Kilolular bankacı olamaz mı? çok canımı sıktı bu belirsizlik :( yardım edin

gişe için değil de bireysel müşteri, kobi tarzı olsaydı ya da satış vs tamam, ama gişe için seçen kişi gıcık değilse çok büyük bir etken olacağını sanmıyorum.

Katılıyorum.Gişe için alınacaklar için eğer aşırı bir obezliğiniz yoksa hiçbir şekilde engel olacagını düşünmüyorum. Ama eğer şu parmakla gösterilecek kadar kilolulardansanız eksi 1 puan olabilir bu durum.

Canım aşırı derecede kilolu değilse sorun değil. Bankacıydım bende.

canım tickerimdeki kilomda değilim yani bu siteye üye olduğumda 96 kiloydum ama şimdi 80 filanım boyum uzun olduğu için etleri sallanan göbeği çıkan tipim yok fazla
Biraz bacaklarım kalın kaldı ama işte ben sorun ettim kendime bakımsa bakım kendime bakmayı severim
sarısınım filan
inşallah dediğin gibi sorun etmezler

Katılıyorum.Gişe için alınacaklar için eğer aşırı bir obezliğiniz yoksa hiçbir şekilde engel olacagını düşünmüyorum. Ama eğer şu parmakla gösterilecek kadar kilolulardansanız eksi 1 puan olabilir bu durum.

yok obez değilim ama balık etlinin az tombik olanıyım :) ya şimdi bankanın eğitimlerine baktm resimlerde benden kilolu bayanlarda var benim gibi olanlarda

canım daha geçen haftalarda spk sınavında gözetmendim. kilolu bayanlar çok vardı. hatta bir tanesi neredeyse 100 kiloydu ama okadar bakımlı ve güzeldiki..
önemli olan giydiğini yakıştırabilmek.

canım tickerimdeki kilomda değilim yani bu siteye üye olduğumda 96 kiloydum ama şimdi 80 filanım boyum uzun olduğu için etleri sallanan göbeği çıkan tipim yok fazla
Biraz bacaklarım kalın kaldı ama işte ben sorun ettim kendime bakımsa bakım kendime bakmayı severim
sarısınım filan
inşallah dediğin gibi sorun etmezler

Canım uzun boylu isen sorun olmaz dert etme bakımlı olman güzel sen kendine güven onları takma bismillah ve dua oku git görüşmene hayırlısı ise olsun sana bunu diyenlerde nasıl insan anlayamadım motive edeceklerine yaptıklarına bak.

yoo öyle bi ayrım yapılmıyo görselliğe tabiki önem veriliyo ama bu şık giyim vs olarak görsellik demek... hem merak etme zaten sürekli oturmaktan bi süre sonra tüm bankacılar şişmanlıyo:) 6 yıllık bankacıyım henüz şişmanlamadım ama basenler oturmaktan olsa gerek belli etmeye başladı kendini:1::1:

Mantık olarak alakasız ama ablanız maalesef haklı olabilir. Bazı yöneticiler ciddi ciddi fiziği düzgün olan "prezentabl" insanlara daha çok şans veriyorlar. Zaten iş arama sitelerine bakın neredeyse %50 de bu "prezentabl" kelimesi geçer. Daha başarılı olunca drum değişiyor ama benzer özelliklerde benzer başarıya sahip iki kişiden biri seçilecekse bu fiziği düzgün olan oluyor malesef. Bu da bence insanlık için büyük bir ayıp.

bazı bankalar dikkat ediyor olabilir, büyük merkezdeki şubelerde çalışanlar daha bir titizlikle seçiliyor olabilir.
ama en çok dikkat edecekleri, o işe uygun olup olmadığınız, iletişim beceriniz ve bakımlı olmanız...(torpil durumlarını bilemem)

bence kilonuz engel olmaz.

Bankada görsellik önemli derler ama hepsi masa başında çalıştıklarından mı bilmem ama baya kilolular :9:

şimdi berkayın ela inat şarkısını dinliyordum tasadüfe bak.....

kıskanan olur sen onları bırak ELE İNAT.......

Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Gayet kilolu bankacılarda var. Tamam bankada prezentable olması beklenir çalışanlardan, ama gişe elemanının müşterilerin gözüne hitap etmesine gerek yok ki. Gişe elemanı dediğin para alım-verim işlerini halleder, müşteriye birşeyler satmadığı için müşteriyi etkilemesine de gerek yoktur.

inançlarının gereklerine dikkat eden biriysen hiç bulaşma bankaya derim ben canım
sonuçta faiz işleten bir kurumun çalışmasına vesile olmuş oluyorsun
ben bu sebeple kimseye tavsiye etmiyorum
daha güzel meslekler var, eminim başarılı olacağın daha faydalı bir iş sahibi olacaksındır inşallah
yeter ki hayırlı olanı isteyip hayırsız olanı isteme dualarında
inşallah farklı bir bakış açısı sunabilmişimdir
yani bankacı olamazsan bence bu kötü değil, senin için güzel bir şey olur

inançlarının gereklerine dikkat eden biriysen hiç bulaşma bankaya derim ben canım
daha güzel meslekler var, eminim başarılı olacağın daha faydalı bir iş sahibi olacaksındır inşallah

böyle yorumlar yapmayın lütfen ya. banka demek ülkenin kalkınması demek.bankalar olmasa bu ülkenin hali nice olurdu.
faizi cebimize mi atıyoruz banane. yastık altı olan paralar yüzünden bu ülkenin ekonomisi dönmüyor en sevdiğimiz muhafazakar siyasetçiler bile maaşlarını bankadan alıyorlar. fikrinize saygım var ama insanları etkilemeyin...yanlış yorumdur bu.

Son düzenleme:

Yahu faize dahil olmayan yer mi var , git mahalle ilkokulunda öğretmen ol, o da maaşlarını x bankasından alma karşılığında bankadan bilgisayar vs hediye alıyor, ya da yılda bir kez prim alıyorlar. O ne oluyor sizce? Faiz gelirinden bankanın verdiği hediye işte. Çok çekinen varsa katılım bankalarında çalışsın o zaman. Faizsiz ya hani (!)

ne ilgisi var canım...
sen fikir alma artık görüşene kadar...
özgüvenini bitirmelerine izin verme...
hayırlısı olsun inşallah kabul edilirsin...

Son düzenleme:
Back
X