• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloluyum o yüzden bana aşk yasak!

mypansyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
73
52
3
30
Sevdigim erkek turizmci bende ogrenciyim. İsi geregi senede 2 sehir hatta bazen 3 sehir degistirdigide oluyo simdi benim okudugum sehirde calisiyor ama en fazla 2 ay sonra ordanda baska sehire gitcek. Ben onla cok eskiden tanistigimda zayiftim. Biz tanistik baya hoslandik birbirimizden sonra yine sehir değiştirmek zorunda kaldi biz hep faceden konustuk. Benim okudugum sehire gelirkende bana senle her sey guzel olcak dedi ama ben naptim muhabbeti kestim ve okudugum sehire onu gormemek icin gitmedim. Cunku gorusmedigimiz sirada tam 30 kilo almistim boyle asla karsisina cikamazdim. Hepsi benim hatam, benim sucum. Hep zayiflicam dedim ama hep erteledim. Simdi bu kiloyu nasil hizli ama saglikli veririm bilmiyorum. Ama ben tam kilo verdigimde o benim sehrimden gitmis olabilir ve bir daha onu asla goremeyebilirim. Benim bu durumuma yapacak bir sey yok sadece huzunluyum ve paylasmak istedim :(

Cnm cik karsisina belki kilonla da seni sevebilir kilolusun diye uzulme bu kadar ben esimle tanistigimda 96 kikoydum dugunum de 75 ogluma hamile kalmadan da 68 kiloydum insanin isteyipte basamiycagi bisey yok sen simdi basla dietine arkadasinlada bulus derim

30 kilo almayı nasıl başardın tatlım ya. Spor yap bol bol. Ama düzenli olarak hergün yap salona git. Spor yapmaan verirsen çatlak ve sarkmalar oluşur

Cnm cik karsisina belki kilonla da seni sevebilir kilolusun diye uzulme bu kadar ben esimle tanistigimda 96 kikoydum dugunum de 75 ogluma hamile kalmadan da 68 kiloydum insanin isteyipte basamiycagi bisey yok sen simdi basla dietine arkadasinlada bulus derim
Bende o cesaret yok :(

30 kilo almayı nasıl başardın tatlım ya. Spor yap bol bol. Ama düzenli olarak hergün yap salona git. Spor yapmaan verirsen çatlak ve sarkmalar oluşur
Malesef evde cok oturarak aldim. Kilo veririm elbet sorun onun beni goremicek olmasi

azim denen şey taşı bile delebiliyorken yani madem bu kadar takıntı oldu kafana koyup zayıflayabilirsin.
hemen bir diyetisyene ve spor salonuna ===>>>>

Seni sevecek olan adam zaten kilonlada sever. Zaten kilo dediginde bir baskasi seni begensin diye degilde saglik ve insanin kendi icin verilen birsey olmali

Seni sevecek olan adam zaten kilonlada sever. Zaten kilo dediginde bir baskasi seni begensin diye degilde saglik ve insanin kendi icin verilen birsey olmali
Belki sever bilemiyorum ama ben 30 kilo aldim resmen bambaska biri oldum cok utaniyorum asla karsisina cikamam

Canım ne diyetisyen ne de spor. En önemlisi senin kafanda bitiyor... Sen ne zaman kendini iyi hissedersen ve başarabileceğine inanırsan o zaman diyete başla. Sağlıklı beslen, biraz yürüyüş birazda evde mekik çek. Aç müziği videolarla step yap. Ben de çok işe yaramıştı.

Spor salonundan cıkma ve karabugday diyeti yap onunla zaten 6-7 kilo verirsin bir ayda birde spor yaparsan oh süper sonra giy siyahları tak korseni cık karsısına

Canım ne diyetisyen ne de spor. En önemlisi senin kafanda bitiyor... Sen ne zaman kendini iyi hissedersen ve başarabileceğine inanırsan o zaman diyete başla. Sağlıklı beslen, biraz yürüyüş birazda evde mekik çek. Aç müziği videolarla step yap. Ben de çok işe yaramıştı.
Cok tesekkurler hepsini yapicam ama o gitmis olabilir coktan..

85 kiloyum suan :/ belki daha almisimdir bilemiyorum o beni tanidiginda 55 tim
Olsun cnm sen konusma esnasinda kilo aldigini solesen onun tepkisini olcsen belki kilolu bayan seviyodur ben cevrede cok goruyorum kiz tombul erkek tig gibi bnde suan 85 kiloyum esim hic sikayetci degil 68 lik halimi bildigi halde cunku tombis seviyo :)

Spor salonundan cıkma ve karabugday diyeti yap onunla zaten 6-7 kilo verirsin bir ayda birde spor yaparsan oh süper sonra giy siyahları tak korseni cık karsısına
Oyle olmaz ama cunku ben 30 kilo aldim o kadar kiloyu saklayama. Yuzum bile bambaska oldu

Back
X