• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolu olupta karın gerdirenler nolur yardım

sempatikhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.708
835
178
:18:ben 102 kıloyum ve 10 güne kadar karın gerdirme için görüşmeye gidicem kilo veremiyorum ama böylede olmuyo

karın germe geçirmiş biri olarak; kesinlikle kiloluyken olmanı tavsiye etmem..

zaten doktor da bu yönde görüş belirtecektir...

öncelikle teşekkür ederim doktorum bana 5 kilo ver yapalım demişti ama onuda veremedim 3 çocuk yeme düzeni yok uyku düzeni yok kilo veremiyorum baya bi daraldım anlıycan . ameliyat olmak içinde en fazla 10 günüm var bazı sebeplerden siz olmuş biri olarak deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim:44:

kesinlikle olmamalısın 103 kiloydum 24 kilo verdim bir yıl önce ameliyat oldum hala ugraşıyorum 15 gün sonra lipoliz yaptıracagım şu an 76 kiloyum ne kadar kilo versem kol ve bacaklarımdan veriyorum ameliyatta hepsini alamıyorlar fazlası tehlikeli liposaksınla düzeltiriz diyorlar önce zayıfla doktorun devamlı müşterisi olursun işin hiç bitmez ameliyat sonrası çok belli oluyor ama insanoglu en güzelini istiyor ama vaz geçme 56 beden giyiyordum şimdi 42 bedenim ama neden 40 olmayayım 84 kiloyla ameliyat oldum kusura bakma motivasyonunu bozmak için yazmadım sonuçta bunlar pahalı zahmetli işler forumda bir arkadaş yeni ameliyat omuş 5.5 kilo yag alınmış çok kötü oldugunu yazmış bir kaç kişiye daha sor canım

kesinlikle olmamalısın 103 kiloydum 24 kilo verdim bir yıl önce ameliyat oldum hala ugraşıyorum 15 gün sonra lipoliz yaptıracagım şu an 76 kiloyum ne kadar kilo versem kol ve bacaklarımdan veriyorum ameliyatta hepsini alamıyorlar fazlası tehlikeli liposaksınla düzeltiriz diyorlar önce zayıfla doktorun devamlı müşterisi olursun işin hiç bitmez ameliyat sonrası çok belli oluyor ama insanoglu en güzelini istiyor ama vaz geçme 56 beden giyiyordum şimdi 42 bedenim ama neden 40 olmayayım 84 kiloyla ameliyat oldum kusura bakma motivasyonunu bozmak için yazmadım sonuçta bunlar pahalı zahmetli işler forumda bir arkadaş yeni ameliyat omuş 5.5 kilo yag alınmış çok kötü oldugunu yazmış bir kaç kişiye daha sor canım

Cok guzel aciklamissiniz bende sizin baslangic durumundayim da.. boyunuz kac acaba kiyas yapmak adina soruyorum.. birde 84 kiloda aml oldugunuzda dumduz oldumu karniniz..

kilolu olmak çok zor. hem ruhsal hem bedenen, benim hiç düzenim yok küçük çocuklarım var ne diyet ne spor hakgetire. ameliyatı tek çare olarak görüyorum şu an. kilom102 boyum 170 çok tiksiniyorum kendimden

hoş geldin ben seni hatırlıycam ama nerden..... neyse sendemi kilolusun , ben birazcık diyet olaylarına giriyorum bakalım nolcak. doktora gitmedim canım benim durum karışık ama nasipse karın olmazsa meme yaptırıcam inşallah

hoş geldin ben seni hatırlıycam ama nerden..... neyse sendemi kilolusun , ben birazcık diyet olaylarına giriyorum bakalım nolcak. doktora gitmedim canım benim durum karışık ama nasipse karın olmazsa meme yaptırıcam inşallah
Bende ufaktan basladim diyete on kilo verilse yetecek sanirim.. ama bence sadece gogus olma cunku bu kez gobek cok daha fazla ortaya cikar bunu unutma canim. Bence once kilo verip sonra ikisini birden kucultmek ben kesin kararliyim yaptiricam...sende azmet beraber ameliyat olalim ok :))

ben varım arkadaşım yaza 25 kg vermek istiyorumşu an 102 kg canım . ama karın gerdirmeyi kesinlikle istiyorum. göğüse gelince onun için kilo vermek gerekmiyo sanırım o yüzden belki onu önce olurum bilemiyorum canım

valla bravo benim için 25 kilo çok uzak ben 10 kilo versem gider ikisinide olurum.. bu arada bende seninle aynı sayılırım..

Cok guzel aciklamissiniz bende sizin baslangic durumundayim da.. boyunuz kac acaba kiyas yapmak adina soruyorum.. birde 84 kiloda aml oldugunuzda dumduz oldumu karniniz..

canım kilolu oldugum için karın alt bölge düzlenmişti ama mide kısmına çok fazla müdehale edilememişti çünkü benim mide üstüne kadar yaglanma vardı şu anda 76 kg yum 6-7 kilo fazlam var oda belim ve mide kısmında bu tip ameliyatlarda çok fazla doku çıkarılması tehlikeli ben hemşireyim operasyondan sonra sürekli spor yaptım 7 kilo verdim karın bölgesi hariç her yerden verdim yani ben elma tipi bir kadınım hala karnım var 1 hafta içinde mide kısmına lazer lipo yaptıracagım seni bilgilendiririm ama gene de mutluyum 2 yıl önce 56 bedendim şimdi 42 büyük oranda kurtuldum ben 1.69 boyum atletik sıkı bir vucudum var spor yapmalısın düzenli spor yapmıyoran emin ol daha hızlı sonuç alırsın bol şanş

Back
X