol derse hersey oluyormuş.

merhaba .. uzun zamandır giremedim. bebegiğni sağlıkla huzurla kucakladın inşallah. biz çok şükür 3.5 ayı bitirdik.cinsiyetimiz henüz belli olmadı :D

bnce ovulasyon kullan bnm yuksek degildi ama görürsün bari bn cok faydasını gördüm 2 kez hamile kaldım üst üste ilki kimyasal oldu şimdi 2. 10 haftalı oldu olur hiç mrk etme

bn adet duzenlemesi için agnucaston kullandım ama dr vermedi bitkisel bn aldım inanılmaz faydasını gördüm tavsıye ederm hayt otu hapı

Back
X